2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Yuzdeyle ne alakası var Augustus kendi sutunu yaratıyor, o zaman M.Bonner NBA'nin en iyi skoreri sutoru cunku K.Braynt'tan, Ray Allen'dan daha yuksek yuzdeyle atıyor.

Ray allen 444,mat bonner 333 ile atıyor.Bence şut yüzdesi şutörlük konusunda belirleyici

Herkes Alba atar diyor da. Alba Seimone'nin yarısı olamaz. Alba'nın da içeri penetresi iyi. Prince gelse o iyi şut atar ama o zaman uzunları kim besleyecek. Prince'in pek asist özelliği yok.

bende öyle dedimde penetresi iyidir diye. belki bizde dıs atısları gelişir. agustusta pek penetre eden biri degildi. pek 2 li mücadeleyi sevmiyor. gülsah gümüşay aslında cok iyi sutördür. ben ondan umutluyum. seneye daha iyi olacak.

Galatasaray 1 haftadır Beşiktaşlı Lucie Melek Bouthors’u Florya’daki salonunda deniyor.

2 sezon önce Fransa’dan Beşiktaş’a gelen ve annesi Türk, babası Fransız olan Bouthors son sezon 04:32 dakika, 1.22 sayı, 1.1 ribaund, 0.2 asist ortalaması ile oynamıştı.

Galatasaray Melek Bouthors'u deniyor - BASKETFAUL

Ray allen 444,mat bonner 333 ile atıyor.Bence şut yüzdesi şutörlük konusunda belirleyici

M.Bonner %46 ıle atıyor 4 maclık play off serısıne bakma sezonun butunune bak Ray %44, Kobe % 32 ile atıyor ıstatıslıklere ıyı bak !

M.Bonner %46 ıle atıyor 4 maclık play off serısıne bakma sezonun butunune bak Ray %44, Kobe % 32 ile atıyor ıstatıslıklere ıyı bak !

İlla kendi şutunu yaratan oyuncuya ihtiyaç yok.İyi çizilmiş setlerle ceza şutları atabiliriz

futboldaki başarısızlık forumun basket bilgisini arttırmış gibi geldi bana :D

İlla kendi şutunu yaratan oyuncuya ihtiyaç yok.İyi çizilmiş setlerle ceza şutları atabiliriz

Cok yaratıcı guardlarımız varya atarız tabii bide Prints'i aldıkmı bu takımda asist kim yapıcak merak ediyorum şut sokamayan Işıl'ın surekli sadece pas kanalları tıkanıyor cunku sutu dusunmuyor Alba ıcerı drib eden bir oyuncu tarzında Angel gibi icerden daha ıyı bır bıtırıcı ve sen gıbıp takıma ıkı tane Wnba bıb eb ıyı uc bıtırıcı olan (C.Parker) oyunculardan 2 sını alıyorsun dısardan kım oynaycak bu takımda ? iç dıs dengesı ne olucak ? Şuanda kurulan takımda oynancak sıstem ne hıcbırsey bellı degıl bellırsızlıkler ustune mukemmel paralar harcanıyor yazık olan bu al ıcerı Lauchenka, Kress tarzı bır oyuncu zaten elınde Bahar, Melisa gıbı ıkı oyuncu var dısardan Augustus, Alba, Prınts nasıl cosuyor o zaman bu arada sunuda belırteyım Prints kendıne oynayan bır oyuncu tarzında asıst hep 2. hatta 3. planda Euroleague'te su besı dusunsene Prints - Alba - Augustus - Kress(Melisa) - Fowles bu bes rahatlıkla fınal-four oynar hatta avrupa'nın en ıyı kadrosu olur ligde Işıl(Prints, Alna) - Alba(Prints, Tugba, Augustus) - Augustus(Şazıye, Alba) - Melisa(Bahar, Kress) - Fowles(Kress, Melisa) bu rotasyonla cok ıyı seyler yaratılabılırdı ama Ceyhun hoca Amerikayı yenıden kesfetme kararı alıp ıkı atımlık barutunu aynı tarz ve oyun stılınde oyunculara kullandı Fowles & Tina (Howard & Bynum) hayırlısı basarılı olamayız demıyorum ama kolay varken nıye zoru oynuyoruz anlam veremıyorum.

O iki uzunu beslemek için saf guardlara ihtiyaç var, Prints gelirse çok kötü transfer olur şu durumda. Benim adayım Celine Dumerc, tabi sadece Avrupa'da geçerli olacak bu durum. Türkiye'de Işıl'ı oynatmak zorundayız.

O iki uzunu beslemek için saf guardlara ihtiyaç var, Prints gelirse çok kötü transfer olur şu durumda. Benim adayım Celine Dumerc, tabi sadece Avrupa'da geçerli olacak bu durum. Türkiye'de Işıl'ı oynatmak zorundayız.

dumerc 1.2 senedir iyi durumda degil. bence gereksiz olur. ışılla dumerc hic cekilmez. 2 side bozuldu.

dumerc 1.2 senedir iyi durumda degil. bence gereksiz olur. ışılla dumerc hic cekilmez. 2 side bozuldu.

Dumerc bence hala Avrupanın en iyi guardı, Pondexter gibi bir basketbolcunun yanında performansının düşmesi normal. Bizim için tam ideal guard.

Dumerc bence hala Avrupanın en iyi guardı, Pondexter gibi bir basketbolcunun yanında performansının düşmesi normal. Bizim için tam ideal guard.

valla artık onlar düsünsün ben düsünmekten yoruldum. gecen sene eurolig kadrosu kuramayıp icine etmişlerdi. insallah bu senede aynısını yapmazlar. gidişat oraya gidiyo neyse.

aklı başında olan hoca augustus u hayatta bırakmaz.ceyhun hocanın takıma katkısı 0 dır.hatta eksisi vardır.bu sene pota altında anormal sıkıntı yaşamadık,tamam fowless cok yoruldu ama asıl sorunumuz guard sorunuyken hala sacma sapan işler yapıyoruz

fcnblog FCN Blog

Dedikodu | Galatasaray MP, Beşiktaş'ta forma giyen Fransız asıllı Türk oyuncu Lucie Melek ile görüşüyor.

Şaziye ne lan dalga geçiyorlar sanırım?

Aynan Sergen ya. Neden gönderdik, hala anlamıyorum.

Cevap: İşte Cimbom’un transfer şifresi

Şaziye bence hala dünyanın en iyi oyuncusu, Fenerbahçe yöneticileriyle arasında bir sorun varmış o nedenle ayrılmak istiyor. Yoksa onlar da böyle bİr oyuncuyu bırakmak istemez. Transferde tek sorun bonservis, Sözleşmesi devam ettiği için Şaziye'nin yıllık alacağı olan 1.5 milyon € ödemeliyiz Fenerbahçe'ye. Kesinlikle değer tabi.

Antudaki salaklar bu mesajın ironi olduğunu anlamamış kuş kadar beyinleriyle dalga geçmeye çalışıyorlar.

ben esrayı çok severdim. şencebe geri dönsün :(.

AYNEN LA BEN NEZAMANDIR SÖYLÜYORUM. YASEMİN HORASAN DENEN KABİLİYETSİZDEN BAHSEDİYOLAR. esra şencebe geri gelsin yeterlidir.. niye gönderdilerse anlamadım.

Cevap: İşte Cimbom’un transfer şifresi

Şaziye bence hala dünyanın en iyi oyuncusu, Fenerbahçe yöneticileriyle arasında bir sorun varmış o nedenle ayrılmak istiyor. Yoksa onlar da böyle bİr oyuncuyu bırakmak istemez. Transferde tek sorun bonservis, Sözleşmesi devam ettiği için Şaziye'nin yıllık alacağı olan 1.5 milyon € ödemeliyiz Fenerbahçe'ye. Kesinlikle değer tabi.

Antu'da ki mallar, bu mesajı anlayamayacak kadar MAL! :asd: :asd: :asd:

Geri
Üst Alt