2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cohen gayet vasat bir guard, vatandaşı Shay Doron daha iyi. İkisi de daha önce Beşiktaş'ta oynadı. Shay Doron sorunlu ayrıldıktan sonra Cohen'i almışlardı.

ya baska biri varmı guard olarak. zaten yarı sahayı gecince taurasi alacak topu. cokta muhtesem olmasına gerek yok bence. ben besiktastayken bile 3 lüklerine bayılırdım. euroligde bence işe yarayacak..

Avrupada Kaldik yine 1 uzuna !!

Tina charles her mac 40 dakika oynayamaz Taurasiyi dinlendirecek oyuncu Saziye :SS: yabancilarimiz haricinde kadromuz vasat

Cohen yerine bir avrupali uzun almaliydik! cok yanlis tercihler bunlar cok

Avrupada oynayacak olan sadece 1 pivotumuz var Oda Charles yada fowles olur eziklerin 4 pivotu Var Nevriye-matovic-newlin-Tamane.

Hocamiz ne yapmaya calisiyor anlamiyorum

Avrupada Kaldik yine 1 uzuna !!

Tina charles her mac 40 dakika oynayamaz Taurasiyi dinlendirecek oyuncu Saziye :SS: yabancilarimiz haricinde kadromuz vasat

Cohen yerine bir avrupali uzun almaliydik! cok yanlis tercihler bunlar cok

kim dedi 40 dakka oynayacıgını. yasemin horasanı begenmesemde onu alırlar. barbara turner alınır devsirme. ben karamsar degilim. bu yönetime güveniyorum..

Avrupalı uzun alınacak zaten Bahar-Fowles-Avrupalı uzun gayet yeterli olur, zorda kaldığımızda Alba da 4 oynar.

Işıl-Cohen

Diana-Bahar Ö

Alba-Gülşah-

Verameyenka-Bahar

Fowles

Kadrosu F4 yapar gibi mevcut kadrolarla.

Avrupalı uzun alınacak zaten Bahar-Fowles-Avrupalı uzun gayet yeterli olur, zorda kaldığımızda Alba da 4 oynar.

Işıl-Cohen

Diana-Bahar Ö

Alba-Gülşah-

Verameyenka-Bahar

Fowles

Kadrosu F4 yapar gibi mevcut kadrolarla.

Tina öyle es gecilecek bir oyuncu degil. bu yil Euroligde o oynayacak sanirim.

avrupada uzun olarak kim oynayacak acaba...cohen transferi yapılıyor ama tercih o bölgeyemi olmalıydı o tartışılır..

Diana Taurasi NBA TV Exclusive "I am happy and excited to play for the second greatest team of Turkey.

Nekadar dogrudur bilemem :sopa:

Galiba doğru değil renkdaş.Google'dan "I am happy and excited to play for the second greatest team of Turkey." diye arattığımda tam olarak 2 sonuç veriyor.Birisi angut forumu diğeri ise GSCimbom.com.Yani Angutların uydurduğu bir yalandan ibaret.Yani Dünya'nın en iyi bayan basketbolcusu böyle bir röportaj verecekte bunu sadece Angutlar mı haber yapacak?Adamlar böyle şeyler yaparak kendi kendilerini tatmin etme peşinde.Nasıl KAPAK yapmışsak artık ;)

Galiba doğru değil renkdaş.Google'dan "I am happy and excited to play for the second greatest team of Turkey." diye arattığımda tam olarak 2 sonuç veriyor.Birisi angut forumu diğeri ise GSCimbom.com.Yani Angutların uydurduğu bir yalandan ibaret.Yani Dünya'nın en iyi bayan basketbolcusu böyle bir röportaj verecekte bunu sadece Angutlar mı haber yapacak?Adamlar böyle şeyler yaparak kendi kendilerini tatmin etme peşinde.Nasıl KAPAK yapmışsak artık ;)

öyle bişey söyleyebilirmiki zaten. angel var onlarda kendi hocasına neler diyordu. önce ona baksınlar. hepsi taurasi taurasi diye aglaşıyolardı. şimdi sıradan bir oyuncu oldu ezikler icin. bayan basketbolunda siz yokken biz vardık ezikler..

öyle bişey söyleyebilirmiki zaten. angel var onlarda kendi hocasına neler diyordu. önce ona baksınlar. hepsi taurasi taurasi diye aglaşıyolardı. şimdi sıradan bir oyuncu oldu ezikler icin. bayan basketbolunda siz yokken biz vardık ezikler..

Olayın üzerinden nerdeyse 1 hafta geçti hala ağlıyor bunlar :)

Ağlamasınlar Diana'mam ben onlara :)

Alba Torrens: Galatasarayı seçmem kolay bir karar oldu. En iyi opsiyonu değerlendirdiğimi düşünüyorum. G.saray benim için yeni bir deneyim

cohen kesinleşti mi

İkiside çok iyi.Dünyada en iyi ilk 2 pivot.Nasıl bir rotasyon yaparız bende merak ediyorum

bu cohenin gecen sene euroligdeki sayı ortalaması 10.4 müş final four oynamış wislayla bence gayet iyi. avrupada oynar ligde oynamaz. gizem yavuz nilay yigitten birini almamız lazım lig icin guard olarak..

Geri
Üst Alt