2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Müthiş bir basketbolcu falan, bunlar çok abartı laflar Keselj için. İyi şut atan bir adam, fazlası değil. Basketbolun Emana'sı Keselj olmasın başımıza.

Almayalım demiyorum, abartmayalım sadece.

3 numara ihtiyacımız yok bence sağlam bir pivot ile transfer kapatılabilir. Shipp ve Shumpert götürür 3 numarayı

T-Mac falan gelmeyecek gelmesin de zaten. Başımızdaki koç Mahmuti'dir. Ve bana göre de Jasaitis ve Pekovic/Begic ikilisinden birini alın transferi bitirin.

GELENLER: İlkan Karaman-Karşıyaka'ya kiralanacak (Tofaş), Cevher Özer (Beşiktaş), Ender Arslan (Efes Pilsen), Furkan Aldemir (Karşıyaka), Jamon Gordon (Olympiakos), Jaka Lakovic (Barcelona)

KALANLAR: Sertaç Şanlı, Melih Mahmutoğlu, Evren Büker, Tutku Açık, Preston Shumpert, Joshua Shipp, H. Göksenin Köksal, Caner Topaloğlu, Doğukan Sönmez, Muhammed Baygül, Luksa Andric,

1-Tutku Açık , Ender Arslan , Jaka Lakovic

2- Evren Büker , Jamon Gordon , Göksenin Köksal

3- Shumpert, Josh Ship , Caner Topaloğlu , (1. Transfer)

4- Cevher Özer , (2.Transfer)

5- Luksa Andric , Furkan Aldemir, (2.transfer) , Sertaç Şanlı

Melih , Doğukan , Muhammet ve İlkan kiralanacaktır. Ship de bu kadroya dahil olablir.

Lakovic, Ender, Cevher ve Shumpert'tan ikisi aynı anda sahada olsa 3'lük manyağı yaparız lan rakibi. :asd:

Pota altına alınacak taş gibi bir adamla kadromuz büyük oranda şekillenir, 3 numaraya transfer beklemiyorum ben. Muhtemelen Oktay Mahmudi'nin dediği gibi Shipp oraya kaydırılıp Shumpert&Caner&Shipp üclüsü ile bu sene idare ederiz orayı. Seneye Shumpert gider Shipp yerli olur ve o zaman transfer olur heralde 3 numaraya.

PG: Lakovic/Tutku

SG: JLG/Evren

SF: T-Mac/Shipp

PF: Shumpert/Cevher

C: Furkan/Andric

:omg:

3 numara ihtiyacımız yok bence sağlam bir pivot ile transfer kapatılabilir. Shipp ve Shumpert götürür 3 numarayı
shipe güvenirsen ship diye ortada kalırsın. shipin dış atışı zayıf. dışardanda iyi atış yapacak 3 numaraya ihtiyacımız var.

shipe güvenirsen ship diye ortada kalırsın. shipin dış atışı zayıf. dışardanda iyi atış yapacak 3 numaraya ihtiyacımız var.

shipp 25 yaşında ve gayet iyi bir basketbolcu . basketbol ile alakası sadece transfer döneminde olan insanlar keşke yorum yapmasa burada.

Shipp takımın en skorer ücüncü oyuncusu ve 3lük yüzdesi %33 civarında cok da kötü değil. Mahmuti'nin kendisine yüklediği görev 3lk atmaktan daha fazlası. Takımda Lakovic,Ender,Tutku,Shumpert,Cevher gibi 3lükcüler var. Herkesin dış atışının olmasını beklemek cahillikten başka birşey değildir basketbol konusunda

shipp 25 yaşında ve gayet iyi bir basketbolcu . basketbol ile alakası sadece transfer döneminde olan insanlar keşke yorum yapmasa burada.

Shipp takımın en skorer ücüncü oyuncusu ve 3lük yüzdesi %33 civarında cok da kötü değil. Mahmuti'nin kendisine yüklediği görev 3lk atmaktan daha fazlası. Takımda Lakovic,Ender,Tutku,Shumpert,Cevher gibi 3lükcüler var. Herkesin dış atışının olmasını beklemek cahillikten başka birşey değildir basketbol konusunda

Kendim daha iyi anlatamazdim :tiphat:

Şut sokabilen 3 numara lazım bile 3 lükçü...Bu bariz ortada.Rancik yerinde de iyi bir pota altı tamamdır.

İyi güzel herkes 3 lük için Lakovic, Ender, Cevher ve Shumpert'ı yazıyor da ama Tutku'yu da unutmamak lazım hatta Caner'i de.

Tutku Reis :tiphat:

arkadaslar artık 2 ay (wnba haric) basketbol macları olmucak ve ayrıca artik transfer edecegimiz en az 1 en fazla 2 oyuncu alacagız bundada acele etmeyecegiz onumuzdeki uzun sureler var...

arkadaslar artık 2 ay (wnba haric) basketbol macları olmucak ve ayrıca artik transfer edecegimiz en az 1 en fazla 2 oyuncu alacagız bundada acele etmeyecegiz onumuzdeki uzun sureler var...

3 olmasa bile 5 numara almak şart.

geri kalan bir yada iki transfer için acele edilmeyecektir uzunca bir süre transfer beklemiyorum şahsen..

Evet ilk turnuva 31 Ağustos'ta başlayacak olan Avrupa Şampiyonası olacak. Neyse orda Lakovic ve Andric'i izleriz :D

Geri
Üst Alt