2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Fowles'ı elimizde tutamamak rezalet yine. Gidin biraz daha konuşun, kapısında yatın ya da bir Avrupalı alın gelene kadar idare edelim. Tamika yerine Alba, Fowles yerine Tina. 2 seviye gerilemiş durumda takım.

Fowles'ı elimizde tutamamak rezalet yine. Gidin biraz daha konuşun, kapısında yatın ya da bir Avrupalı alın gelene kadar idare edelim. Tamika yerine Alba, Fowles yerine Tina. 2 seviye gerilemiş durumda takım.

okadarda degil yav bide bunların artı yönleri var. albanın tamikaya göre boy artısı var. tinanında fowlese göre orta mesafe yüzdeli atış artısı var:)

okadarda degil yav bide bunların artı yönleri var. albanın tamikaya göre boy artısı var. tinanında fowlese göre orta mesafe yüzdeli atış artısı var:)

Tamika şu anda tartışmasız dünyanın en iyi 3-4 oyuncusundan biri, Alba'nın çok önünde şimdilik. Fowles'ı her türlü tercih ederim Tina'ya daha önce de açıklamıştım zaten. Hatta kısaca bu iki oyuncu pozisyonlarının en iyisi.

Tamika şu anda tartışmasız dünyanın en iyi 3-4 oyuncusundan biri, Alba'nın çok önünde şimdilik. Fowles'ı her türlü tercih ederim Tina'ya daha önce de açıklamıştım zaten. Hatta kısaca bu iki oyuncu pozisyonlarının en iyisi.

bu marina kuzinayı ben bu sene hic izlemedim eurocupta 13 sayı ortalamaıyla oynamış. bana göre okadar iyi bir ortalama degil. sen izledinmi bu sene napmış özelikle liginde. bide rusya milli takımına cagrıldımı.

Arkadaslar bugün Galatasaray´in Fenerbahceli Saziye´yle anlastigini söyledi. Dogru mu?

Arkadaslar bugün Galatasaray´in Fenerbahceli Saziye´yle anlastigini söyledi. Dogru mu?

dogru gibi duruyor. ama gecen hafta sportmen programında bizden diger takım diye bahsetmiş. gelmesini istemem. ben esra şencebeyi istiyorum

Fowles'ta yoksa dükkanı kapatsınlar.F-4 diye hayal ediyorduk nerde...

Becky Hammon neden düşünülmüyor?

Fowles´ı gönderip yerine LJ´yi alıp birde Sue Bird ve Augustus takviyesi olsaydı.Fazla mı hayal gördüm?:asd:

Yetersiz bütün sene takıma Fowles'ı kullanmayı öğretememiş, set çizememiş bir koçu ve vasat guardları olan bir takım olarak LJ ya da Candace Parker'ı almalıydık, Fowles'ı gönderip 1 seviye altındaki Tina'yı aldık.

Turgay@

Marina Kuzina ismi geçiyormuş..1 avrupalı hakkımız kalmıştı..Rus milli takımında oynuyormuş.

Yetersiz bütün sene takıma Fowles'ı kullanmayı öğretememiş, set çizememiş bir koçu ve vasat guardları olan bir takım olarak LJ ya da Candace Parker'ı almalıydık, Fowles'ı gönderip 1 seviye altındaki Tina'yı aldık.

Tugay senin kadar bilgi ve takip ederliğim yok ama Parker 4 numara değil mi yahu?

Tugay senin kadar bilgi ve takip ederliğim yok ama Parker 4 numara değil mi yahu?

Evet 4 numara ama ligde iki tane 4 ile oynamak bizim için daha mantıklı olur Parker'ın ribaundu falan da Fowles kadar var Fowles'tan daha rahat smaç basabiliyor. Misal LJ de genellikle 4 oynuyor. Avrupa için de saf 5 alınır, Avrupalı 5 bulmak 4 bulmaktan daha kolay zaten.

Twitter

Burda yazana göre taurasi bizle yada ros casaresle sözleşme imzalamış.Henüz doğrulanmadı yazıyor sonunda ama taurasiyle irtibat halindeki bir kişi

Pek güvenilecek bir kaynak değil gibi. Ros Casares'e gidecek diye düşünüyorum

“@SwishAppeal: Statement from Taurasi on decision to not return to Fenerbahce this season: https://t.co/71j5MwU”

yani taurasinin kararı bu sene fenerbahceye dönmek degilmiş.

alba torrens,prints, maya moore, tina charles,luecenka şu 5 ini alsak yeter.

Geri
Üst Alt