2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

efesi yeneriz liderlik sağlamlaşır zaten sezonu lider bitirirsek hiç kimse çıkamaz abdi ipekçiden şampiyon oluruz

Efes her yenildiginde Oktay Hocaya salça olacaklar diye korkmuyor degilim.:)

Oktay hoca bizdeki taraftar desteğini gördükten sonra Efes gibi kendi sahasında boş salonlara oynayan bir takımda zor koçluk yapar..

Efes diyorsunuz da asıl fülker salça olmasın Oktay hocaya.

Fuzuli kaygılar bunlar.Oktay Hoca karakterinde biri bizi bırakıp Efes veye Fülkere mümkün değil gitmez.Taraftarın oluşturduğu atmosferi,sıfırdan kurduğu takımı bırakmaz.Ha yönetim aşırı saçmalar ve Oktay Hocaya başka seçenek bırakmazlar sa anca o zaman ayrılır.Ki buna da değil Ünal Aysal Bütün Aysallar gelse cesaret edemez.Abdi İpekçiyi yıkarlar.Hem IQ su 70in üstünde bir başkan böyle bir koçu elinde tutmak için herşeyi yapar.

Bülent Tulun'un olduğu yerde hiçbir kaygı fuzuli değildir :asd:

Yav seneye bütçe artıracaklar.

Neden Oktay hoca bizi bıraksın.

Zaten böyle gidersek düşük bütçeyle birlikte hem efesi hemde ülkeri geçeceğiz.

Korkmayın bu kadar.:)

Bülent Tulun'u da "yıkarlar"...

Buraya yazıyorum; eğer Oktay Mahmuti bu takımdan giderse buna sebep olanları takip eder önceden hazırlayacağım idrar dolu torbayı yüzlerine fırlatırım.

Buraya yazıyorum; eğer Oktay Mahmuti bu takımdan giderse buna sebep olanları takip eder önceden hazırlayacağım idrar dolu torbayı yüzlerine fırlatırım.

Gitmez korkma adaş.

Yönetim ne şart olursa uzatacaktır.

Hemde bütçe artırırız veya Telekomla birleşiriz.:)

Ben Oktay hocanın kalıcağına inanıyorum.

Tamam gitmeyecek hoca.:) Efes mutlaka isteyecek hocayi son çareleri çünkü burada kilit biziz hoca nasil zor sartta bizi buraya getirdi ayni fedakarligi biz de yapalim.

Tamam gitmeyecek hoca.:) Efes mutlaka isteyecek hocayi son çareleri çünkü burada kilit biziz hoca nasil zor sartta bizi buraya getirdi ayni fedakarligi biz de yapalim.

Yapılacaktır Mete.

Zaten zorundalar.:asd:

Bence fuzuli tartışıyorsunuz yönetim böyle bir saçmalığı yapmaz. Ne olursa olsun Mahmuti bizle sözleşme imzalayacaktır. Yapacakları en son hatadır Mahmuti'yi Fener veya Efes'e kaptırmak. İhtimal dahi vermiyorum buna.

oktay hocanın gitmesi söz konusu olamaz, Basketbol şubesi gelecek için mahmuti'ye yönelik planları var

parkede koç olacak, aynı zamanda da tüm basketbol şubesinin ceosu olacak, bayan erkek farketmeksizin

Efes ayıp oluyor ama, son pozisyonda Chuck Davis'ten top çıktı, topu da Banvit'e verdi hakemler diye itiraz etmişler, maçın tekrarını istiyorlar. Ayıp oluyor, yine de ayıp oluyor. Burda herhangi bir kural hatası yok bu bir, olsa olsa hakem hatası var, koskoca Efes işi gücü bırakıp, ufak tefek hesaplar peşinde koşuyor bu iki, elinde olan maçı hediye ediyor, suçu rakipte arıyor bu üç. Ayıp oluyor ağalar.

efes the kamils

bonsu ilk ceyrekte 3 faul yaptı yuh. fenerdeki bala bak.

kavga cıktı. hawkins ve kaya arasında.

Geri
Üst Alt