2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

bu behramdan süpheliyim zaten. fenerliye benzettim ben bunu:)

ya behram ortaya bomba attın gittin.. insan nededigini söyler..

Diana Taurasi NBA TV Exclusive "I am happy and excited to play for the second greatest team of Turkey.

Nekadar dogrudur bilemem :sopa:

Diana Taurasi NBA TV Exclusive "I am happy and excited to play for the second greatest team of Turkey.

Nekadar dogrudur bilemem :sopa:

orda türkiyenin 2 büyügünden birinde oynadıgım icin mutluyum demiştir. öyle bişey nasıl söyleyebilirki zaten.

gs cohenimi almış. oyun kurucu olarak..

Galatasaray bayan basketbol takımı gelecek yılın takımını kurmaya devam ediyor. Daha önce bayan basketbolunda smaç basabilen ender isimlerden olan Sylvia Fowles'ı ve kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nda büyük pay sahibi olan Seimone Augustus'u kadrosuna katan Sarayın Sultanları'nın yeni guardı belli oldu. Daha evel ülkemizde Beşiktaş CT formasını giyen İsrailli oyuncu Liron Cohen herhangi bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek. İsrailli tecrübeli oyun kurucu bu sezon TS Wisla Can-Pack Krakow formasını giymiş ve Euroleague'de Final Four oynadı.

Polonya liginde 27 maç forma giyen Cohen, 7.7 sayı ortalama ile oynamıştı. 28 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu Euroleague'de ise bu sezon 18 maç forma giydi ve 10.4 sayı, 3.6 asist, 3.4 ribaund ortalaması ile oynadı.

bu angutlarda birsel babkina daha iyi diyor cohen okadar iyi degilmiş. lan kadın wislayla final four oynadı. sizin birselle babkina ne oynadı acaba:)

Cohen vasat oyuncu, yanlış tercih olur.

Galatasaray bayan basketbol takımı gelecek yılın takımını kurmaya devam ediyor. Daha önce bayan basketbolunda smaç basabilen ender isimlerden olan Sylvia Fowles'ı ve kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nda büyük pay sahibi olan Seimone Augustus'u kadrosuna katan Sarayın Sultanları'nın yeni guardı belli oldu. Daha evel ülkemizde Beşiktaş CT formasını giyen İsrailli oyuncu Liron Cohen herhangi bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek. İsrailli tecrübeli oyun kurucu bu sezon TS Wisla Can-Pack Krakow formasını giymiş ve Euroleague'de Final Four oynadı.

Polonya liginde 27 maç forma giyen Cohen, 7.7 sayı ortalama ile oynamıştı. 28 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu Euroleague'de ise bu sezon 18 maç forma giydi ve 10.4 sayı, 3.6 asist, 3.4 ribaund ortalaması ile oynadı.

Haber geçen senenin değil mi?

cohen beklentilerin çok çok altında bir oyuncu..şaziye ve cohenle anlaşılmış..

tugay bu kadına vasat diyon ama. euroligde 10.4 sayı ortalamasıyla oynamış. final four oynamış bi kadın. iyide 3 lükcüdür. işe cok yarar avrupada.. ben isterdim alınmasını. ama hala cohen dedikoları geziyor bu angut formlarında.

Prince alınıcak inanıyorum

prince spratak ile anlamıştı galiba..

Karışmayın siz ben inanıyorum:lol:

COHEN VE ŞAZİYE DE 'ASLAN' OLDU

Bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılılar, menajer Kagawa'ya "Taurasi'yi istiyoruz ve alacağız" mesajını gönderdi ve ABD'li yıldızı transfer ettiği gün vatandaşı Fowles'ın sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını açıkladı. Transferde durmayan Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta oynayan İsrailli guard Liron Cohen ve Fenerbahçe'den ayrılan Şaziye İvegin ile anlaştı.

SPOR SERVİSİ

Cohen gayet vasat bir guard, vatandaşı Shay Doron daha iyi. İkisi de daha önce Beşiktaş'ta oynadı. Shay Doron sorunlu ayrıldıktan sonra Cohen'i almışlardı.

Geri
Üst Alt