2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Yakın zamanda ligi lider bitirememiştik o anlamda güzel olacak.Yalnız Banvit-Efes serisini Bjk-Fb serisine tercih ederdim.

Bjk zor maçlara çıkacak, kâğıt üzerinde kolay gibi görükse de Tofaş - Trabzon (D) - Antalya ile karşılaşacaklar. Fb ise Hacettepe - Efes (D) - Tofaş ile oynuyor. Bu maçlarda her şey olabilir. Şöyle bir sıralama bekliyorum;

1- Galatasarayımız

2- Banvit

3- A. Efes

4- Bjk

5- F. Ülker

Beşiktaşa ve Ergin hocaya tebrikler.

Ergin hoca sadece hücumla olayı götürüyor helal olsun valla.:)

Bjk yarı finalde bizi baya zorlar.

Bjk yarı finalde bizi baya zorlar.

Onları nasıl yeneceğimizi biliyoruz.

Ayrıca fobimiz vardı onuda çözdük.

Ama çok zorlanacağımız gerçeği var.

Oyun tarzları şuta dayalı ve koş koş basketbolu olduğu için ters gelmeleri çok doğal Murat.

Onları nasıl yeneceğimizi biliyoruz.

Ayrıca fobimiz vardı onuda çözdük.

Ama çok zorlanacağımız gerçeği var.

Oyun tarzları şuta dayalı ve koş koş basketbolu olduğu için ters gelmeleri çok doğan Murat.

O yüzden diyorum zaten. Ters takım. Fener'i tercih ederim açıkçası.

İnşallah FB Bjk'yi eler.BJK çok tehlike takım bu sene.Bizi eleyebilme ihtimali olan tek takım.

Biz finalde oluruz muhtemelen rakibimizde yarı finalde eşleşme durumumuz olmazsa Banvit olur gibi geliyor bana.

Fülker çeyrek finalde elenebilir, bizim maçta gördük inanılmaz kopuk oynuyorlar. 8 mağlubiyetin yanında en az 3 mağlubiyetleri daha vardı, sağ olsun federasyon ve hakemleri arka çıktılar. Bjk bize ters gelen bir takım olabilir ama yarı finale çıktıkları anda işler çok ciddiye binecek. Bizim kaybettiğimiz maçlarda hep ciddiyetsizlik vardı onlarar karşı. Ve en büyük avantajımız ise Abdi İpekçi cehennemi oradan çıkmak için çok çok çok iyi oynamaları gerekiyor.

Bu sene hiçbir takımdan çekinmiyorum, Abdi İpekçi cehenneminden kimse çıkamaz.

1. olursak tüm serilerde saha avantajı bizde oluyor değil mi?

Bizi zorlarsa bir tek Fener zorlar, o da saha içinde değil dışında zorlar. İlk yarıdaki maçı hatırlayın, güle oynaya kazanacakken mağara adamlarının çıkardıkları olaylar yüzünden oyundan soğumuştuk. Üstüne Tomas'ın yolladığı iki karpuz sayı olmuştu. Gordon reis de son saniyede bomboş şutu kaçırmıştı. Aynen öyle olaylar olması lazım.

bu beşiktaş cok kıl takım. yanlışlıkla yarı finalde elerler diye arada tırssamda bizim takıma bakıp hadi ordan diyorum.

1.cilik artık tamamen bizim elimizde.Son 3 maçın 2'sini kazandık mı lideriz.

Kenan Sipahi buram buram bağırıyor "ben oldum" artık diye. Mutlak almak lazım bu keretayı :D

Bjk Milangaz 62-63 Tofaş. Son 4 dakika.

68-68 son 12 saniye. 2 atış Beşiktaş

Geri
Üst Alt