2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Gönlüm kesin gelecek yoksa imzalatırırlardı

Tunçeri'in gelmeyeceği belliydi zaten. Kerem Tunçeri ve Kerem Gönlüm, Efes'in ruhudur, herşeyidir. Gönlüm için de fazla ümitlenmeyin derim.

Kerem Gonlum'de olmayacak muhtemelen, Efes ile 1 yillik sozlesmesi var.

Kerem acisindan sorun olmaz, bizde oynamak istedigini ifade etti zaten ama Efes ile anlasmak onemli o da zor bence.

Kerem Gonlum'de olmayacak muhtemelen, Efes ile 1 yillik sozlesmesi var.

Kerem acisindan sorun olmaz, bizde oynamak istedigini ifade etti zaten ama Efes ile anlasmak onemli o da zor bence.

Ayrılmak istiyorum derse kulup mecburen bırakmak zorunda kalır diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın altyapısından piyasaya çıkmış bir oyuncu kariyerinin son yıllarında neden tekrar yetiştiği yere dönmek istemez anlamıyorum.arkadaş bu kulüp seni kerem tunçeri yapmış biraz sende kulüp için birşeyler yap.hiç sevmezdim kendisini daha da antipatim arttı.he kendi kararıdır tabi ki kimse ona bişey diyemez ancak Galatasaray'lıyım diyen adam çıkıp bu kulüp için birşeyler yapmıyorsa bıraksın o Galatasaray'lılığını.Kerem Gönlüm kadar çıkıp konuşsun canımızı yesin.

ender ile efes anlasamadi efes yabanci bir guard alcakmis twitterda can isbakan yazdi enderi biz alabilirmiyiz acaba?=

Can Isbakan

Efes Pilsen ile Ender Arslan'in yollari ayrildi, Efes yabanci bir guard alacak

Twitter

Can İşbakan

İkinci haber de su: Ender Arslan Galatasaray'da

can işbakan twitter ender arslan galatasarayda geldigine cok sevinmem ama berbat oyuncuda degil iyimize yarar yani :D

serkan erdogan sozlesmesindeki opsiyonun kullanıp serbest kalmıs ve banvitle onumuzdeki hafta sozlesme imzalicakmis kaynak twitter ismail şenol...

Barış ermiş bize gelecekti galiba barışı ya fb ya efes kapmıs ki biz enderi almisiz barışı kaptıran banvitte serkanı almıs bermuda şeytan üçgeni gibi bu :D

Ender Arslan iyidir iyi.

Can İşbakan kimdir?

ender arslan haberi ne kadar doğru?daha doğrusu kaynak güvenilir mi?

Ender Arslan Galatasaray'da mi?

ben de duydum umarım ender-sinan-kerem 3lüsü seneye bizde

Katılıyorum Kerem Gönlüm'ü de ne yapıp edip almalıyız.

Nasıl Servet Çetin´in yıllardır Türk futbolunda bu kadar değer görmesinden tiksiniyorsam o derece hisler Türk basketbolunda Ender için de geçerli.Hiç sevmiyorum şu herifi.Ne zeka var,ne asist özelliği var nede yetenek.Ancak üçlük çizgisinde bekler ve hızıyla penetre yapar işte.2 oyun kurucu hakkını yerliden kullanacaksak Tutku´nun yanına rotasyona ancak Kerem Tunçeri gibi bir reisi kabul ederdim.

Ender-Kerem Gönlüm gelsin.

Ender-Tutku

Seibutis-Sinan-Caner

Y.Forvet-Shumpert-Caner

Y.PF-Kerem Gönlüm

Ermal-Andric

Shipp kaderi kendi elinde şutunu geliştiremezse bu kadroda olmaz.Geliştirirse olur.

Geri
Üst Alt