2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

alba süper ya ben böyle atak oyuncu cok az gördüm topu alıp potaya dogru cok iyi sekilde gidiyor.asist yapıyor ribaundlara yardımcı oluyor :D

Bunları alsak da hala Türk rotasyonumuz zayıf kopartamadık bireseli karşıyakadan.

onlarda bir fark var. bence nevriye farkı.birseli sıkı bir savunmayla durdurabilirsin. biz barbara turneri cakma yaparız. esra şencebeyi geri almak lazım. birseli durdurur bence. bizde bahar var. büyük potansiyel bana göre. yabancılar yeterli katkıyı verdigi an biz euroligdede başarılı oluruz. gecen sene fowlesi kullanamıyoduk kadın kendi başına süper işler yapıyordu. serinin son macında hic kullanamadık. tamika formsuzdu ne yazıkki. bir agustus iyi oynadı. onunda defansı yok.

Twitter'da Sandro Orlando-Galatasaray yazılmış,şu anlık az bir bilgi var pek olası değil,hem Ceyhun Hoca'dan bu kadar çabuk vazgeçilmesi mantıklı gelmiyor.

Twitter'da Sandro Orlando-Galatasaray yazılmış,şu anlık az bir bilgi var pek olası değil,hem Ceyhun Hoca'dan bu kadar çabuk vazgeçilmesi mantıklı gelmiyor.

ceyhun hocanın nesinden vazgecmicezki. ne gibi bir özelligi var. bence gayet yerinde bir karar olur.

prints geldi mi kesin

ceyhun hocanın nesinden vazgecmicezki. ne gibi bir özelligi var. bence gayet yerinde bir karar olur.

Tabii kişiden kişiye göre değişir saygı duyarım.Hakan Üstünberk'in hocanın devam edeceğine yönelik açıklamaları vardı,ayrıca gönderilme gibi durumu varsa bile transferlerden önce gönderilirdi.

Ben de gönderileceğine inanmıyorum, gönderilecek olsa çoktan gönderilirdi. Bu senenin sonuna kadar kesin kalır.

Tabii kişiden kişiye göre değişir saygı duyarım.Hakan Üstünberk'in hocanın devam edeceğine yönelik açıklamaları vardı,ayrıca gönderilme gibi durumu varsa bile transferlerden önce gönderilirdi.

transferler ceyhun hocaya kalsaydı doneka,gintare gibioyuncular alırdık,alba falan olmazdı takımda

resmi açıklanmadı ama medya da aldığımız söylentileri var...Avrupalı bir uzun ve Avrupalı bir guard lazım

Guard olarak Prince uzun olarak Leuchanka ya da Verameyenka kalitesinde birisi olursa Final-Four garanti.

Guard olarak Prince uzun olarak Leuchanka ya da Verameyenka kalitesinde birisi olursa Final-Four garanti.

kaldımı aga öyle birisi. hani beşiktaşta bir uzun vardı. 2 veya 3 sene önce melez bir kız. onu begeniyordum. adını hatırlamıyorum ama cok yararlı bir oyuncuydu. pivot olan. amerakilıydı galiba.

kaldımı aga öyle birisi. hani beşitaşta bir uzun vardı. 2 veya 3 sene önce melez bir kız. onu begeniyordum. adını hatırlamıyorum ama cok yararlı bir oyuncuydu. pivot olan.

Leuchanka boşta diye biliyorum.

Dubravka Dacic vardı o mu Beşiktaşlı olan?

Geri
Üst Alt