2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

her ne kadar BJK nin hakeettiğini bilsemde

Efes bu kadar kolay pes etmemeliydi demek ki Efes bitmiş

ANADOLU EFES (71): Doğuş Balbay (1 ribaund- 3 asist), Tarence Kinsey 11 (5 ribaund- 3 asist), Kerem Tunçeri 18 (3 ribaund- 2 asist), Cenk Akyol 3 (1 asist), Kerem Gönlüm 6 (7 ribaund- 1 asist), Esteban Batista 5 (4 ribaund- 1 asist), Dusko Savanovic 14 (3ribaund- 4 asist), Ermal Kurtoğlu 2, Sinan Güler 8 (3 ribaund), Oliver Lafayette 4 (4 ribaund- 4 asist), Stanko Barac (1 ribaund)

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ (76): Kartal Özmızrak (1 ribaund- 2 asist), Zoran Erceg 11 (5 ribaund), Serhat Çetin 3 (2 ribaund- 8 asist), Marcelus Kemp (1 asist), Carlos Arroyo 19 (2 ribaund- 2 asist), David Hawkins 17 (3 ribaund- 3 asist), Ersin Dağlı 14 (10 ribaund- 1 asist), Pops Mensah-Bonsu 12 (6 ribaund).

1.PERİYOT: 16-11

2.PERİYOT: 17-21

3.PERİYOT: 18-20

4.PERİYOT: 20-24

Sahada oynayan oyuncularına ve Ergin Ataman'a tebrikler. Hakikaten inanılmazları başarıyorlar.

Ama taraftarı bu başarıyı sahiplenmesin. 1 ay öncesine kadar salona 50 kişi gelmeye üşeniyordu. Deron burdayken 2 Bjk'li arkadaşa neredeyse yalvaracaktım gelin beraber gidelim, dünya yıldızını izleyelim, hiç olmazsa Bjk için gidin diye. Abi ne basketbolu ya diye sırıttılar. Tek başıma 2 maç izlemeye gittim. Ama yakın zaman içerisinde aynı arkadaşlar bilet bulamadık diye dert yandılar. :) İlginç durum.

Bjknin içinde bulunduğu şu karışık ortamda oynadığı 3 kulvarda 3 tane kupa alması Olimpiakos'un EL şampiyonu olması kadar büyük olay bence.

Sahada oynayan oyuncularına ve Ergin Ataman'a tebrikler. Hakikaten inanılmazları başarıyorlar.

Ama taraftarı bu başarıyı sahiplenmesin. 1 ay öncesine kadar salona 50 kişi gelmeye üşeniyordu. Deron burdayken 2 Bjk'li arkadaşa neredeyse yalvaracaktım gelin beraber gidelim, dünya yıldızını izleyelim, hiç olmazsa Bjk için gidin diye. Abi ne basketbolu ya diye sırıttılar. Tek başıma 2 maç izlemeye gittim. Ama yakın zaman içerisinde aynı arkadaşlar bilet bulamadık diye dert yandılar. :) İlginç durum.

Adamlarda basketbol kültürü yok. Bu bir gerçek. Ama şu takım, bu adamları bile tribünlere çekti. Bizim seride izdiham yarattılar. Şüphesiz bu senenin en saygı duyulacak takımı, Milangaz'dır. Haklarını teslim etmeyi de zaten biliyoruz. Ama senin de söylediğin gibi, oyuncular ve teknik ekip bunu sonuna kadar hak ediyor. Adamlar tam bir peri masalı, hikâyesine imza attılar. Taraftarları ise ancak bizim seri ile birlikte salonları doldurmaya başladılar. İşin gerçeği, zorunda kaldılar.

Zaten bizim seri oynanırken de konuşuyorduk, şampiyonluk serisi bu seridir diye, kim çıkarsa şampiyon olur. Milangaz çıktı ve gayet rahat bir seri oynuyor. Buradan artık şampiyonluğu vermeleri de çok zor. İnanılmaz özgüvenliler. Kendilerini tebrik ediyoruz. Seneye de takımı dağıtmayacakları ve sponsorun da devam edeceğini düşünürsek, bundan sonra bu ligde, ciddi rakip olarak addedilmeleri gerekir.

Efes için söylenebilecek bir şey yok. O kadar bütçe ayırıyorsun, halen bilet derdindesin, demek ki organizasyon sorunlu. Aynısını bize de yapmışlardı :)

Sezon başında Beşiktaş Milangaz 3 kupa alacak deseler her tarafımla gülerdim ama şimdi geldikleri nokta saygı duyulacak cinsten.

Benden de tebrikler Ergin hocaya ve takımına.Doğruyu söylemem gerekirse sezon ortasında şampiyonluk için favoriler arasında görmüyordum. Kaba tabir ile 4 kaliteli yabancı + iyi bir hocayla çok yaklaştılar şampiyonluğa. Bunu başarırken de Fener,Galatasaray ve Efes'e sadece 1 maç kaptırdılar(şuan için). Sezonluk plan yapan takımlar için basketbolda şampiyon olmayı ne kadar zor bir olay zannederdim halbuki.

Takdir ettim valla.Sene başında kapatılması gündemde olan şube bu seneyi 3 kupayla kapatıyor.

Zouros aklın başına yeni mi geldi ? Tam denize düşen yılana sarılır durumu yalnız.

Barac çok ağır bir kazık yalnız. Geçmiş olsun Efes'e. Ne ödediler Allah bilir.

Hawkins ve Erceg müthiş başladılar yine

11-4 bjk önde ve efes'in 4 sayısı sezon başında yüzüne bakılmayan Ermal'dan :ays:

Geri
Üst Alt