2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Saha avantajı , moral üstünlüğü falan her şey Banvit lehine geçti bakalım 5. maçta ne olacak.

Resmen Bjk'yi şampiyon yapmak ve bizi de Euroleague'de ön elemeye bile göndermemek için oyunlar dönüyor

Efes Olympiacos'a yenilerek bir kıyak(!) yapmıştı bize,yine yapacak herhalde,şuradan maç nasıl verilir aklım almıyor.

Efes' e kızamıyorum, gerçekten tam bir hakem faciasıydı.

Sahanın ortasında o hakemi dövmeyip sakin kaldıkları için tebrik bile etmek gerek.

Bjk bunların ikisini de geçer.

Seneye bize EuroCup yolu görünüyor bu gidişle,Beşiktaş-Banvit finalini oynatacaklar,bunu istiyorlar.Bizim de gelecek seneki yatırımımız maksimum bu seneki kadar olur,transfer hedefleri küçülür vs...Koçun dün söylediği gibi,kurbanlık koyun gibiyiz.Yazılan bir senaryoyu oynuyoruz resmen.

Hakem kararına gelene kadar, Efes'in son çeyrekte oynadığı oyuna bakmak lazım. Rezalet bir son çeyrek oynadılar.

Hakem kararına gelene kadar, Efes'in son çeyrekte oynadığı oyuna bakmak lazım. Rezalet bir son çeyrek oynadılar.

Katılmıyorum. Hele ki basketbolda hakemler kararları ile bir takımı oyundan düşürebilirler. Efes' in başına gelen de buydu bence.

Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; seyrettiğim en art niyetli hakemlerdi.

Can Isbakan ‏@canisbakan

Orhun Ene ile Engin Özerhun kavga etti koridorda!..

Bu sezonun şampiyonunu belli ettiler galiba malesef bizim için bu durum felaket gibi olacak.

Hiç bir sinir,gerilim olmayan bir seride koridorda kavgalar oluyorsa hakemin Efes'i ne hale getirdiği belli

O önemli değil,bizim Euroleague'de ön eleme oynayabilmemiz için Efes'in finale kalması yeterli..

Ben onu düşünerek söylemedim. Efes son maçta Banvit'i yener ondan şüphem yok. Ama Bjk bunların ikisini de geçer ve şampiyon olur. Olmaları da canımı baya sıkar. Biz birkaç yıldır yeniden yapılanıyoruz, adım adım ilerliyoruz diye konuşurken adamlar toplama takımla bizim önümüze geçmiş gibi bir durum ortaya çıkacak. Hoş değil.

Ben onu düşünerek söylemedim. Efes son maçta Banvit'i yener ondan şüphem yok. Ama Bjk bunların ikisini de geçer ve şampiyon olur. Olmaları da canımı baya sıkar. Biz birkaç yıldır yeniden yapılanıyoruz, adım adım ilerliyoruz diye konuşurken adamlar toplama takımla bizim önümüze geçmiş gibi bir durum ortaya çıkacak. Hoş değil.

Aynen katılıyorum..Ama uzun vaadede biz öne fırlarız..Seneye Bjk falan kalmaz dağılır..Plansız bir yapılanma çünkü..

Can Isbakan ‏@canisbakan

Orhun Ene: Kerem Tunçeri'nin atışında 3 serbest atış kararı çıkmalıydı. Düdük hatalıydı.

Katılmıyorum. Hele ki basketbolda hakemler kararları ile bir takımı oyundan düşürebilirler. Efes' in başına gelen de buydu bence.

Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; seyrettiğim en art niyetli hakemlerdi.

Hakem kararları ile bir takım oyundan düşebilir. Buna sözüm yok. Ama son çeyreği berbat oynayan Efes'i görmezden gelip, işin sırf o tarafına bakmak da, komik oluyor. Bayramovic üzerine kurulu setlere önlem alamayacaksın. Orhun'un savunma değişikliğine karşı uyuya kalacaksın. Sonra da hakem bizi yedi bitirdi diyeceksin. Zouros hakemlerden daha suçludur.

Son çeyrekte Banvit 24 - 10 Efes , Banvit mi çok iyi savunma yaptı , Efes mi kötüydü yoksa ikisi birliktemi anlayamadım.

Ben Efes'in yerinde olsam çok sert bir açıklama yaparım. Rezillik diz boyu iki gündür. Efes çekilsin şu ligden, değer çok azalır. Sanki birileri BJK-Banvit finali istiyor gibi.

Yok artık efes...

Oly maçı verdin...

Bide banvit...

Bir zamanların türk basketbolunun lokomotifi olan Efes, artık süslenmiş vosvosa dönmüş durumda. Artık ne kendine hayrı var, ne de türk basketboluna. Köprüden atlasalar arkasından ağıt yakacak çok az insan kaldı.

Turgay Demirel federasyonu ayrı bir fiyasko zaten. En çok pisliklerin döndüğü branşlardan biridir. Ama bu sezona kadar pek popüler olmadığı için çoğu mesele rağbet görmeden kapatıldı. Aynı olayların yarısı futbolda yaşansa ülke ayağa kalkardı. Hakemler ayrı bir facia. Ama "her şey kontrol altında", o yüzden sıkıntı yok, kim istiyorsa o şampiyon olur. Nedense çalınan bizim şampiyonluklar oluyor her sene anlamadım gitti bu işi.

Geri
Üst Alt