2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Gs sarİye gÖkceyİ almiŞ galİba. Ulan ne gÜnlere kaldik. Yeteneksİzİn Önde gİdenİ takima tekrar gerİ dÖnecekse valla yazik. Ben tugbaya kiziyordum ama bu kiz daha fena ondan.

FCN Blog: 2011-2012 | Ayşe Cora ve Sariye Kumral HADİ AYŞE CORA GENC YETENEK ONU ANLADIK. BU SARİYE GÖKCE NİYE ALINIYOR ARKADAŞ. ŞAKA GİBİ YEMİN EDERİM. SARİYE kimdir ya bizdede oynadı zaten daha önceden hic bir şey yapmadı inşallah haber yalandır. yoksa bu hoca delirtir adamı.

TUGBA palazogluna kzııyrodum sacma sapan faul yapıyor diye ama. tugbanında gittigi duyumları geliyor. ondan daha kötüsünü alacaksan tugba gitmesin ozaman kardeşim. eger böyle birşey yaparsan arkadaşlarla abdi ipekciye gidip seni protesto etmek var aklımda.

Beşiktaş Bayan basketbol’da yerli transferine başladı. Öğrenildiğine göre Yasemin Horasan ve Tuğba Taşçı ile yeniden anlaştı.

Siyah-Beyazlılar Galatasaray’dan Nihan Anaz ile 2 yıllığına anlaştı, ayrıca Türk statüsündeki Korel Engin’i (Mersin BŞB) kadrolarına kattılar. Panküp'te oynayan İlsu Darıcıoğğlu için de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Avrupalı uzun alacaktık?

arkadaşlar kafanız mı iyi dünyanın en iyi bayan basketbolcuları bizde nerdeyse daha tartışmaya girionuz :D

Bu uzun rotasyonuyla Euroleague şampiyonluğu hayal gibi. Mutlak transfer gerekli.

Avrupa'lı uzuna ihtiyacımız olduğunu bizler biliyorsak yönetim de biliyordur.

Gerekirse paraya kıyıp en iyisini getirirler çünkü bu kadar iyi bir kadro kurulmuşken, hedef EL şampiyonluğuyken eksik olan kısmı yetersiz bırakmak olmaz.

Biraz sabredelim, muradımıza ericez :)

Dumerc transferinin mantığı yok.Bir kere 6 yabancı oluyoruz,takımda uzun yok ve en önemlisi Dumerc Bourges ile anlaştı.

Zaten bu takımda 3 PG, 2 tane de PG zekasına sahip oyuncu var. Birde üzerine Dumerc'i almak son derece gereksiz olurdu. Şimdi 2 secenek var; ya Sophia'yı bir şekilde ikna edecez ya da çok iyi bir Avrupa'lı uzun alıcaz. Sekizli finallerin İstanbul'da yapılması yüksek ihtimal ve bu da bizi şampiyonluğa cok yaklastırıyor. Ama bizim yinede işi şansa bırakmayıp kadro olarakta sağlam adım atmamız lazım.

Benim takımımız hakkında iki çekincem var.

1- Uzun rotasyonu ve özellikle 4 numara eksikliği

2- Taurasi, Prince, Torrens üçlüsünün savunma performansı.

UMMC Ekaterinburg : Candace Parker, Yelena Leuchanka, Maria Stepanova, Sandrine Gruda

Ros Casares: Sancho Lyttle, Lauren Jackson, Ann Wauters, Jana Vesela

Galatasaray: Bahar Çağlar, Melisa Can (?) Sylvia Fowles/Tina Charles

Uzun rotasyonumuz acayip derecede zayıf diğer 2 takıma göre.

Benim takımımız hakkında iki çekincem var.

1- Uzun rotasyonu ve özellikle 4 numara eksikliği

2- Taurasi, Prince, Torrens üçlüsünün savunma performansı.

Abi, Prince'i bilmem ama Torrens ve Taurasi'nin gayret edeceğinden şüphen olmasın.

Dumerc'i istemeyenler var ilginç, top kontrolü bayan basketbolunda önemlidir, zaten 4 tane skorer yabancımız var bence doğru transfer olur, yıllardır guard bölgesinden yeniliyoruz, 4 numara konusunda ben aynı düşüncede değilim, 4 kısa oynamak bazı zmaan avantaj bunu oynamak içinde çok sağlam ortayı kapatabilecek pivotlarımız var zaten Melisa, Bahar gibi iki safkan ve Charles gibi 4 numara oynayan uzunumuz zaten var. Işıla bütün sezon güvenemezsiniz hem bu transfer ligten çok avrupa için;

Dumerc - Prince - Dee - Alba - Fowles (Charles)

Dumerc'i istemeyenler var ilginç, top kontrolü bayan basketbolunda önemlidir, zaten 4 tane skorer yabancımız var bence doğru transfer olur, yıllardır guard bölgesinden yeniliyoruz, 4 numara konusunda ben aynı düşüncede değilim, 4 kısa oynamak bazı zmaan avantaj bunu oynamak içinde çok sağlam ortayı kapatabilecek pivotlarımız var zaten Melisa, Bahar gibi iki safkan ve Charles gibi 4 numara oynayan uzunumuz zaten var. Işıla bütün sezon güvenemezsiniz hem bu transfer ligten çok avrupa için;

Dumerc - Prince - Dee - Alba - Fowles (Charles)
Yalanlandı zaten.İstemeye gerek yok boşuna

Yalanlandı zaten.İstemeye gerek yok boşuna

Ben yinede Guard transferinden yanayım Dumerc iyi olurdu, 4 kısa baskılı oyun Alba, Dee atletik 4 numarada gerektiğinde savunabılen kısalar, ben gelmesine değil, gelmesine karşı yorumlar yazılması için söylüyorum bu takıma sağlam basan tempolu bir guard şart.

Hazırlık maçında beğendiğim 5 numaralı oyuncuyu yollamışlar.İleride olabilir diye düşünüyordum üzüldüğümü söyleyebilirim.

Yine altyapıdan giden birkaç oyuncu daha varmış.

Edıt:İsmi Gizem'miş.

eyupyildizz EYÜP YILDIZ

GS Kadın Basketbol Takımı iyi bir Avrupalı uzun ile anlaşmak üzere.

Geri
Üst Alt