2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

3 maçta bir böyle bir şey yapıyor diye Ender'e böyle bir oyuncu damgası vurmak basketbola ihanettir.

Ender'in ne özelliği var yahu? 10 yıldır kendini geliştirecek diye bekleyip hiç bir şey yapamayan sıradan bir guard işte. Barış Ermiş'i 10 kere tercih ederim Ender'e.

Lakovic ve Kristic´in sözleşmeleri bitiyor.Kristic´i çok pis istiyorum özellikle.

Krstiç Cska Moskova ile anlaşmış.

Ender-Seibutis-İlkan şimdilik olacak takviyeler gibi gözüküyor,bunlara Furkan ile Sinan Güler de eklenebilir,bence alabileceğimiz en iyi yerlileri almaya çalışıyoruz bu iyiye işaret,Seibutis de kalitesini gösterdi zaten.Geriye yabancı bir uzun ile şutör oyuncu kalıyor,alabileceğimizin en iyisini alacağımıza eminim,çok iyi yoldayız.

Ender'in ne özelliği var yahu? 10 yıldır kendini geliştirecek diye bekleyip hiç bir şey yapamayan sıradan bir guard işte. Barış Ermiş'i 10 kere tercih ederim Ender'e.

Barış Ermiş zaten tam anlamıyla underrated. Bende Barış'ı tercih ederim ama konumuz Ender - Tutku. Bana kalırsa çift guard oynarsak ikiside kalıp, EL'e gideceksek çok kaliteli bir guard, gitmeyeceksek JJ yeterli.

Barış Efes veya Fenerbahçe ile anlaşmıştır,yoksa bizim de Tunçeri'den sonraki tercihimiz Barış olurdu.

Barış Ermiş zaten tam anlamıyla underrated. Bende Barış'ı tercih ederim ama konumuz Ender - Tutku. Bana kalırsa çift guard oynarsak ikiside kalıp, EL'e gideceksek çok kaliteli bir guard, gitmeyeceksek JJ yeterli.

Euroleague'i geçtim en büyük rakibimiz Ukic gibi mükemmel bir guarda sahipken Tutku-Ender lige bile yeterli değil. Çok iyi bir guard lazım her şartta.

Nasıl üstün yapma şutu dışında pek bir artısı yok.Tutku tam bir guard.Guarddan skor atmasınımı yok takım oynatmasını mı beklersin?

EDİT:Rajon Rondo nasıl bir guard adamda şut yok ama NBA in en iyi 4-5 guardından biri.

Ben şutu olduğu için daha iyi falan dedim mi?

Euroleague'i geçtim en büyük rakibimiz Ukic gibi mükemmel bir guarda sahipken Tutku-Ender lige bile yeterli değil. Çok iyi bir guard lazım her şartta.

Lig için Tutku, Ender, JJ dedim. Tutku ve JJ bile kendi evimizde Ukic'e yetti.

Ender 2 numara olarak düşünülüyor olabilir.

Tutku-Ender

XXX-Seibutis-Sinan

XXX-Shumpert-Caner

XXX-İlkan

Furkan-Ermal-Andric

Böyle olacak gibi duruyor şimdilik.

Tutku-Ender

XXX-Seibutis-Sinan

XXX-Shumpert-Caner

XXX-İlkan

Furkan-Ermal-Andric

Böyle olacak gibi duruyor şimdilik.

yabancı guard olmyacakmı. olur herhalde. ender arslana ben güvenmem. 24 saniyenin 20 sinde bekliyor bu adam. neyi bekliyorsa anlamadım. şu sienadaki mccleb alınsa iyidir.. futkan alındıysa eger cok iyi transfer olur.

Jerry nasıl belirsiz yahu daha iyi bir yabancı guard bulamayacak mıyız yani :o

eruolig de oynayacaksak yabancı üst seviye guard şart. tutku-enderle bir yere kadar

Bu benim kadrom değil gündemdeki oyuncular, Eyüp Yıldız Seibutis %90 bitti diyor, Sinan gelecek gibi, Ender-Furkan bitmiş gibi zaten.

Benim kadrom

Jaka Lakovic-Tutku Açık

Seibutis-Sinan

XXX-Shumpert-Caner

Kerem-İlkan

Bourousis-Ermal-Andric

3 numaraya Preldiz tarzı çok yönlü bir oyuncu.

Geri
Üst Alt