2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

angel seneye de fb deyim demiş..işler karışık..kübra siyahdemir fb ile anlaşmış..kaynak pota6

Angel işi yalan gibi. Diana gelirse ya da Pondexter'ı almazlarsa kalır Fenerbahçe'de.

Yok artık.

DEDIKODU: Galatasaray Kadin Basket Takimi, Diana Taurasi ile ilgileniyor. (Kaynak: Eyüp Yıldız, @eyildiz75)

yok artık lebron...

Angel, Pondexter, Diana ne kadar tiksindiğim oyuncu varsa ilgilendik bir Augustus demedik.

Hepsine katılırım ama; Dee > Seimone

Bence de öyle ama aradaki fark, Augustus'un yüreğinden fazla değil. Augustus kötü bir sezon geçirse bile Fenerbahçe maçlarında hep en iyi oyuncumuzdu, mesela sezonun ilk yarısında 3 periyot önde götürüp verdiğimiz, herkesin 20+ yeriz dediği maçta öyle bir yürek koydu ki ortaya Dee+Penny kadar oynadı. Currie sakatlanmasa alıyorduk zaten maçı.

Fenerbahçe - Galatasaray 6. Hafta Maç Özeti

Diana gelirse sevinçten uçan adam Sabri mode olurum:asd:

Bu hamleyi tahmin etmiştim 2-3 gündr konuşuluyordu internette taurasi galatasaray ilişkisi

Nilayları,Şaziyeleri sindirdikten sonra Taurasi hafif kalır.

Yine de Augustus ne olursa olsun.

Taurasi yok artik :)

bir cirkefligini göremedim eger transfer edilirse mutlu olurum

imgres

Eyüp abi dedi ise doğrudur.

Ne Angel ne de Taurasi. Augustus'umuz bize yeter.

Yahu elimizde zaten Augustus gibi bir oyuncu var, neden midemizi bozalım, neden tükürdüğümüzü yalayalım? Ne güzel "sahadaki biz" dediğimiz bir takım var tertemiz.

Taurasi dünyanın en iyi oyuncusu olabilir ama Taurasi'yi almak demek kesin şampiyonuz falan demek değil. Bayan basketbolunda bir oyuncu öyle büyük fark yaratmaz hiçbir zaman. Misal geçen sene WNBA'de takımı batı değil de doğuda olsa aynı galibiyet sayısıyla play-off'a bile kalamayacaklardı. Üstelik yanında Penny Taylor ve Candice Dupree gibi mükemmel oyuncular vardı.

buna inanmıyorsunuz dimi. Taurasi'nin ne işi var Galatasaray'da Türkiye'ye gelecekse Fenerbahçe'ye gelecek. Zaten sizin agusutus daha iyi boşverin :D

Yerli ve yabancı transferini bir tutmayalım lütfen.Solomon,Pondextar gibi pislikler hariç.Öncelikle Diana doğuştan fenerli biri değil,para için oynuyor burada.Kısa bir dönem fb forması giydi sadece.Rakip tribune yada oyuncuya karşı bir pisliğide olmadı.Eminim ki fb formasıyla gösterdiği özveriyi gösterecektir en az.Ben bu transferi istiyorum arkadaş,Galatasaray´ın değerlerine zarar vermeiği sürece Galatasaray´ı başarıya götürecek her yolu istiyorum.

Yerli ve yabancı transferini bir tutmayalım lütfen.Solomon,Pondextar gibi pislikler hariç.Öncelikle Diana doğuştan fenerli biri değil,para için oynuyor burada.Kısa bir dönem fb forması giydi sadece.Rakip tribune yada oyuncuya karşı bir pisliğide olmadı.Eminim ki fb formasıyla gösterdiği özveriyi gösterecektir en az.Ben bu transferi istiyorum arkadaş,Galatasaray´ın değerlerine zarar vermeiği sürece Galatasaray´ı başarıya götürecek her yolu istiyorum.

Cumhurbaşkanlığı kupası maçında bize "orta parmak" göstermişti diye hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt