2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

sana bişey diyimmi tugay sen kıl oldugun oyunculara cok takıyor, begendigin oyunculara ise degerinden 2 kat deger veriyorsun. mesela agustusu taurasinden daha üstün tutma cabaların. nevriyenin iyi bir şutör oldugunu kabul etmemn gibi.::)

Ben ne zaman Augustus, Taurasi'den iyi demişim göster mesajımı? Bu konuda sadece Augustus o sakatlığı yaşamasaydı, Taurasi'den iyi olurdu dedim, bunun da sonuna kadar arkasındayım.

Nevriye vasat şutör, fazlası değil. Osipova-Taj Mc, Osipova-Stepanova karşısında gördük onun şutunu.

Dünya karmasına ne zaman çağırıldı? Bilmiyorum cidden.

Şutu mükemmel falan değil orta. Ebonny'nin şutu daha iyi mesela. O sezon attığı üçlüklerle hep fark yaratmıştı. Horakova eskiden falan değil geçen Eylül'de MVP seçildi, yani geçen sezon izlediğin performansla. Ebonny ABD milli takımına çağırılmış. Indiana ile takımın en iyi uzunu konumundayken konferans şampiyonu olmuş bir oyuncudur. Nevriye'den kesinlikle daha iyidir, normalde tartışılacak bir şey değil bu ama sen zorluyorsun.
dünya karmasına degil avrupa karmasına secildi:) all star macında 2009 da 3 kere cagrıldı. onu demek istedim. sen bence nevriyeyi cok kücümsüyorsun. ben hofmana kötü demedim zaten. 2 si arasında secim olsa tabiki nevriye olur. tabi o da senin secimin.

Ben ne zaman Augustus, Taurasi'den iyi demişim göster mesajımı? Bu konuda sadece Augustus o sakatlığı yaşamasaydı, Taurasi'den iyi olurdu dedim, bunun da sonuna kadar arkasındayım.

Nevriye vasat şutör, fazlası değil. Osipova-Taj Mc, Osipova-Stepanova karşısında gördük onun şutunu.
Laylalaylaylalalaylaaylalaylalaylalalalaaylaaaaaa KOYDUK MU?

Minnesota Lynx 98-106 Phoenix Mercury

Bu galibiyetle konferans liderliğini aldık.

Maçın Yıldızı: Seimone Augustus 25 sayı 6 ribaund 4 asist

Geçen maç Diana üzerinden saçma sapan eleştriler yapılmıştı Seimone'a. Ben de şunu koyayım:

Seimone : 11/15 FG, Diana 5/15 FG

Seimone son maçlarda mükemmel oynuyor bu arada;

Connecticut 20

Phoenix 22

Indiana 12

Seattle 19

Phoenix 25

GO LYNX! bunu görünce agustusu taurasinden üstün yapma caban var sandım. sen öyle diyorsan pardon:)

Euroleague sayı krallığında ilk 10 daydı Nevriye.Üstüne turnuvanın en iyi 5ine seçildi.Nevriye Avrupanın en iyi 4 numaralarından biri.Fenerde oynuyor diye çamur atmaya gerek yok

2 sayfadır tekmik karşılaştırma her şekilde yazdık Fener'de oynadı diye çamur attığımızı anladıysan uğraşmaya gerek yok.

Yinede cevapları verelim de cevap veremedi falan sanmasınlar. :o

Euroleague'te ilk 10'da 6.sıradaki, Nevriye'en 2 sıra üstteki isim Monica Wright, önemli bir şey değil o. Osipova-Taj Mc'a ezilmeseydi de yarı finale çıkartsaydı Fener'i, onlar ilk 10'da değil mesela.

Diğerinin cevabını vermiştik ama ekleyelim bir şeyler daha: En iyi 5'e seçilmesinin de bir önemi yok. En iyi 5'e seçilmeyen uzunlar Leuchanka, Osipova, Verameyenka, Gruda, Sancho Lyttle. Bunların hiçbirinden iyi olmadı Nevriye 5'e seçilerek.

2 sayfadır tekmik karşılaştırma her şekilde yazdık Fener'de oynadı diye çamur attığımızı anladıysan uğraşmaya gerek yok.

Yinede cevapları verelim de cevap veremedi falan sanmasınlar. :o

Euroleague'te ilk 10'da 6.sıradaki isim Monica Wright, önemli bir şey değil o. Osipova-Taj Mc'a ezilmeseydi de yarı finale çıkartsaydı Fener'i, onlar ilk 10'da değil mesela.

Diğerinin cevabını vermiştik ama ekleyelim bir şeyler daha: En iyi 5'e seçilmesinin de bir önemi yok. En iyi 5'e seçilmeyen uzunlar Leuchanka, Osipova, Verameyenka, Gruda, Sancho Lyttle. Bunların hiçbirinden iyi olmadı Nevriye 5'e seçilerek.
Ama atladığın nokta şu.Birsel ve Nevriye kalitesinin yakınına bile yaklaşabilecek başka yerli yok.Yıllardır yabancılarımız daha iyi ama yerlilerimiz yüzünden yeniliyoruz diyorduk.Şimdi yerli konusunda da onları geçme fırsatımız var ve bunu kullanmayalım diyorsun

Ortada geçilecek bir Fenerbahçe kalmıyor ki. Nevriye gitsin oynasın Avrupa'da. Prince ve Tina'yı gönderip Birsel ve saydığım Avrupalı uzunlardan 2'sini alırım. Ligde zaten rakip yok Bahar'ı 30-35 dakika oynatıp geliştiririm 10 yıl kullanırım. 2 yıl sonra bırakacak Nevriye için Bahar'ı köreltmem.

Bizim için oyuncular farketmez Galatasaray forması diyen her oyuncuyu sonuna kadar desteklerim...

Batiste hariç....

Galatasaray yönetiminin alkışlanacak kararı

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe’nin serbest bırakmaya hazır olduğu Bayan Takım oyuncularından hiçbirini almamayı kararlaştırdı.

Öğrenildiğine göre menajerleri tarafından Galatasaray ile birlikte birçok Avrupa takımına önerilen oyuncular için Galatasaray yönetimi Birsel Vardarlı, Nevriye Yılmaz, Esmeral Tunçluer ve Ivana Matovic gibi oyuncuların, Avrupa Şampiyonluğu’na katkı verebileceğini ancak Fenerbahçe’nin yaşadığı sorunlardan yararlanmanın doğru olmayacağı düşüncesinde birleşti.

Bu gelişmenin ardından, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları fedakarlık yapıp kulüplerinde kalmazsa, Avrupa’ya transfer olacak.

Galatasaray yönetiminin alkışlanacak kararı - BASKETFAUL

Alıntı

Eyüp Yıldız

Birsel ve Nevriye kontratlarında indirimi kabul etmişler bunca sene ekmeğini yediğimz kulübümüzü zor durumda bırakmak olmaz demişler.

Gs ve Bjk den bazı yetkililerle görüştüm ezeli rakibimizin zor durumunda istifade etmeyi düşünmüyoruz sözünü duydum.

özellilke son 2 sezonda fenere yenilmemizin sebebi turk oyuncularının bizden kaliteli olmasıydı simdi nevriye ve birsel giderse biz rahat sampiyon oluruz

özellilke son 2 sezonda fenere yenilmemizin sebebi turk oyuncularının bizden kaliteli olmasıydı simdi nevriye ve birsel giderse biz rahat sampiyon oluruz
onlar oluncada oluruz. mesela bu sene kesin sampiyonduk ama uydurma faul olmasaydı.

Senin bir kaç anlayışın ne?

Candace Parker

Lauren Jackson

Sancho Lyttle

Crystal Langhorne

Rebekkah Brunson

Candice Dupree

Sophia Young

Ebony Hoffman

Michelle Snow

Anastasiya Verameyenka

Maria Stepanova

Irina Osipova

Yelena Luechanka

Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular. Brunson

Candice Dupree

Sophia Young

Ebony Hoffman

Michelle Snow

Anastasiya Verameyenka

Maria Stepanova

Irina Osipova

Yelena Luechanka

Bu isimlerin hepsi tartışmasın Nevriye'den iyi oyuncular.

E yuh!

Bu saydıklarının yarısı saf 5 numara oyuncusu. 4 oynayabilmeleri ayrı bir konu.

Nevriye'nın şutu saydıklarının çoğundan daha iyidir. En basitinden Osipova, Leuchanka, Little, Snow, Verameyanka ve Stepanova'dan çok daha iyi bir şutördür Nevriye.

E yuh!

Nevriye'nın şutu saydıklarının çoğundan daha iyidir. En basitinden Osipova, Leuchanka, Little, Snow, Verameyanka ve Stepanova'dan çok daha iyi bir şutördür Nevriye.

Stepanova'ya kadar bir nebze iyi geldin de Stepanova olmadı :o

E yuh!

Hepsi ya milli takımda ya takımlarında 4 numara oynuyor. Saf 5 numara yok içlerinde.

Şutları daha iyi olabilir ama hepsinin ribaund, savunması pota altı oyunları Nevriye'den çok daha iyi. Yani Nevriye'den iyi, 4 numaranın tek özelliği şut değil herhalde?

Stepanova en iyi Avrupalı oyuncu belkide.Nevriye çok iyi oyuncu ama o kadar değil

2011 Eurolig istatistiği vereyim biraz;

Nevriye Yılmaz (33,6 Dk): 16.7 Sayı, 6.8 Rebound, 2.3 Asist, %57,7 şut yüzdesi

Maria Stepanova(22 Dk) : 9,6 sayı, 5,6 Rebound, 0,8 Asist, %48,7 şut yüzdesi

Anastasiya Verameyanka (33,3 Dk): 9,4 Sayı, 8.8 Rebound, %44,4 şut yüzdesi

Sophia Young (30,7 Dk): 12,9 Sayı, 4,6 Rebound, 1,6 Asist, %42 şut yüzdesi

Candice Parker (26,8 Dk) : 14,4 Sayı, 7,4 Rebound, 2,4 Asist, %50 şut yüzdesi

Irına Osipova (26,3 Dk): 6,6 Sayı, 6,3 Rebound, 1 Asist, %50 şut yüzdesi

Sancho Lyttle (31 Dk): 13,9 Sayı, 9,8 Rebound, 1,3 Asist, %53 Şut yüzdesi

Yelena Leuchanka (27,3 Dk): 14,2 Sayı, 6,9 Rebound, 1 Asist, %51,9 şut yüzdesi

Cristal Langhorne (34,3 Dk): 13,5 Sayı, 5,4 Rebound, 0,7 Asist, % 60 şut yüzdesi

Candice Dupree (36,6 Dk): 15,4 Sayı, 10,2 Rebound, 2 Asist, %49,7 Şut Yüzdesi

Nevriye'nin tüm istatistikler de tüm oyuncular arasındaki sıralamaları şu şekilde;

» Ranks #10 in 2 Pts Field Goals Attempted (12.4)

» Ranks #6 in 2 Pts Field Goal Percentage (57.5%)

» Ranks #20 in Total Rebounds (6.8)

» Ranks #8 in Points Per Game (16.7)

» Ranks #5 in Field Goal Percentage (57.7%)

» Ranks #19 in Field Goals Attempted (12.5)

» Ranks #2 in Field Goals Made (7.2)

» Ranks #15 in Offensive Rebounds (2.5)

» Ranks #2 in 2 Pts Field Goals Made (7.1)

» Ranks #6 in Minutes (33.8)

Şutu Nevriye'den iyi olan bir tek Langhorne var. Rebound'u Nevriye'den fazla olan 3 kişi var, Asisti Nevriye'den fazla olan yok. Sayı ortalaması Nevriye'den yüksek olan yok.

Ben aslında istatistikleri sallayan biri değilimdir ancak Leuchanka, Verameyanka, Osipova gibi sıradan oyuncular için Nevriye'den iyi demenize dayanamadım.

Son olarak bizim için en iyi 4 numara adayı kesinlikle Nevriye'dir. Çünkü yerlidir. Yineliyorum; kesinlikle -şu bel sakatlığına rağmen- dünyanın en iyi 5 4 numara oyuncusundan birisidir. Verameyanka, Leuchanka, Osipova, Lyttle, Dupree falan geçiniz...

Dupree, Lytlle geçiniz he hahahhaaaha :asd: :asd: . Dupree 10 tane net Nevriye eder. Hala dünyanın en iyi 5 4 numarasından biri diyorsun inanılmaz. Sıradan dediğin Osipova Nevriye'yi eziz ezim ezdi Spartak'ta. 3'ü de saydığımız isimlerin hepsi de Nevriye'den iyi oyuncular. Çok küçüş bir dünyan var. Bir gece Phoenix maçına kalk da gör Dupree'yi. CP3 ve LJ'den sonra dünyanın en iyi 4 numarasıdır. Hemen arkasından da Sancho Lyttle gelir.

Ayrıca uzunlar için şutu iyi deyip de istatistik veren de ilk seni gördüm, Fowles Becky'den, Diana'dan, Seimone'dan iyi şutör öyleyse. İnatla olayı neden şuta çekiyorsun onu da anlamadım. 4 numara = Şut mu yani?

Dupree ve Lytlle wnba'de bile inanılmaz yapan oyuncular. Dupree Wnba'in bile en iyilerinden. Tabiki Nevriye onlardan iyi değil ama Nevriye gibi bir yerliyi de boştayken kaçırmakta saçma olur

Yukarıda verdiğim istatistikler Eurolige istatistikleri. Türkiye ligi değil.

Ayrıca sadece sayı istatistiği de yok orada. Rebound var, asist var.

Son olarak "Dupree 10 tana net Nevriye eder."

Tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok. Zira FB düşmanlığı mantığınızın önüne geçiyor gecenin bu saatinde. Hele Osipova daha da komik olmuş.

Geri
Üst Alt