2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Papaloukas fener'den 6 milyon euro istemiş gelmek için diyorlar :D Bir nevi gelmemek için.

valla çok isterdim papayı takımımızda.benim için efsanedir.ama ücret konusunda çok hayvansı davranmış:D

Papaloukasa o kadar para verirsek Fatih Hoca sinirlenebilir yanlız.

3 numara Marko Keselj veya Bjelica alınabilir.Zaten 3 numara almak şart.

Furkan Aldemir müthis oynuyor. Su anda 20 sayisi var ve ribaundlarda cok etkili

kirilenko ersan pekovic gelsin dertler bitsin

Furkan Aldemir müthis oynuyor. Su anda 20 sayisi var ve ribaundlarda cok etkili

Yalnız işimiz o guardlara kaldıysa önümüzdeki 2-3 jenerasyon daha rahat edemeyiz. Sertac ve Furkan'a 1 çeyrekte taş çatlasa 3 tane top iniyor. Artık Furkan eline geleni atmaya, Sertac'da bir guard gibi boşa kaçmaya başladı. İkiside böyle bir takımda iyi oynuyorsa ben Tutkuyla Enderle düşünemiyorum artık.

Furkan olsa mesela şu final serisinde bu kadar hücum ribaundu vermezdik. Seriyi kazanırdık.O derece kilit bir transfer.

Sertaça fazla ümit bağlamayın diyorum sadece

Sertaça fazla ümit bağlamayın diyorum sadece

Sertaçtan pota altında iyi savunma yapmasını beklemek zor.Ama çok iyi bir bitirici olur.Post oyunlarını geliştirsin bak Onur ne hale gelir Sertaç.

Sertac, Oktay hocayla beraber savunmasını geliştirirki bugunde oyunun belli bölümlerinde kollarını Çin seddi gibi açarak çoğu pozisyonu önledi.

Savunmasını dahada geliştirirse en az Ömer kadar iyi oyuncu olacak.

bana göre oktay jocanın sisteme uyacak guarda lardan biride özellikle hızlı hücumlar için darius baba (d-wash) bir geri gelse

Sanırım 2 numaraya Henry Domercant düşünülüyor.Mantıklı bir isim şu aşamada daha iyisini alabilmemiz zor zaten.

5 numaraya Ermal Kurtoğlu'dan boşalan yere Furkan Aldemir resmi olarak açıklanmasa da geldi gibi görünüyor,ki Euroleague için ilk sezon için olmasa da lig için iyi bir transfer.Ama şiddetle kaliteli bir pivot bulmamız lazım.Ve tabi 1-3-4 numara tercihleri de önemli.3 numara da şutu nerdeyse hiç olmayan Caner Topaloğlu ile Euroleague seviyesinde yetersiz kalması muhtemel Preston Shumpert var elimizde,Haluk Yıldırım'ı ise saymıyorum bile.Oraya da iyi bir yabancı mutlaka alımalı.1 Numara ya da kaliteli bir yabancı guard şart.Bunlar olursa takım Euroleague'a kalabilir.Yoksa elemelerden dönme şansımız çok yüksek.

şu takımda evren gibi şut atan adam oynuyorsa caner e laf eden çarpılır valla

Sanırım 2 numaraya Henry Domercant düşünülüyor.Mantıklı bir isim şu aşamada daha iyisini alabilmemiz zor zaten.

5 numaraya Ermal Kurtoğlu'dan boşalan yere Furkan Aldemir resmi olarak açıklanmasa da geldi gibi görünüyor,ki Euroleague için ilk sezon için olmasa da lig için iyi bir transfer.Ama şiddetle kaliteli bir pivot bulmamız lazım.Ve tabi 1-3-4 numara tercihleri de önemli.3 numara da şutu nerdeyse hiç olmayan Caner Topaloğlu ile Euroleague seviyesinde yetersiz kalması muhtemel Preston Shumpert var elimizde,Haluk Yıldırım'ı ise saymıyorum bile.Oraya da iyi bir yabancı mutlaka alımalı.1 Numara ya da kaliteli bir yabancı guard şart.Bunlar olursa takım Euroleague'a kalabilir.Yoksa elemelerden dönme şansımız çok yüksek.

Yalnız Evren kasık sakatlığı ile oynadı.Seneye bu ligin en iyi yerlilerliden biri olur. İki yıl önceki gibi oynar.

evren caner diyor herkes ama göksenini oynatsınlar. bu 2 sinin önüne gecer göksenin. yeterki oynatılsın.

Evren Ömer Onandan sonra en iyi Türk sg'ddir.Fenerle bu sene finale oynadık diye basketbol izleyenlerin 1 sene önceki halini bilmemesi normal

sen sene boyu izlemedin herhalde evren i ...sakat oynadı ona hiçbirşey diyemem ama eline gelen bomboş topu bile kaldırıp atamıyorsa ne iş yapacak bu takımda

Evren Ömer Onandan sonra en iyi Türk sg'ddir.Fenerle bu sene finale oynadık diye basketbol izleyenlerin 1 sene önceki halini bilmemesi normal

sen sene boyu izlemedin herhalde evren i ...sakat oynadı ona hiçbirşey diyemem ama eline gelen bomboş topu bile kaldırıp atamıyorsa ne iş yapacak bu takımda
Merak etme ben Evreni eleştirenler gibi Fenerle oynuyomuş izleyek tayfasından değilim.Yıllardır izlerim bu takımı.Sakatlığından dolayı iyi şut atamamış olabileceği hiç aklına geldi mi?Yazın ameliyat olacak nasılsa.Seneye Fener maçlarını izlersiniz belki o zaman görürsünüz gerçek Evreni

Geri
Üst Alt