2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Kerem Gönlüm ntvsporda konuşuyor..Galatasarayın play off şansını sordular bende Galatasaraylıyım diyor.Transferi ile ilgili görüşme olmadı diyor..Her zaman galatasarayda oynamak istiyorum diyor.

Kerem Gonlum: Galatasaray'dan bir teklif yok ama Galatasarayliyim, Kariyerimi Galatasarayda bitirmek isterim. Keske oyle bir durum olsa didi.

KeremG. gelecektir.

Kerem'e artık bizim oyuncumuz gözüyle bakıyorum.

sinancan güler kerem gönLüm alınmalı euroleaguede caner topaloğlu pek iş yapamaz sinancan etkili olur uzun oyuncuLarımız andric ermaL kerem olmaLı lakin andric kesinlikle gönderilmemeli cok geliştirdi kendisini cok verimli.. guard mevkisinede bence ender arslan alınmalı topu hızlı getiren iceri dağıtan bi guard olmalı keremle tutku hemen hemen birbirlerine benziyorlar saten fazla olur bitanesi..seubutis müthis transfer oldu ya seneye daha cok can yakarız ve bu senede şampiyon olucazz..

Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri gelsin :ask:

kerem tunceri felan sacma olur. adamın işi bitmiş zaten. yabancı guard daha akıllıca olur. kerem tuncerinin miladı dolmuş. kerem gönlüm gelsin. andric gider daha sert bir pivot daha alınır. kerem gönlüm-ermal kurtoglu-yabancı 3 lüsüyle işi götürürüz..

İki Kerem'de bizi istiyor.

Twitter

kerem gönlüm gelir inş.çok severim kendisini ve basketbolunu

guard pozisyonu cok önemli. keremin fener maclarında yaptıkları sacma sapan işleri gördük. tutku varken kereme gerek yok. yabancı bir guard lazım. kerem gönlüm ve sinan güler alınsın yeter..

Kerem Gönlüm gelirse harika olur

Cevap: # Renaldas Seibutis

ship daha iyi diyenler varda sebustisin hem defansı var hem dış atışı var. sebuitis 10tane ship eder..

kerem tunceri felan sacma olur. adamın işi bitmiş zaten. yabancı guard daha akıllıca olur. kerem tuncerinin miladı dolmuş. kerem gönlüm gelsin. andric gider daha sert bir pivot daha alınır. kerem gönlüm-ermal kurtoglu-yabancı 3 lüsüyle işi götürürüz..

Andric gitmez bence onu sil kafandan :D

bana göre kerem tunceri ve kerem gönlüm %99.9 gelecektir. Shumpert türk olacak 1 yer acılcak.Jerryde bu finaldeki performansina gore yollanabilir.Andric %50 gidicek andric gibi piyasada adam bir suru bulurum.Tutku yuceltti onu.Haluk yıldırım 40 yasında basketbolu birakabilir.Shipp %70 kalir..

Sinan gülerde 2 efesliden sonra zor ama oda gelebilir.Onumuzdeki euroleaguede ruzgar estiricez :D

Benim bildigim ufuk sarıca ve teknik sorumlu ozerhun kerem gonlum 1 yıl kontratta olsa birakirlar adam 32 33 yasında zaten bide galatasaraya gitmek istiyom diyen adamı tutmazlar kerem tunceri bizim oz evladimiz zaten :D

niye gitmiyo aga:) bende seviyorum tamam andricide. ben avrupada başarılı olmak istiyorsak daha sert pivotlar lazım.

Zaten 5 numaraya bir takviye gelecektir. Andric-Ermal 2lisinin yanına biri daha gelir.

Kerem Gönlüm'ü alsak final serisinde oynata bilir miyiz?

Geri
Üst Alt