2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Kadro olarak bizden çok az farklar üstünler ama, takımıza Bojan ve Emir'den başka hangi oyuncuları istersiniz F.Ülker'den ?

Ben Emirle Engin Atsür'ü isterim bir de belki Ukic.

Kadro olarak bizden çok az farklar üstünler ama, takımıza Bojan ve Emir'den başka hangi oyuncuları istersiniz F.Ülker'den ?

bojanı bile istemem.o takımda bir emir birde engin var gelse sevinecegim oyuncular olarak.

Ben Bojan'ı da istemem, hücumda bireyselliğe kaçan her oyuncu bizim sistemimizi bozar. Fener'den tek istediğim oyuncu Emir, onun da kıymetini bilmiyorlar. Adam çürüyüp gidecek orada.

Gist. Böyle hoplayıp zıplasın, tribünleri hareketlindirsin. :D

:)

Bize en çok uymayacak oyuncu.

Ben Emirle Engin Atsür'ü isterim bir de belki Ukic.

Engin olabilir bence de ama o bölgede bir bolluk var bizde. Ukic F.Ülker'de kalmaya devam etmeli :)

bojanı bile istemem.o takımda bir emir birde engin var gelse sevinecegim oyuncular olarak.

Bojan bizde olsa her maç 20 sayıyı rahat bulur ama savunması zayıf.

Fenerden kimseyi istemem.

Hele Ahmet abi naptın Gist ne leşşşşş.

Fenerbahçe play-off'ta bizi Efes'i, Beşiktaş'ı, Banvit'i geçemez.

Emir gibi adam yok yahu piyasada yapmayın, gelme durumu olsa çok isterim şahsen ben.

Bence Dedovic hamlesiyle biz daha iyiyiz. Emir var bir tek çekindiğim.

Yav oda anormal şutlar sokuyor.

Beni düşündüren Marko Tomas adam bize karşı devleşip duruyor.Final serisinde arka arkaya attığı üçlükleri unutamıyorum.

Ama biz iyi takımız ve ne yapıcağımızı biliyoruz.

Taraftar sadece taşkınlık yapmasın maç boyu desteklesin sonra gerisi gelir.

Çünkü en ufak bir taşkınlık onların işine gelir.Birde tahrik kokan hareketlerdede bulunucaklardır.

Emir gibi adam yok yahu piyasada yapmayın, gelme durumu olsa çok isterim şahsen ben.

Emir iyi güzelde şutu istikrarsız birde savunması zayıf.

Pek bizim sisteme uymaz gibi.Shipp'in yaptığı baskıyı yapamaz.

Ama onun dışında saha görüşü iyi,top hakimiyeti iyi ve 4 numara oynama özelliği var.

100 üzerinden onların kadro gücü 80,bizim 78 fark bu işte Atakan.:asd:

Ama seneye o farkta kapanacak.

Aynen :) Ben de boşuna çok az farkla demedim zaten :asd:

Bence Dedovic hamlesiyle biz daha iyiyiz. Emir var bir tek çekindiğim.

Olabilir, saygı duyarım. Bir üstte alıntıladığım mesajda aradaki fark çok iyi özetlenmiş :) O farkta Mahmuti faktörüyle kapanıyor zaten.

Emir iyi güzelde şutu istikrarsız birde savunması zayıf.

Pek bizim sisteme uymaz gibi.Shipp'in yaptığı baskıyı yapamaz.

Ama onun dışında saha görüşü iyi,top hakimiyeti iyi ve 4 numara oynama özelliği var.

Orası öyle zaten Emir genel olarak ilk 5 oyuncusu olacak bir adam değil, rotasyonda oynadığında diriliğiyle falan çok iyi işler yapıyor zaten 2 veya 3 numara gibi kullanıldığında karşısındaki adama büyük üstünlük sağlıyor bir de çok azimli.

Orası öyle zaten Emir genel olarak ilk 5 oyuncusu olacak bir adam değil, rotasyonda oynadığında diriliğiyle falan çok iyi işler yapıyor zaten 2 veya 3 numara gibi kullanıldığında karşısındaki adama büyük üstünlük sağlıyor bir de çok azimli.

2 oynayamaz o yavaşlıkla.

Zaten fener onu 3 ve 4 oynatıyor Namık.

Ben sana söyliyim 2 oynasın Jamon Gordon ve Ender ona 2 dakikada 2 faul aldırır.

Sahada top getiriyor ama 1 değil 3'ten oyun kuruyorki buda onun en büyük artısı.

Zaten bir Point Forvet olduğu için oyun kurmak onun için zor değil.

Geri
Üst Alt