2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Teodosic-Ersan

lakovic nasıl olu bizim takıma gelirmiki

Omar Cook,Pops,Kristic,Seibutis Artık çok önemli yabancı takviyeleri yapmalıyız.Kristic´in sözleşmesi bitiyor.Gricek,Nachbar geldiyse oda gelebilir.

Aynen Teodosic-Ersan-Keremler ve şampiyon Galatasaray.

teodosic bourisis krstic bunların sözleşmeleri bitiyor. baskette parayı verdinmi koşa koşa gelirler hem türkiye ligi üst seviyede avrupada ispanyayla birlikte

Adamlarda Ukic+Lavrinovic işi bitiriyor.

Bizim de en az bu ayarda oyuncular almamız şart.

sadece isimlerini duduğunuz adamları gelipde şuraya yazmayın arkadaşlar bu isimler real-barca-siena-maccabi-pana-oly-cska- gibi takımlar varken türkiyenin sınırlarına anca maçlarda gelirler

teodosic bourisis krstic bunların sözleşmeleri bitiyor. baskette parayı verdinmi koşa koşa gelirler hem türkiye ligi üst seviyede avrupada ispanyayla birlikte

sadece isimlerini duduğunuz adamları gelipde şuraya yazmayın arkadaşlar bu isimler real-barca-siena-maccabi-pana-oly-cska- gibi takımlar varken türkiyenin sınırlarına anca maçlarda gelirler

Karşı yaka oradan Giricek´i getirmişse zamanında,senine Kristic´i getirecek vizyonun olmalı.NBA´de oynayan Avrupa´lılar çok özel oyuncular olmadığı taktirde çok rahat dönebiliyorlar Avrupa´ya.

yine herkes hayal dünyasındaki isimleri yazmaya başlamış.

griçek 32 yaşında geldi türkiyeye yani kariyerinin sonunda bu sayılan isimlerin en kötü 6-7 yılı daha var neyse size birşey diyemem hayal dünyası işte

Karşı yaka oradan Giricek´i getirmişse zamanında,senine Kristic´i getirecek vizyonun olmalı.NBA´de oynayan Avrupa´lılar çok özel oyuncular olmadığı taktirde çok rahat dönebiliyorlar Avrupa´ya.

Engin Atsür ne alemde?

Umarım sponsor buluruz da çok iyi adamlar alabiliriz

Önemlİ olan Çok İyİ adamlar almak deĞİl..Çok yÜreklİ adamlar almak ...koy navarroyu Şu takima 1 adim İlerİ gİtmez bana gÖre tek baŞina..ama bİr sİnan gÜler le kerem gÖnlÜm al koy bakalim neler oluyor o zaman

umarım sponsor buluruz da çok iyi adamlar alabiliriz

Önemlİ olan Çok İyİ adamlar almak deĞİl..Çok yÜreklİ adamlar almak ...koy navarroyu Şu takima 1 adim İlerİ gİtmez bana gÖre tek baŞina..ama bİr sİnan gÜler le kerem gÖnlÜm al koy bakalim neler oluyor o zaman

Renkdaş katılmıyorum iyi adamlar alamazsan basketbolda şansın bir yere kadar.O yazdığın adamlar hem yürekli hem de iyi adamlar.Ayrıca navarro bu takımın içinde çok iş yapar.

furkan aldemiri insallah kadroya katarız.

Kesinlikle bir pür şutörümüz olmalı. Savunma yerleşmeden hızlı hücumlar yapıyoruz ama boş şutları sokamıyoruz. İstatistik çıkarsak ligin en kötü yüzdeyle atan takımlarından çıkarız heralde. Buna rağmen ligde finale geldik. Kötü geçirdiğimiz bir ay vardı o bölüm olmasa Eurocup'ta da iyi yerlere gelebilirdik.

Jasaitis'in savunma yapabileni bu yıl bir çok sorunumuzu çözerdi. Ama onu bulmak da zor tabi :D Biz Shumpert'a rolü verdik. Ama Shumpert ile de bir yere kadar.

Bunun dışında oyunun sıkıştığı anlarda bireysel becerileri ile skor üretecek oyuncumuz yok malesef ve bunun eksikliğini yaşıyoruz. Aslında sene başında Josh Shipp'in o rolü üstleneceğini düşünüyordum ama bambaşka bir role büründü adam. Seibutis ismi geçmişti. Skorer rolünü üstlenebilir bence.

Son olarak belki de en eksik yönümüz ribaund problemi. O sorunumuzu da çözmemiz gerekiyor gelecek sezonda. Yoksa çok sıkıntı çekeriz. Mesela Furkan Aldemir düşünülebilir. Draft'a girecek ama seçilebileceğini sanmıyorum. Aslında sene başında nerdeyse oluyordu bu transfer ama vazgeçmişlerdi sonra.

Tabi Hakan Üstünberk bunları fazlasıyla düşünüyordur. İyi işler yaptı ve devamının geleceğine inanıyorum.

Geri
Üst Alt