Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu
Şu şaziye olayı can sıkıcı
Şu şaziye olayı can sıkıcı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fowles büyük ihtimal gelmeyecekmiş.Gsbaskette öyle yazıyor.Yani charles fowles yerine gelmiş herhalde
fcnblog FCN Blog
Galatasaray MP, Şaziye İvegin ile her konuda anlaştı. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.
Bu kadar salaklık olmaz.Sözleşmesinin bitmesine 1,5 yıl kala feshet gönder şimdi tekrar geri al.
Marina Kuzina ile anlaştığımız söyleniyor
Tuğçe eğitimi nedeliyle Türkiyeye gelmek istemiyormuş
marina kuzinayla eger anaşıldıysa avrupa icin alınmıştır. türkiye liginde oynamaz.
Nasıl bi oyuncu?4 numara sanırım bu takımın hiddet ve şiddetle 4 numaraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorumda
fowles gittiyse türkiye liginde cok rahat oynar. iyi sutördür ben begeniyorum. son durumu nasıl bilmiyorum ama.
2+1 de son durum nedir,seneye uygulanmayacak sanırım,ondan sonraki sene için düşünüyorlardı galiba ama hala federasyon diretiyormu?
Prince nin savunması nasıl
3+1 de devam ediliyor bu sene. prince defansı orta seviyede izledigim kadarıyla.
Tamika gitti,Prince nin savunması orta seviyede diyosun,defans problemi çekiceğiz anlaşılan.
Agresif bir Işıl var.
Bahar ın bu sene üstüne koyması gerek
Avrupalılar Alba,Prince
Kıta dışı Tina,Fowles(inşallah kalır)
Agustusu istiyoruz ama tribüne koyamazsın,ya Fowlesten vazgeçceksin ya Agustustan
Çok can sıkıcı