2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi

Bizimle eşleştikleri sırada yönetim-basketci-taraftar, futboldaki şampiyonluğun havasına girip bocalamıstık. Belki o sırada taraftar daha atesli olsa oyuncuları şaha kaldırabilir, bugün Besiktas'ın yasadığını bizde yasayabilirdik. Seneye daha iyi yerli-yabancı oyuncular alırsak bu treni beklememize gerek kalmayacak, kendimiz zorla getirecez.

@tanjucicek Besiktas Milangaz'in sene basindan beri harcadigi para 12m dolarmis, Galatasaray'in yari butcesi diyenlere duyrulur

Evet günlerdir burada da vardı böyle tipler, bakın yarısı değilmiş fazlaymış bile.

@tanjucicek Besiktas Milangaz'in sene basindan beri harcadigi para 12m dolarmis, Galatasaray'in yari butcesi diyenlere duyrulur

Evet günlerdir burada da vardı böyle tipler, bakın yarısı değilmiş fazlaymış bile.

Ek bütçe ile birlikte 8m dolar harcamışlar.

Beşiktaş'ın cebinden Basketbol için çok az para çıktı belki hiç çıkmamıştır..Milangaz en son 9milyon Dolar harcamıştı Beşiktaş için şimdide 3kupa için 500bin dolar prim vermiş.

Ergin Ataman: Takıma Erdoğan Demirören sahip çıktı. Demirören'in gönül sponsorluğunun karşılığını verdik. 8 milyon $lık takım kuruldu

Kulübümüz tebrik mesajı yayınlamalı acilen BJK ye diye düşünüyorum !!

Ergin Ataman: Takıma Erdoğan Demirören sahip çıktı. Demirören'in gönül sponsorluğunun karşılığını verdik. 8 milyon $lık takım kuruldu

Twite sığdırmak için kırpmışlar, dolayısıyla çarpıtılmış

Doğrusu:

Ergin Ataman, "Kimse sahip çıkmayınca, takıma Erdoğan Demirören sahip çıktı. Her maçtan 1 dakika sonra bizi arayan Erdoğan Demirören'in gönül sponsorluğunun karşılığını verdik. 8 milyon dolarlık sponsorla bir takım kuruldu.

Türk Telekom'da opsiyonları kulübün elinde bulşunan Murat Can Güler, Nedim Yücel ve Bekir Yarangüme'nin sözleşmeleri feshetti.

Öte yandan opsiyonu 7 Temmuz'da sona erecek olan Michael Wright'ın (Ali Karadeniz) sözleşmesinin de feshedileceği öğrenildi.

Bütün bu gelişmelerden sonra kulübün devam edip etmeyeceği, ederse hangi büyüklükte devam edeceği sorunu yine havada kaldı.

Caglar Torun @caglartorun

Patrick Beverley, Twitter hesabı üzerinden

F.Bahçe Ülker'den ''şaşırtıcı bir teklif'' -

amazing offer- aldığını doğruladı.

Pianigiani malesef Fener'e gidiyor.

İyi savunma yaptırır normalde umarım Fener'de basaramaz bunu.

Uzun zamandır Zeljko Obradovic ile görüşen ve bir türlü anlaşma zemini bulamayan Anadolu Efes’te ibre Oktay Mahmuti’ye yönelmiş durumda. Koçun kararı ne olacak, göreceğiz. Şimdililk ilk temasın sağlanıp olumlu geçtiğini söylüyor Anadolu Efes cephesi. Salsabasket

Oktay Mahmuti Efes’e Mi? | Salsa Basket

Fenerbahçe Ülker, geçen sene NBA takımlarından Portland Trail Blazers'ın formasını giyen Mehmet Okur ile anlaştı.

MEDYASPOR ÖZEL

Memo'nun NBA'den istediği gibi bir teklif alma ihtimali yoktu, bekliyordum gelmesini. Bu arada kendisi Portland forması giy(e)medi :o

‘Mirsad’a jubile, Kaya ile devam, Engin belirsiz’ 27 Haziran 2012

Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Kemal Dinçer, kadronun yapısı ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Basketfaul sitesine konuşan Dinçer şunları söyledi:

- Dün (Salı) Mirsad’ı arayarak konuştum, Fenerbahçe ve Türk basketbolu adına şükranlarımı ilettim ve kendisine Türk basketbol tarihinin en görkemli jübilesini vaad ettim. Kabul ettiği taktirde Avrupa’nın dev takımlarından birini İstanbul’a getirerek jübilesini yapacağız. Ayrıca Fenerbahçe’de bir gelenek başlatarak 6 numaralı formasını salonumuza asacağız. Mirsad teşekkür etti ve karar vermek için süre istedi.

- Kaya Peker’in sözleşmesini fesh etme opsiyonumuzu kullanmayacağız. Yani Kaya Peker gelecek sezon da bizimle olacak. Alt yapıda bulunduğu günlerden beri tanıdığım Kaya Peker’in bize katkı vermeye devam edeceğinden kuşkum yok. Hem saha içinde, hem saha dışında bize çok yardımcı olacak.

- Engin Atsür ile konuştum ve tutmak istediğimizi söyledim. Engin çok karakterli ve Fenerbahçe’ye çok yakışan bir isim. Parayı ön planda tutmadığını ancak daha fazla oynamak istediğini söyledi. Ben de onun bu düşüncesine saygı duydum. Gelişmelere bağlı olarak temaslarımızı sürdüreceğiz. Kalabilir de, gidebilir de..

- Coach Pianigiani İtalya Milli Takımı ile birlikte olacağından kampın ilk 15 gününü kaçıracak. Bu da çok önemli değil. Bu sırada yardımcısı Ertuğrul Erdoğan, İtalya’da kendisiyle bir araya gelerek gerekli bilgileri aktaracak. Bizim için Ertuğrul Erdoğan, olmazsa olmazlardan biri. Bizim için çok değerli.

Geri
Üst Alt