2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Yalnız Zouros'tan nasıl çıktı öyle bir şey acaba? :)

2011, Sinan Erdem, seri 3-1, Josh Shipp. Seri sonu da benzer mi acaba?

Maçın sonu epic faillerle dolu. Uzatmaya gitmeden bitirebilecekken her zamanki gibi saçma sapan oyun oynadılar. Ama uzatma sonu oyunu harika ötesi, tek yapılabilecek oyun, verilen asist mükemmel.

Çok garip şeyler oldu yahu bakalım kargalar ne yapacak diğer maçta, yalnız son saniye basketinden sonra sesleri içine kaçmış :D

[video=dailymotion;xrep6v]https://www.dailymotion.com/video/xrep6v_efes-bjk-macinin-son-anlari_sport[/video]

Spikerler rezillik sınırları bile aştı gerçekten.

Maçı Milangaz verdi. Efes'in inanılmaz mücadele ettiği iki maçta da gördük ki, Milangaz'ın hatalarıyla kazanıyorlar. Fark 11 sayı iken, moladan sonra erimesi ve Ataman'ın müdahale etmemesi tam komediydi. Son çizilen oyun gerçekten muhteşemdi. Zouros'un fikri olduğunu sanmıyorum :D Memnun fısıldamıştır. Milangaz evinde seriyi bitirir.

Maçı Milangaz verdi. Efes'in inanılmaz mücadele ettiği iki maçta da gördük ki, Milangaz'ın hatalarıyla kazanıyorlar. Fark 11 sayı iken, moladan sonra erimesi ve Ataman'ın müdahale etmemesi tam komediydi. Son çizilen oyun gerçekten muhteşemdi. Zouros'un fikri olduğunu sanmıyorum :D Memnun fısıldamıştır. Milangaz evinde seriyi bitirir.

Efes bu sene milyarlık eşşekler tanımına çok uyuyor. :) Valla bu seneden sonra ya kapatıp sponsorluk işine girsinler, ya da başka bir şehre taşınsınlar, onlar için çok daha yararlı olur bence. Yoksa 4 tane taraftarla, hele 3 takım işin içine girmişken, işleri zor. Kaybettikleri zaman can havlıyla eleştirecek, kızacak, kazandığı zaman İstanbul'u altını üstüne getirerek kutlayacak taraftar yok. Ha sadece reklam amaçlı tutuyor ve İstanbul'dan uzaklaşmak istemiyorlarsa bilemem.

Efes bu sene milyarlık eşşekler tanımına çok uyuyor. :) Valla bu seneden sonra ya kapatıp sponsorluk işine girsinler, ya da başka bir şehre taşınsınlar, onlar için çok daha yararlı olur bence. Yoksa 4 tane taraftarla, hele 3 takım işin içine girmişken, işleri zor. Kaybettikleri zaman can havlıyla eleştirecek, kızacak, kazandığı zaman İstanbul'u altını üstüne getirerek kutlayacak taraftar yok. Ha sadece reklam amaçlı tutuyor ve İstanbul'dan uzaklaşmak istemiyorlarsa bilemem.

Kesinlikle katılıyorum Ahmet. Bir kere çok itici oluyorlar. Özellikle bilet olayları vesaire. Netice de salon sonradan doldu. Dolduktan sonra aldılar mesela maçı. Yani bu kadar saçma sapan işlere imza atmaları beni artık irite eder oldu. İstanbul'da Efes'in nefes alması zor dediğin gibi. Eskiden büyükler basketboldan silinmişken, herkesin Efes'e biraz sempatisi vardı. Avrupa maçlarında dolardı tribünler. O ivmeyi de yeni şartlar gereği kaybettiler. Ya takımı taşısınlar ya da bıraksınlar artık.

o zaman belki de bilerek yenildiler :)

seyircisi önünde şampiyon olacaklar??

Fark eden bir şey yok ki abi yine onların seyircisi doldurmuştu, zaten aynı salon.

Edit: Ozan'ın mesajını görünce düzeltmek istedim. Son periyot açtım ben maçı Bjk seyircisi çok gürültü çıkarınca salon onların hakimiyetinde sandım. Demek ki Efesliler de varmış salonda.

O değil de Bjk taraftarı seneye Ntvsporda "90% Fb Ülker" programında İbo'nun yorumlarına maruz kalacak haberleri yok. :)

yalnız zoros cok iyi oyun çizmiş la dogusun zıplama yetenegini kullanarak süper helal

Efes yine kazanirsa 3-3 olacak ve seri olabildiginde uzayacak, LigTV'nin isine gelen seyler.

fb barış ermişi almış diyorlar dogrumu. bizde bari engini alsak kenan sipahiyle birlikte.

Geri
Üst Alt