2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Rakibimiz Banvit aslında ama bu skorla fenerden önde bitireceğimiz garantilendi en azından. Hafta içi yenersek, Mersin-Erdemir-Aliağa galibiyetleri de gelecektir illa ki.

Şimdi biz ligi lider bitirirsek ev sahibi avantajı bizde mi oluyor?Kuralları tam bilmiyorum.

FB bugün kötü oynadı ama bize karşı aslan kesilirler.

Çeyrek finalde BJK bunları eler gibi geliyor bana. Bu sene final görmeleri mucize olur.

Şimdi biz ligi lider bitirirsek ev sahibi avantajı bizde mi oluyor?Kuralları tam bilmiyorum.

Hayır 8. ile oynuyoruz ilk serimizi, ev sahibi avantajını sezon içerisinde oynanılan 2li maçlara göre kazanıyoruz ve bu konuda Efes, Beşiktaş ve Banvit'e karşı üstünüz, Fenerbahçe'yi ilk yarıda yenildiğimizden daha farklı bir skorla yenersek onlara karşı da üstün olacağız.

Edit : Lider olursak zaten tüm avantajlar bizde oluyormuş.

Hayır 8. ile oynuyoruz ilk serimizi, ev sahibi avantajını sezon içerisinde oynanılan 2li maçlara göre kazanıyoruz ve bu konuda Efes, Beşiktaş ve Banvit'e karşı üstünüz, Fenerbahçe'yi ilk yarıda yenildiğimizden daha farklı bir skorla yenersek onlara karşı da üstün olacağız.

peki o 2li maçlarda avantajlı olduğumuz takımlar hangileri

Bandırma Banvit'e helal olsun Galatasaray'ımız hariç bütün büyük takımları yendiler :) O değilde bu kadro kalitesiyle finali hakediyorlar , iyi basketbol oynuyorlar.

peki o 2li maçlarda avantajlı olduğumuz takımlar hangileri

Biz bu sene sadece Fener, Beşiktaş, Efes ve Antalya'ya yenildik.

Antalya zaten play-off'ta olmayacak, Beşiktaş ve Efes'i de diğer maçlarda ilk maçlara göre daha farklı yendik.

Sadece Fener kaldı, onları da bir kaç farkla yenersek tüm takımlara karşı 2'li averaj üstünlüğü bizde olacak.

Ukic,Gordon´un çeyreği etmez.

Abartıyorsun Okan, takım kurgusu falan yok Fenerbahçe'de ondan kötü oynuyor Ukic. Bireysel olarak zaten bizden daha iyi kadroları ama takım olamıyorlar ha Gordonla Ukic tamamen aynı tarz adam olmasalar da bence de Gordon daha iyi.

Olası Bjk-Fb eşleşmesi çok çekişmeli geçer gibi. Bjk'nin dar rotasyoa rağmen çok yüzdeli oynayabilen oyuncuları var, eleyebilirler bu feneri. Gerçi bize ne biz liderliğimize bakalım di mi? :)

İlk maçta 1 farkla yenilmiştik fenere ayrıca, soran olacaktır illa ki. :)

Biz bu sene sadece Fener, Beşiktaş, Efes ve Antalya'ya yenildik.

Antalya zaten play-off'ta olmayacak, Beşiktaş ve Efes'i de diğer maçlarda ilk maçlara göre daha farklı yendik.

Sadece Fener kaldı, onları da bir kaç farkla yenersek tüm takımlara karşı 2'li averaj üstünlüğü bizde olacak.

Abartıyorsun Okan, takım kurgusu falan yok Fenerbahçe'de ondan kötü oynuyor Ukic. Bireysel olarak zaten bizden daha iyi kadroları ama takım olamıyorlar ha Gordonla Ukic tamamen aynı tarz adam olmasalar da bence de Gordon daha iyi.

Kadro farkınıda zaten seneye kapayacağız.

Zaten çok az farkla üstünler.

Geçen seneki gibi 1.5 seviye fark yok.

Ben de onu düşünüyordum, hatırladım şimdi Gordon'un son saniyede kaçırdığı şutla 80-79 kaybetmiştik, çok şanssız bir maçtı.

Kadro farkınıda zaten seneye kapayacağız.

Zaten çok az farkla üstünler.

Geçen seneki gibi 1.5 seviye fark yok.

Orası öyle Tugay zaten aradaki kadro kalitesi farkı ile maaş farkı da eş değer değil. O konuda arada 2 kattan fazla fark var sanırım ama kadro kalitesi olarak o kadar geride değiliz.

Diğer yandan önemli olan takım olabilmek ve bu işi bırak Türkiye'yi, Avrupa'da bile en iyi yapan takımlardan biriyiz.

tomas hayatının macını oynamıstı.yoksa o macıda kazanamazlardı.

O 3lükler abartıydı cidden; ama ordan da maç verilmez. Bir daha o hataya düşeceğimizi sanmam. Yıllardır içeride çok zorlanmıyoruz, normal oyunla çarşamba da kazanırız bence.

Geri
Üst Alt