2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Dün maçın sonundaki Chatmana yapılan faule devam diyen hakemi gördükten sonra

Anneme hak vermeye başladım,boş işlerle uğraşıyosun der hep

Futboldan soğuduk basketle keyiflenelim diyoruz ama onadamüsade etmiyorlar

Dün maçın sonundaki Chatmana yapılan faule devam diyen hakemi gördükten sonra

Anneme hak vermeye başladım,boş işlerle uğraşıyosun der hep

Futboldan soğuduk basketle keyiflenelim diyoruz ama onadamüsade etmiyorlar

aynen benim annemde öyle ne yazık ki haklılar

aynen benim annemde öyle ne yazık ki haklılar

Bak ülke ülke olsa

İsterse şike zart zurt olmasın o konuşmada

Senin şampiyonluk serinde adamların yöneticisi hakemi arayıp hesap soruyor

Sinan Enginin 100. yılda aziz bana yardım etti diye videosu var

Federayonlar en azından gel birader ne oluyo diye savunma alır,ha sonra tamam yokmuş bişe de üstünü kapat yalandan ama bi ne oluyo aga de

Bazen milli takımı bile desteklemeyecek kadar iğrençleşmek istiyorum

İnan Aziz şike yapmış bu şike yapmış miden bu kadar bulanmadı ,her insan başarılı olmak ister ve bazıları gaflete düşüp yanlış şeyler yapar

Ama karar mercileri bunu yaparsa adama o dokunuyor ,fener dün yenilse ne olur yense ne olur,zaten şu ligde ilk 8 e iç çamaşırı girer ama insanın hakikaten zoruna gidiyor

Adi hakem maçı resmen Karşıyaka'nın elinden almış..

Bak ülke ülke olsa

İsterse şike zart zurt olmasın o konuşmada

Senin şampiyonluk serinde adamların yöneticisi hakemi arayıp hesap soruyor

Sinan Enginin 100. yılda aziz bana yardım etti diye videosu var

Federayonlar en azından gel birader ne oluyo diye savunma alır,ha sonra tamam yokmuş bişe de üstünü kapat yalandan ama bi ne oluyo aga de

Bazen milli takımı bile desteklemeyecek kadar iğrençleşmek istiyorum

İnan Aziz şike yapmış bu şike yapmış miden bu kadar bulanmadı ,her insan başarılı olmak ister ve bazıları gaflete düşüp yanlış şeyler yapar

Ama karar mercileri bunu yaparsa adama o dokunuyor ,fener dün yenilse ne olur yense ne olur,zaten şu ligde ilk 8 e iç çamaşırı girer ama insanın hakikaten zoruna gidiyor

haklısın ama yıllardır böyle, böyle gelmiş böyle gidiyo. dur diyende yok

Dev bütçeli futbol ve basketbol şubeleri,elin güney kıbrısı şampiyonlar liginde çeyrek finale kalırken,battı denilen yunan ekonomisi f8 e 2 takım sokakerken bizde avel avel bakmaya mecburuz

5 10 milyon nufuslu çek hırvat sloven futbollları her sene avrupa ve dünya şampiyonlarına ,avrupa kupalarına öküz gibi takım sokarken yada

Kimse of pof demicek

Dev bütçeli futbol ve basketbol şubeleri,elin güney kıbrısı şampiyonlar liginde çeyrek finale kalırken,battı denilen yunan ekonomisi f8 e 2 takım sokakerken bizde avel avel bakmaya mecburuz

5 10 milyon nufuslu çek hırvat sloven futbollları her sene avrupa ve dünya şampiyonlarına ,avrupa kupalarına öküz gibi takım sokarken yada

Kimse of pof demicek

apoel :o

evet dur diyen yok. çünkü başarı için herşey mübah bizim ülkemizde. gerekirse futbolcuda satın alınır,hakemde,hatta yöneticide. aziz ve onun işbirlikçileri malesef türkiyede sporun ciddi anlamda içine etmişlerdir. ve buna rağmen taraftarından tut da, diğer klüp yöneticilerine kadar, hatta ve hatta başbakana kadar bu rezilliği sadece izliyoruz. izlemekle yetindiğimiz sürecede bu düzen hiç bozulmadan devam edecektir.

[video=dailymotion;xpbygj]https://www.dailymotion.com/video/xpbygj_fb-ksk-macyndaki-hakemlerin-son-saniye-skandal-karary_sport[/video]

Ayıp lan vallahi ayıp. Yazıklar olsun. Chatman'in ölmesi mi lazımdı faul olması için. Şuna 3 tane hakemin birden faul çalamaması korkaklıktır, acizliktir. Şu faul çalınmayacaksa Karşıyaka hiç kalkıp deplasmana gelmesin boşuna yorulup masraf falan da yapmasınlar gerek yok yani, hiçbir takım da gelmesin. Pozisyonda 3-4 faul üstüste var hatta. Fenerin kazanması 3. veya 4. olması önemli değil burada. Zaten her türlü çakacağız bu sene onlara, orda sorun yok da şu rakip takımların hakkı bu kadar rahat yenmemeli, emek hırsızlığı. Eğer bu takım 35lik Chatmanlarla, Jovolarla, 20-22lik Birkanlarla, İlkanlarla, Onurlarla bu maçı bu noktaya getiriyorsa alıp maçı fenere veremezsin arkadaş, hiç mi vicdanınız sızlamıyor.

Edit:Murat Murathanoğlu reissin...:tiphat:

o posizyonun görmemek mümkün değil çalmadılar bilerek başka bir açıklama yok

Mirsad-Kaya grup yapmışlar resmen bunu göremeyen hakemin düdüğünün nohutunu ...

Hakemlik seminerlerinde ders diye gösterilmeli bu video.

Böyle rezillik mi olur.Bu maçta ülker değilde biz olsaydık Erşan Kartal heralde sportmenlik çalardı.

Bu pozisyon normal bir faul değil net sportmenlik dışı faul.Mirsadla Kaya biçmişler.Kollardan faul temastan faul faul oğlu faul.

Bunlar ilk değil.Geçen yılki final serisinde.Andric ve Ermalede faul çalan bunlardı.Ömer Onanada faul çalmayanlarda bunlar.

Neyse hakemlerde kurtaramayacak onları elimizden.

Onca vadere atlattık ama her branşta ayaktayız dedirtmek için yapıyorlar

allah belalarını versinler...adamlar tekme tokat girmişler..bunu vermeyen hakem şerefsizin tekidir.satılmıştır.

Onca vadere atlattık ama her branşta ayaktayız dedirtmek için yapıyorlar

Nasıl ayakta kalabildikleri ve geçen seneki başarıları hakkında da küçük(?) bir ipucu veriyorlar :)

Nasıl ayakta kalabildikleri ve geçen seneki başarıları hakkında da küçük(?) bir ipucu veriyorlar :)

Eşeklik bizde aga ,bul sağlam sponsorlar yap yatırımını vur geç

Efes yada Eczacıbaşı Vakıfbank bütçe olsada taraftar yok

Onlara yakın yada onlar gibi kadro kur seyirci sana içerdeki maçları aldırıyor zaten

Şu amatör branşlarda resmen uyuduk yıllarca

bende yeni izledim bu kadarına da oha hakikaten yemin ederim çok pis sövdüm

Geri
Üst Alt