2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Kerem'den iyi PF mi bulacağız?Almak lazım Kerem'i zaten Galatasaraylı diye hatırlıyorum.

bu sezon EL de ilk kez 3 türk takim katildi önümüzdeki sezon 4 tane mi olacak simdi yani ? :)

Bjk şampiyon olursa fener mi eleme oynayacak

Euroleague çok büyük ihtimalle 2 takımı elemeye çağıracak biri BJK, biri biz olacağız işte ama %100 bir şey yok hala. Tek takım derlerse sadece BJK

bu sene ön elemeden 1 takım katılacağı söylendi...biz ve bjk yi ön elemeye alıp kazananı (tabi diğer avrupa takımları ile) eurolige alaırlar...böylece biz gene en fazla 3 takımla girmiş oluruz....

bjk euroligi garantiledi dersek...biz ve banvit arasında seçim yapacaklar herhalde ön eleme için...

Acaba normal sezonu biz lider bitirdiğimiz için EL ön elemesine biz katılıcaz gibi bişey var mıdır yoksa Bjk kazanırsa biz, Efes kazanırsa Banvit mi katılacak? Ben de net bilmiyorum

Finalde de Efes´i destekleyeceğiz mecburen.Milangaz şampiyon olursa direk gidecek şampiyon kontenjanından,4 İstanbul takımının olma ihtimaline izin vermezler.

FB - Efes direk EL'de , BJK ve biz eleme oynarız gibime geliyor ama yinede kesin konuşmayalım sadece BJK'de oynayabilir.

Şu ihtimali unutmamak lazım..

Bjk Şampiyon olursa, Onlara B lisansı verirlerse, Direk gidiyorlar. B lisansı verme ihtimalleri bence yüksek, adamlar Şampiyon olmuşlar.

EL'de 3 takım olacak. Ozaman biz ve banviti elemeye almazlar. Çünkü EL'de zaten 3 takım katılmş oluyor. 4 fazla kaçar diye düşünebilirler.

Bjk şampiyon olmaması lazım.

ya şu A lisansı olayı kadar saçma birşey görmedim daha

Şu muhabbetlerden anladığım henüz hiçbir halt belli değil :)

Şu ihtimali unutmamak lazım..

Bjk Şampiyon olursa, Onlara B lisansı verirlerse, Direk gidiyorlar.

EL'de 3 takım olacak. Ozaman biz ve banviti elemeye almazlar. Çünkü EL'de zaten 3 takım katılmş oluyor. 4 fazla kaçar diye düşünebilirler.

Bjk şampiyon olmaması lazım.

Düşünmezler İspanyadan 5 takım katıldı geçen yıl.

Geçen sene bizim Euroleaguede yaptıklarımız ortada bizi ön elemeye çağıracaklarını düşünüyorum.

Zaten biz onlara bazı garantileri vermiştik.

Efes BJK' yi süpürür. Ön elemeye de BJK ile bizi alırlar. Biz çıkarız.

iyide efes sampiyon olsa bile tüpcüleri almazlarmı elemeye bizi neden alsınlar ki

Geri
Üst Alt