2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

bu arada 6. yabancı hakkımızıda kullanalım eurolig icin mümkünse. herhalde alırlar.

Becky Hammon,Prince beklerken Cohen biraz hayalkırıklığı oldu

Cohen işi ciddi mi ?

Neyse Cohen içinde aklı başında topun değerini bilen,asistçi guard diyorlar.Şutu mükemmel olmasa da iyiymiş

angut comdan erdenay güler ezigi burdaki seyin hemen dogru oldugnu nerden biliyosun. video koy bari ortayada kanıtla öyle bişey dedigini. kanıtlayamcaksan angut comda sallama diger eziklerle birlikte rezil olma:)

Neyse Cohen içinde aklı başında topun değerini bilen,asistçi guard diyorlar.Şutu mükemmel olmasa da iyiymiş

abi 3lükleri iyi bu kadının. gecen sene euroligde 10.4 sayı ortalamsıyla oynadı. besiktastada izlemiştim..

angut comdan erdenay güler ezigi burdaki seyin hemen dogru oldugnu nerden biliyosun. video koy bari ortayada kanıtla öyle bişey dedigini. kanıtlayamcaksan angut comda sallama diger eziklerle birlikte rezil olma:)

Taurasi transferini hala sindiremedi ezikler

Taurasi transferini hala sindiremedi ezikler

onuda behram yazdı. haberi nerde gördüki. ben yazdım google bişeyler ama cıkmadı. behram beni düsündürmeye başladı. insallah icimizdeki irlandılalardan degildir..

şimdide insallah söylemiştir diyorlar:)) zaten sizin işiniz insallaha felan kalmış. kadrolarıda bizden üstünmüş. ulan yerlilerden bi nevriye farkı var işte ben öbürlerinin cok fark yarattıgını düsünmüyorum.. yabnacılarda biz üstünüz. pennyi albaya verirsek. penny nah atar sayı.:)))

onuda behram yazdı. haberi nerde gördüki. ben yazdım google bişeyler ama cıkmadı. behram beni düsündürmeye başladı. insallah icimizdeki irlandılalardan degildir..

Behramın eski mesajlarını okuduğumda bende hafiften fenerli imajı gördüm ama neyse günahını almayalım ama bence fenerli

Behramın eski mesajlarını okuduğumda bende hafiften fenerli imajı gördüm ama neyse günahını almayalım ama bence fenerli

Mal Mal Konusma lutfen tepemi´de artirma.

Hafif fener kokusu varmis heeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt be

Sen kimsin ? benim Galatasaraylimi sorguluyorsun ?

Seimone - Spartak Moskova

GSBasket

Aslan parcamiz @seimoneaugustus onumuzdeki sene Spartak Moscow formasi giyecek. Tum iyi dileklerimiz O'nunla. Good luck boo

Işıl da bunu yazdı akabinde.

Augustus mu Taurasi mi deseydiniz

Taurasi 2 kat daha iyi bir oyuncu olabilir ama arslan yurekli seimONE secerdim

Yazik ettiler kizi :(

Geri
Üst Alt