2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Zor malesef. 5.maca kalırsa öyle birşey sözkonusu olabilir

Bence Fener'in işi zor, ancak çok iyi bir günlerinde olurlarsa maç alabilirler bu halleriyle. Beşiktaş'ın yabancıları ligin en iyileri. Özellikle Bonsu ve Hawkins dehşet adamlar, Serhat da tam formuyla dönerse Fener ancak havasını alır.

Beşiktaş-Fener eşleşmesinden Fener'i isterdim.

Beşiktaş ters takım. En azından bize ters geliyorlar.

Pınar Karşıyaka 99-91 kazandı. İlkan 15 sayı 15 ribaund

Bence Fener-Banvit maçı play-off eşleşmeleri açısından bizim için kötü bitti. Ligi lider bitirdiğimizde BJK-Fener serisinden biri gelecek yarı finalde. Zor maçlar olur bunlar. Oysa yarı finalde Banvit' i tercih ederdim. Banvit' e karşı çok zorlanmıyoruz, içeride ve dışarıda kazanıyoruz. Sezon sonuna kadar belki bir maç kaybedip 2. sırada yer alsak bizim için daha iyi olabilir. BJK-Fener ve Efesi kucak kucağa bırakmış oluruz. Efes 1. olduğu müddetçe, 2. olmak da sorun değil çünkü bütün maçları kendi sahamızdaymış gibi oynarız, saha avantajı da ortadan kalkar. Efes ise zorlu yarı final serisinden bir hayli yıpranmış olarak gelir.

fb yi yenelim.sonrasına bakarız.

FB bu sene bu formu ile Çeyrek Final'de gider normalde.Beşiktaş her ne kadar güçlü de olsa bence yarı final'de oynamak bizim için daha iyi.Zaten normal sezonu 1. bitiren takımın saha avantajı var.İçeride bütün maçları alsan şampiyonsun.Bu nedenle rakibin çokta önemi yok.1. olalım yeter.

eurolıg ve turkiye ligine bakacak olursak koçları iyi olan takımlar hep başarılı.euolıgde obradoviç ve ıvkovıc gerçeği varsa turkıyede de oktay mahmutı ve ergın ataman gercegı var.efes ve fb nın koc zafıyetı oldugundan pek sansları oldugunu zannetmıyorum.banvıt ıse koc ve oyuncu acısından zaten bızım ve bjk nın gerısınde.bjk fb yı gecer,saha avantajı bızde olursa bız de bjk yı yenıp sampıyon oluruz.

Ben Banvit'in bizden sonra en iyi takım olduğunu düşünüyorum. Bizim gibi düzenli oldukları diğer takımlara ters geldiği gibi bize de ters geldikleri oluyor ama kazanmasını biliyoruz onlara karşı. Bence Banvit ligi 2. bitirecek durumda.

ligimiz gercekten cok kaliteli, ilk 5 siradaki takimlar yakiyor ortaligi.

simdi lig bitmis olsaydi Tofas'a karsi oynuyorduk ilk playoffta, Türk Telekom'dan daha iyi bir rakip bence, Telekom her an patlayabilir , yani öyle yabana atilacak bir takim degil.

Trabzon bu haftada Karşıyaka'ya yenilmiş.Haftaya kendi evlerinde Antalya'ya karşı ,yenilirlerse küme düşerler.şike varmış mı inş gösterir Antalya,hemde Olin Edirnem düşmekten kurtulur:D

Trabzon'a zerre acımam düşsün hamsi kafalılar, seneye de şampiyonluk için kadro yaparlar ikinci ligde tabi :D

Bandırma Kırmızı: 20 - Anadolu Efes: 16 (İlk Çeyrek Sonucu)

62-60 önde B.Kırmızı. Son 6 dakika.

67-66 son 2 dakika. Savanovic ve Vujacic devrede bu dakikalarda

Savanovic son dakikalarda reisliğini gösterdi 71-73

2 Dakikada isi bitirmisler.

Bandırma Kırmızı iyi direndi mücadele gösterdi ama sonunu getiremedi.

efes - milangaz macını izliyorum. bjk 30-23 onde. muslera ve webo(sanırım) da macta.

mal bjklılar musleraya kufur etti ilk yarı sonuna dogru

Geri
Üst Alt