2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

dogru oda var. savanovici bukadar kenarda nasıl bekletir bir adam. gecenki macta ilk periyot 12 sayı atmıştı. sonra son periyot girdi herif.

Ben olsam dalağı şişene kadar oynatırım Dusko'yu. Adam her türlü hücumu yapıyor, set çizmen çok kolay zaten ona. Şutu da var. Savunması da iyi. Oynat lan.

Not: Savanovic hayranıyım :)

K.Gönlüm 20 sayı 7 riband 1 blok helal olsun.

K.Gönlüm 20 sayı 7 riband 1 blok helal olsun.

Gelmesin demiştim.

Ha yeteneklerinden asla değil,nedeni yaş ve sakatlık problemiydi.

Ama şu haliyle çok şey katar bize net.

Hemde 5'te oynatırız ara sıra.

Hadi inşallah Efes-fb serisi gibi olur da seriyi 2-0'dan alır Efes. İlk adım gerçekleşti.

bence momentum efesin uzun süreli alan savunması yapması ile değişti abi .hawkins in içeri girip oynadığı ve oynattığı tüm oyunlar bu şekilde engellenmiş oldu. efes şu potansiyelli takımı doğru dürüst oynatan bir coach bulsa çok rahat alacağı bir seri bu..

Bu tarz serilerde çok enteresan şeyler, bir anda herşeyi değiştirir. Zoran Erceg'in fast break'te kayıp düştüğü pozisyon bence bu maçın kırılma anı, o top döndü Vujacic 3 sayı buldu. Ondan sonra maçın tüm momentumu değişti. Yalnız Milangaz ikinci yarı berbat bir basketbol oynadı. Ha bana göre Efes buradan, bu seriyi alamaz zira Milangaz'ın bu kadar kötü dış atış kullandığı maçı bile son topta zar zor aldılar. 4-2 falan biter bu seri.

Kazandıktan sonra hakem konuşmuyorum diyen Ergin Ataman başlamış hakem diye ağlamaya. :sad007:

Beşiktaş, ilk devrede 45, ikinci devrede 22 sayı atmasına rağmen Anadolu Efes zor yendi.Uzamazı bizim zararımıza olacak.Zaten kimse 4-0 beklemiyordu ama 4. maçı Anadolu Efes alsaydı daha rahat olacaktı. :)

Efes'in alması iyi oldu, biraz heyecan gelsin seriye. 2-0 olmasında tabi Zouros'un da katkısı vardı, Beşiktaş'ın iyi oyunu yanı sıra. Vujacic gibi lider, sayı üretebilecek bir adamı kadroya almıyordu ki dün kafasına dank etmiş bu durum. Dün 14 sayıda kaldı ama çok kritik yerlerde sayı attı. Kerem Gönlüm'ün de liderliği galibiyeti getirdi Efes'e. Seri 2-2 olursa Efes kazanır ama hala Beşiktaş avantajlı.

4.maç saat 20.00'de.

Anadolu Efes bu maçı da alırsa 4-2 şampiyon olur.

4.maç saat 20.00'de.

Anadolu Efes bu maçı da alırsa 4-2 şampiyon olur.

Beşikta 15-16 üçlük sokup alır adaş.

Bu arada ibretlik bir mesaj atıyım.:asd:

Bu arada efes artık evinde bu maçı kazanmalı.:asd:

:D

34-20

bjk yeniyo

erceg bize 1 tane kaçırmadı serbest atış 2 de 0 attı

savanovic yok,vujacic yok..nasıl hoca bu ya