2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

WNBA'de sayı krallığında ilk 3 sıra

1-Sylvia Fowles (Galatasaray)

2-Tina Charles (Galatasaray)

3-Diana Taurasi (Galatasaray)

Reisler bu Alba Torres dün akşamki maçta tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Basketbolu pek sevmem ama dün akşamki Hırvatistan-İspanya maçını izledim sırf Torres için. Maçı 2 sayıyla bitirdi. Onlarıda serbest atıştan attı. Hocaları pek oynatmadı. Oynadığı dönemlerde de yakın-uzak şutları hep kaçırdı. O varken 11 sayı yenik durumdayken o çıktıktan sonra 11-0 lık bir seri yakalamışlar. Spikerde hep onun bu performansından bahsetti, şaşırmış durumdaydı. Ben üzüldüm şahsen siz ne dersiniz?

Reisler bu Alba Torres dün akşamki maçta tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Basketbolu pek sevmem ama dün akşamki Hırvatistan-İspanya maçını izledim sırf Torres için. Maçı 2 sayıyla bitirdi. Onlarıda serbest atıştan attı. Hocaları pek oynatmadı. Oynadığı dönemlerde de yakın-uzak şutları hep kaçırdı. O varken 11 sayı yenik durumdayken o çıktıktan sonra 11-0 lık bir seri yakalamışlar. Spikerde hep onun bu performansından bahsetti, şaşırmış durumdaydı. Ben üzüldüm şahsen siz ne dersiniz?

dün akşam günüde değildi tamam kötü oynadı ama seninde bahsettiğin gibi klasik ntvspor olayı ve bu sefer olayın mimarı ismail şenoldu..bende izledim macı basın basından sonuna kadar en az 30 defa albanın olayını söyleyip durdu olayın üstüne gitti dewamlı..bir kere bile bugun günüde değil kelimesini kullanmadı dewamlı art niyetli söylemlerde bulundu..

sadece bir günlük kötü performans :D

dün akşam günüde değildi tamam kötü oynadı ama seninde bahsettiğin gibi klasik ntvspor olayı ve bu sefer olayın mimarı ismail şenoldu..bende izledim macı basın basından sonuna kadar en az 30 defa albanın olayını söyleyip durdu olayın üstüne gitti dewamlı..bir kere bile bugun günüde değil kelimesini kullanmadı dewamlı art niyetli söylemlerde bulundu..

Bahsettiler. "Aslında çok yönlü bir oyuncu ama işler onun için iyi gitmiyor. Maça sanssız başladı" gibi ifadeler kullandı spiker. Demek ki kötü başlayınca kendine olan güvenini kaybetti. Bir daha da toparlayamadı. İnşallah bize geldiğinde gerçek Alba'yı seyrettirir.

Alba kariyeri boyunca böyle bir gün daha yaşamaz heralde.

‎"Kariyerimde 9000'in üstünde şut kaçırdım, hemen hemen 300 maçta yenildim, 26 defa maç kazanma sayısı için bana güvenildi ama kaçırdım. Hayatımda tekrar, tekrar ve tekrar başarısız oldum... İşte bu yüzden başardım!"

MICHAEL JORDAN

Arkadaşlar Avrupalı uzun arayışımız var mı ?

Zorunlu Açıklama: Tracy McGrady

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Ali Türsan, kamuoyunda konuşulan transfer konularına ilişkin olarak resmi sitemize bir açıklamada bulundu.

Son birkaç gündür iç ve dış basında Galatasaray ile adı geçen ABD’li basketbolcu Tracy McGrady için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirten Ali Türsan, “Son günlerde çeşitli yayın organlarında Tracy McGrady ile ilişkilendirilen bazı asılsız transfer haberleri yapılmıştır. Bu haberlerin gerçek dışı olduğunun bilinmesini isterim” diye konuştu.

Ali Türsan, kamuoyunun bu tarzda haberlere itibar göstermemesini rica ederken, transfer konusundaki gelişmelerin Galatasaray Spor Kulübü resmî sitesinden takip edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Takımdan giden oyuncuları öğrenebilir miyim ?

Fb küme düşer ve şampiyonluğu elinden alınırsa zararı 20 milyon € civarıymış.Beter olsunlar.

Takımdan giden oyuncuları öğrenebilir miyim ?

Takımda kesin kalanları söyleyim sana : Prince-Işıl-Taurasi-Şaziye-Gülşah-Torrens-Bahar-Melisa-Tina-Fowles

Bunların yanına büyük bir ihtimal Tuğba da eklenir iyi bir turnuva geçirdi. Gerisi kesin gitti.

Takımda kesin kalanları söyleyim sana : Prince-Işıl-Taurasi-Şaziye-Gülşah-Torrens-Bahar-Melisa-Tina-Fowles

Bunların yanına büyük bir ihtimal Tuğba da eklenir iyi bir turnuva geçirdi. Gerisi kesin gitti.

2+2 olmayacakmıydı yabancı sayısı 2+3 nasıl olacak ?

Şimdi çok anlamam basketboldan öyle ama madem uzun bir avrupalı arıyoruz şu Rusya milli takımındaki 2.03 lük hanımefendiyi alamazmıyız. :D Şutları da iyiydi baya.

Oyuncunun adı aklıma gelmedi. :D

Geri
Üst Alt