2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Şu şaziye olayı can sıkıcı

fcnblog FCN Blog

Galatasaray MP, Şaziye İvegin ile her konuda anlaştı. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu kadar salaklık olmaz.Sözleşmesinin bitmesine 1,5 yıl kala feshet gönder şimdi tekrar geri al.

Fowles büyük ihtimal gelmeyecekmiş.Gsbaskette öyle yazıyor.Yani charles fowles yerine gelmiş herhalde

fcnblog FCN Blog

Galatasaray MP, Şaziye İvegin ile her konuda anlaştı. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu kadar salaklık olmaz.Sözleşmesinin bitmesine 1,5 yıl kala feshet gönder şimdi tekrar geri al.

saziyeyi alcaklarına esra şencebeyi alsınlar. niye gönderdilerse akıl sır erdiremedim.

Bu sene daha da gerileyeceğiz bence. Fowles yok, Seimone yok... Offff... :SS:

şaziyenin gecen hafta sportmen programında yaptıgı yorum Tv Arşivi 22:49:00

fenerli olmasına rağmen fb nin istemediği oyuncuyu alıyoruz,helal olsun

şaziye gecen cuma sportmen programında söyledikleriyle gelmesin diyorum. bize diger takım diyor bu kadın. gelmesin ulan istemiyorum.

Marina Kuzina ile anlaştığımız söyleniyor

Tuğçe eğitimi nedeliyle Türkiyeye gelmek istemiyormuş

Nasıl bi oyuncu?4 numara sanırım bu takımın hiddet ve şiddetle 4 numaraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorumda

fowles gittiyse türkiye liginde cok rahat oynar. iyi sutördür ben begeniyorum. son durumu nasıl bilmiyorum ama.

fowles gittiyse türkiye liginde cok rahat oynar. iyi sutördür ben begeniyorum. son durumu nasıl bilmiyorum ama.

2+1 de son durum nedir,seneye uygulanmayacak sanırım,ondan sonraki sene için düşünüyorlardı galiba ama hala federasyon diretiyormu?

Prince nin savunması nasıl

1.1985 doğumlu rus basketbolcu. 1.93 boyunda olup, 4 numara olarak görev yapmakta. dinamo moskova formasıyla geçen sezon euro cup'ta 13 sayı, 7 ribaund, 1 asist ortalamaları tutturdu.

2+1 de son durum nedir,seneye uygulanmayacak sanırım,ondan sonraki sene için düşünüyorlardı galiba ama hala federasyon diretiyormu?

Prince nin savunması nasıl

3+1 de devam ediliyor bu sene. prince defansı orta seviyede izledigim kadarıyla.

3+1 de devam ediliyor bu sene. prince defansı orta seviyede izledigim kadarıyla.

Tamika gitti,Prince nin savunması orta seviyede diyosun,defans problemi çekiceğiz anlaşılan.

Agresif bir Işıl var.

Bahar ın bu sene üstüne koyması gerek

Avrupalılar Alba,Prince

Kıta dışı Tina,Fowles(inşallah kalır)

Agustusu istiyoruz ama tribüne koyamazsın,ya Fowlesten vazgeçceksin ya Agustustan

Çok can sıkıcı

Tamika gitti,Prince nin savunması orta seviyede diyosun,defans problemi çekiceğiz anlaşılan.

Agresif bir Işıl var.

Bahar ın bu sene üstüne koyması gerek

Avrupalılar Alba,Prince

Kıta dışı Tina,Fowles(inşallah kalır)

Agustusu istiyoruz ama tribüne koyamazsın,ya Fowlesten vazgeçceksin ya Agustustan

Çok can sıkıcı

valla ben anlamadım karısık işler dönüyor. fowles seneye olmayabilir. zaten gs org yayınlamadı anlaştık diye. demekki fowleste sorun var. tina onun yerine alındı belliki.

Geri
Üst Alt