2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Şut sokabilen 3 numara lazım bile 3 lükçü...Bu bariz ortada.Rancik yerinde de iyi bir pota altı tamamdır.

Shumpert ve Cevher var 3 numara oynayabilip 3luk sokabilen.

Shumpert

Cevher

Tutku

Lakovic

Ender

Caner

Kadroda tam 6 oyuncu var 3'luk sokabilecek. Furkan'i Andric'i takas edip bir kaç 3luk atabilen birileri daha alalim bence, skor olarak 150 sayi atmamiz lazim maç, basi ribauntlar ve savunma zaten önemli degil. 3luk atabilelim yeter :ask:

Rancikin yerine Cevheri aldık. Ermal yerine Furkan. Andric kaldı ama bizim en büüyük sıkıntılarımızdan biri zaten pota altı eksikliğiydi. Sertaç yeterli değil üst düzey bi 5 numara almalıyız. 3lük yüzdesi yüksek bir 3 numara şart Shipp yollanabilir gerekirse

Hakkı neyin peşindesin oğlum sen.:asd:

PG:Tutku-Ender

SG:Gordon-Lakovic

SF:Shipp-Caner-Shumpert

PF:Cevher-Furkan-Shumpert-

C:Ndong-Andric

Pekovic olmazsa Ndong diyorum başkada birşey demiyorum.:)

Hakkı neyin peşindesin oğlum sen.:asd:

PG:Tutku-Ender

SG:Gordon-Lakovic

SF:Shipp-Caner-Shumpert

PF:Cevher-Furkan-Shumpert-

C:Ndong-Andric

Pekovic olmazsa Ndong diyorum başkada birşey demiyorum.:)

herkes tutturmus 3luk sokabilen adam diye bende zaten takimda 6 tane 3lukçu var dedim. Nasil neyin pesindeyim.

herkes tutturmus 3luk sokabilen adam diye bende zaten takimda 6 tane 3lukçu var dedim. Nasil neyin pesindeyim.

Oğlum 150 sayı ne ya allahın aşkına.:asd: Furkanla Andrici takas etmek ne burası NBA değil reis biliyorsun.:)

Enderi neden kadrona yazmıyorsun adam bizde artık.Yine Andricte bizde.Hem adamın Shippte takımda kalıyor.5 numara alıp işi bitiriceğiz.

Oğlum 150 sayı ne ya allahın aşkına.:asd: Furkanla Andrici takas etmek ne burası NBA değil reis biliyorsun.:)

Enderi neden kadrona yazmıyorsun adam bizde artık.Yine Andricte bizde.Hem adamın Shippte takımda kalıyor.5 numara alıp işi bitiriceğiz.

Zaten ciddi degildim orda. sarkastik konusuyordum :asd:

Millet tutturmus skorer skorer diye bende andric'i furkan'i fln yollayip sadece 3lukçu alalim 150 sayi atmazsak döverler bizi diye makarasina yazdim.

Zaten ciddi degildim orda. sarkastik konusuyordum :asd:

Millet tutturmus skorer skorer diye bende andric'i furkan'i fln yollayip sadece 3lukçu alalim 150 sayi atmazsak döverler bizi diye makarasina yazdim.

Anladım.:asd: Şu anda Shipp kalırsa 5 numara işi bitirip ön elemeyi beklemek mantıklı.Shipp sağlam fizikli ve 3 numara oynayabilecek bir isim.1.97 boy 100 kilo.5 numaraya Pekovic zor gerçekçi olmak gerekirse o yüzden yine öneriyorum pota altını karartıcak Ndongu almak mantıklı.Ribaunt,blok ve savunması üst düzey bir isim.Bitiriciliğide iyidir.

Anladım.:asd: Şu anda Shipp kalırsa 5 numara işi bitirip ön elemeyi beklemek mantıklı.Shipp sağlam fizikli ve 3 numara oynayabilecek bir isim.1.97 boy 100 kilo.5 numaraya Pekovic zor gerçekçi olmak gerekirse o yüzden yine öneriyorum pota altını karartıcak Ndongu almak mantıklı.Ribaunt,blok ve savunması üst düzey bir isim.Bitiriciliğide iyidir.

Ndong tam aradigimiz adam olur lan. Eze'de iyi gider. Pekovic'den daha mantikli bunlar, Lockout'un ne zamana kadar surecegide belirsiz. Yani Peko'yu alip Ocak'ta geri NBA'e yollamak saçma olur

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

GS 4-5 numara oynayan bir oyuncu transferi yapacak. 3 numara da ise Shipp hazırlık maçlarında 3 numarada yeterli katkıyı veremezse gidebilir

:2aloh1:

Sanki Shipp yeni oyuncu'da hazirlik maçlarinda deneyecekler.

Eyup Yildiz=en balon kaynak. Su ana kadar dedigi herseyin tam tersi çikti.

Adam bir senedir takımda, hazırlık maçlarında mı deneyeceğiz.. Ne konuştuğunu bilmiyor eleman..

:2aloh1:

Sanki Shipp yeni oyuncu'da hazirlik maçlarinda deneyecekler.

Eyup Yildiz=en balon kaynak. Su ana kadar dedigi herseyin tam tersi çikti.

Lakovic'i çok net biliyordu ama.

Shipp'in denenmesi yeni takımla nasıl olacağı konusundadır. Geçen sene pis işleri yapmaktan skora katkı yapamamıştı, şimdi Gordon ile oynarkek hücumda daha etkin rol alabilecek.

Lakovic'i çok net biliyordu ama.

Shipp'in denenmesi yeni takımla nasıl olacağı konusundadır. Geçen sene pis işleri yapmaktan skora katkı yapamamıştı, şimdi Gordon ile oynarkek hücumda daha etkin rol alabilecek.

Zenci bir numara gelecek dedi Jamon Lucas açiklandiktan sonra, bundan 100/100 eminim

Shipp gitmez bence.

7062__wpbasketranfers04072011.jpg

Furkan'ın başka resmini bulamadılar mı ya.. :ays:

Evet Furkan olmamış :D

Heralde şu ana kadar yapılmış en iyi indexlerimizden biridir. Kim yaptıysa süper yapmış helal olsun valla. :tiphat:

Bu arada yeni transferlerden güzel bir 5 çıkarmış ama takım kısa oluyor. Ender-Lakovic-Gordon-Cevher-Furkan :D

Geri
Üst Alt