2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Hiç gerek yok işte bunlara Augustus ile devam edelim.

Tamamda sonuçta Augustus'ta doğuştan Galatasaraylı değil. Şimdi Arda var diye, Messi'yi istemeyecek miyiz?

Birde Taurasi'nin taraftarla bütünleştiğini, takıma uyum sağlamış halini düşünebiliyor musun?

Tamamda sonuçta Augustus'ta doğuştan Galatasaraylı değil. Şimdi Arda var diye, Messi'yi istemeyecek miyiz?

Birde Taurasi'nin taraftarla bütünleştiğini, takıma uyum sağlamış halini düşünebiliyor musun?

Arada öyle büyük bir fark yok işte.

Neyse zaten inanmıyorum bu işe. Aziz Yıldırım duyduysa gerekirse 3 milyon verir yine bırakmaz bize.

Cumhurbaşkanlığı kupasında maçtaydım, kendisine etmediğim küfür kalmamıştır. Gerçekten çok çok iyi bir oyuncu ama hiçbir zaman Augustus'un tırnağı olamaz benim için. Maalesef duygusal düşünmekten kendimi alamıyorum.

taurasi keşke gelse banane agustustan. ben cimbomu agustus icin sevmedim. gelmez bana görede taurasi istenmeyecek bir oyuncumu allahaskına..

şu anda anguttaki şu eziklerin yazılarına baktımda angutlardan biri şu resmi şraya koyunda anlasınlar demiş. bu angutta buraya koymuş bu resmi siteden atın şunu...

Yeni bir dedikodu cıktı simdi de

Tina Charles Galatasaray MP da diye.....

WNBA de 2010 tılının çaylağıymış....

Gelecek sezon için “Euroleague’in MVP”si Alba Torrens ile anlaşan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı tranferde hız kesmiyor. Kulağımıza gelen dedikodulara göre sarı kırmızılı ekip gelecek sezon için kadrosuna WNBA takımlarından Connecticut Sun formasını giyen Tina Charles‘ı katmış bulunmakta. 2010 yılında WNBA’de yılın çaylağı seçilen başarılı oyuncu 1988 doğumlu ve 1.93 boyunda. Tina Charles 2010 WNBA sezonunda orma giydiği 34 karşılaşmada 15.5 sayı, 11.7 ribaund, 1.7 blok ve 1.5 asist ortalamasıyla mücadele etmişti.

1- Eğer Tina gelirse Augustus yolcu diyebiliriz.Augustus gitmemeli bu sene bence daha fazla katkı verecektir.

2-Augustus gider de Fowles - Charles gelirse ikiz kuleleri dikeriz.

3- O da olmazsa Fowles ile daha anlaşamamışızdır demektir.

4-Taurasi de iyi olablir. :D

Ama şunu da net söyleyebilirim ki seneye hedefimiz , sadece Türkiye olmayabilir.

Tina charles fowlestan bile daha dominant pota altında.İkisi aynı anda oyundayken savunabilecek takım yok avrupada hatta wnba de bile yok

Tina ve Fowless ikilisi ile ambargo koyulur avrupa ve türkiye'de.Penny falan da kurtarmaz feneri.

Fowles gitti mi acaba?Aynı yere 2 tane amerikalı kullanmazlar herhalde

O zaman ilk beş yabancılarımız Torrens,Charles ve Fowless oldu.Süper hamleler.

Fowles'i de açıklarlar umarım.

Geri
Üst Alt