2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Y.Demirören: Spahija'mızın çok üstüne geliyorlar. O istesin ben takımımıza Lebron'u alırım.

şu kadronun bu ligde şimdiden 6 maglubiyet aldırman icin baya ugraşman lazım. bandırma kırmızıya iddialı bir kadro olarak yeniliyorsan büyük bir sorun vardır. ha beter olun o ayrı.

Bir Bandırma'lı olarak Bandırma Kırmızı'yı tebrik ediyorum açıkçası gururlandırdılar :) Fenere koymak ne güzel şey ya :D Beter olsunlar.Liverpool maçına denk gelmeseydi maça giderdim canlı seyrederdim eziklerin yenilişini :D

beşiktaş ta can akın ın yan bağları kopmuş ve sezonu kapatmış

Kırmızıyı görünce dayanamamış anlaşılan fenerbahçe :)

Beşiktaş Milangaz:79 - 74:Türk Telekom ... MS

Karşılaşmanın en skorer ismi 22 sayı ile Morrison olurken onu 17 sayı ile Mensah Bonsu takip etti. Carlos Arroyo 11 Sayı 1 Ribaund 3 Asist ile mücadele etti.

Jerrells kadro disi kalmis,sorunu farkli yerde aramalari güzel.

Basketfaul)

Fenerbahçe Ülker'de Euroleague ve Türkiye Ligi'nde alınan kötü sonuçların faturası, coach Neven Spahija tarafından Curtis Jerrels'a kesildi.

Konya'daki Türkiye Kupası kafilesine alınmayan Jerrels, İstanbul'da bırakıldı.

Fenerbahçe Coachu Spahija yöneticilere başvurarak, "Curtis Jerrels benim sözümü dinlemiyor. Onu Türkiye Kupası'nda oynatmayı düşünmüyor ve aramızda olmasını istemiyorum" dedi. Spahija'nın bu çıkışı üzerine, Jerrels kadroya alınmadı.

Öte yandan Spahija'nın bir süre önce yönetime başvurarak, "Sözleşmem bu sezon sona ereceği için bazı oyunculara laf anlatmakta zorlanıyorum. Bu sezon takımdan daha fazla verim sağlamak istiyorsak, sözleşmem uzatılsın" dediği öğrenildi.

Basketfaul'un notu: Sayın Spahija.. Kadro dışı kalması gereken biri var Fenerbahçe'de.. Aynaya bakmanız yeterli..

Fenerbahçe'de kötü oynayan sadece Jerrels olsa sorun büyük değil.. Oyuncular sahaya, Curtis Jerrels'in yüzünden mahkeme duvarı gibi suratla çıkıyorsa, atın gitsin, kurtuluş buysa.. Ama Fenerbahçe takım olarak kötü oynuyor.. O zaman da doğal olarak akıllara siz geliyorsunuz..

Laf olsun diye yapmışlar. Zaten 1 numara rotasyonları geniş, Euroleague'den elenecekleri için ligde kullanamayacaklar. Gist'i kadro dışı bırakmaya bile yememiş.

Öte yandan Spahija'nın bir süre önce yönetime başvurarak, "Sözleşmem bu sezon sona ereceği için bazı oyunculara laf anlatmakta zorlanıyorum. Bu sezon takımdan daha fazla verim sağlamak istiyorsak, sözleşmem uzatılsın" dediği öğrenildi.

:asd:

fener bandirmaya yenilmis vay beee :D

Basketfaul)

2-3 senelik sağlam maddelerle sözleşmesi uzatılması lazım.

caglartorun Caglar Torun

Neven Spahija istifa etti dedikodusu var, Konya'dan dogrulamayi bekliyorum. Teyidli bilgi degil.

55 dakika önce

Umarım doğru değildir.:)

4 Şubat’ta oynanan ve 76-72′lik Anadolu Efes üstünlüğüyle tamamlanan lig karşılaşmasına Aliağa Petkim’in yaptığı itiraz kabul edildi. Vujacic’in sakatlık pozisyonu sonrası oyuna dönerek serbest atışları kullanması ile alakalıydı itiraz. ”Kural hatası” olarak değerlendirildi bu durum. Karşılaşma 14 Mart tarihinde yeniden oynanacak

https://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_All_WEB_View)/D083D50489D4D5D1C22579AA004A9774?OpenDocument

Geri
Üst Alt