2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

su besiktas kadar olamadik ya bravo bize...umarim pota altina takviye yapariz cunku bu gidisle isimiz sampiyon olamayiz. Besiktas bu maci erceg'in sayesinde aldi bizdede iyi bir uzun olsaydi hem efes hem bjk hem feneri yenerdik....

BJK'nin yenmesi iyi oldu nasılsa haftaya Tofaş'a yenilirler.:asd:

su besiktas kadar olamadik ya bravo bize...umarim pota altina takviye yapariz cunku bu gidisle isimiz sampiyon olamayiz. Besiktas bu maci erceg'in sayesinde aldi bizdede iyi bir uzun olsaydi hem efes hem bjk hem feneri yenerdik....

songilia 3 sene önceki halinde olsa birde pota altında arkası döük iyi b,r pivotumuz olsaydı. unics kazan efes beşiktan fener maclarını yenerdik.

Takviye yaparsak hepsini mıhlarız rahat olun.. Statü değişdi. Play ofta bütün seriler 0-0'dan başlayacak. Eski statü devam etse bizim işimiz zordu.

Demistim de inanmadiniz. Bu kadroyla hepsi bizi yener demistim, yendiler de. Anca Telekom´a gücümüz yeter dedim, öyle de oldu. Tebrik etmek lazim Besiktas´i ve Ataman´i

Demistim de inanmadiniz. Bu kadroyla hepsi bizi yener demistim, yendiler de. Anca Telekom´a gücümüz yeter dedim, öyle de oldu. Tebrik etmek lazim Besiktas´i ve Ataman´i

senin 4 numaran hic bir halt yemezken. erceg 28 sayı 9 ribaund yapıyor. 5 numaramız zaten yok gibi bişey. şuraları doldursak. biz hepsini yeneriz bunların. ama bunu düşüncek yönetim lazım.

Bu dengesizlikle elbet yenerler Onur reis.

Akşam saçma sapan işler yapmasak kazanırdık.

Pota altı zaten evlere şenlik ribaunt verme rekoru kırdık.

Adamlar maçtan kopmak üzereyken ikinci şans sayılarıyla oyuna tutuldu.

fener,efes,banvit,bjk ve biz olmak üzere bu 5 takımında şampiyonluk şansı var.tabi sezon sonu play off performansları ve yapılacak takviyeker belirleyici olacak.yalnız lig güzel geçiyor.

Maçı izleyen oldu mu dostlar? Ufuk Sarıca 6sn. kala Ataman'ın aldığı mola'ya sinirlenmiş takımı çağırmamış mola'ya sahanın ortasında bekletmiş galiba.

Aynı hareketi Ataman bizim maçta da yaptı ama Oktay hoca Asil davranarak hiç tepki vermemişti.

Yahu bu Zoran Erceg neymiş böyle arkadaş.

4/6 ikilik, 5/7 üçlük. Bizi de bu adam yıkmıştı. Boşuna Olympiakos da oynamamış adam. Gelde kıskanma şimdi. Teletovic'in daha çok ribaund alanı bu adam resmen. Seneye Beşiktaş'tan kapalım bu adamı!

Yahu bu Zoran Erceg neymiş böyle arkadaş.

4/6 ikilik, 5/7 üçlük. Bizi de bu adam yıkmıştı. Boşuna Olympiakos da oynamamış adam. Gelde kıskanma şimdi. Teletovic'in daha çok ribaund alanı bu adam resmen. Seneye Beşiktaş'tan kapalım bu adamı!

Teletovicle kıyaslanacak bi oyuncu değil

Maçı izleyen oldu mu dostlar? Ufuk Sarıca 6sn. kala Ataman'ın aldığı mola'ya sinirlenmiş takımı çağırmamış mola'ya sahanın ortasında bekletmiş galiba.

Aynı hareketi Ataman bizim maçta da yaptı ama Oktay hoca Asil davranarak hiç tepki vermemişti.

Evet öyle oldu. Ergin Ataman 2.yarı öder bu denyolukların hesabını.

Efes iyi bi guard alabilirse çok rahat şampiyon olur gibi geliyo bana.

Doğrudur. Ancak Songaila'ya göre Teletovic gibi adam sayılır. :D

Songalia'nın bi numarası yok zaten.Ne fizik var adamda ne atletizim ne hız nasıl Avrupa'nın sayılı uzunlarından olmuş anlamış değilim.Sokak basketçisi Gist bile daha iyi katkı veriyo bu adamdan.

Engin Ataman mola almadan saniyeler önce Ufuk Sarıca aldı mola. Sonra Engin Ataman aldı molayı. Gereksiz bir tepkiydi. Kendi yapınca bir şey olmuyor başkası yapınca kızıyor :D

Ufuk Sarıca saniyeler önce averajı düşünerek mola aldıysa ergin ataman da alabilir bunda kızacak birşey yok. kaybetmenin vermiş olduğu bir anlık sinir .

15 TL'lik kaynakçı gözlüğü

10:38 | 02 Ocak 2012

Efes maçından 2 gün önce göz ameliyatı olan Mensah, 'Koç bana gözlük bul, deneyeceğim' dedi. 400 TL'ye hazırlatılan özel gözlüğü beğenmeyip, nalburdan alınanla derbiye çıktı

Efes maçından önce gözünden sakatlanan Mensah Bonsu'nun, bu önemli mücadelede nasıl oynamak istediğini hocası Ergin Ataman anlattı. Arkadaşının parmağı gözüne girdiği için üst göz kapağının iç kısmında ve gözyaşı kanalında yırtık oluştu. Acıbadem Fulya Hastanesi'nde zorlu maçtan 2 gün önce göz ameliyatı geçiren Mensah'ın, Anadolu Efes maçında oynaması adeta imkansız gibiydi.

İKİNCİ YARI GÖZLÜK KOPTU

Pops Mensah Bonsu'nun nasıl bu önemli maça çıktığının hikayesini başarılı koç Ergin Ataman'dan dinleyelim:

'Çok önemli bir ameliyat geçirmişti. Oynaması imkansızdı. Riske atmak istemedim. Ancak o gelip bana, 'Koç bana uygun gözlük bulun, ben deneyeceğim' diye ısrar etti. Biz de kendisine uygun gözlükler bulduk. Yönetim bu konuda çok özverili davrandı, gereken her şey yapıldı. Önce idmanda denedim ve bu şekilde başarılı olabileceğini gördüm. O da 'Koç ben çok iyiyim, oynayabilirim' dedi. O yüzden de maçta ilk 5 çıkarttım. İzleyenler görmüştür, ilk başlarda biraz çekingendi ancak sonradan savaşçı ruhunu sahaya koydu. Hatta ikinci yarıda gözlüğü koptu. Ama her konuda çok profesyonel çalışan yönetim, bu konuda da aynı özeni göstermişti. Kenarda yedek gözlük de vardı. Onu takıp oyuna devam etti. Böylece de müthiş başarı geldi.'

HåLå GÖZÜNDE BANT VARDI

Ataman bütün oyuncuların Pops gibi, Beşiktaş'ı sahiplenen bir karaktere sahip olduğunu ve başarının altında yatan en önemli etkenin de bu olduğunu söylerken şu önemli mesajları verdi: 'Biz transfer yaparken sadece oyuncunun yeteneklerine değil, karakterine de bakıyoruz. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Mensah'a da bu maçtan önce oynaması için telkinde bulunmadık. Hala gözünde bant vardı. Takım kaptanı Hawkins'in de gelen oyuncuların hemen entegre olmasında çok önemli payı var. Takımın sistemi oturdu, havası da iyi. Yeni gelenler de buna hemen uyum sağlıyorlar.'

Acie Law Anadolu Efes deniyor,olmazsa iki alternatif daha varmış.

Partizan'da Wisniewski'yi alacağına göre oluru var galiba.

Geri
Üst Alt