2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

bizde oynamicak merak etmeyin.Beşiktaşta %90 oynucak...

Beşiktaş'ın bütçesi belli oldu mu ki transfer yapsın?

Hayır! Karıştırıyorsunuz!

Ben o cümleyi final serisinin 2 maçında herşey süper giderken ardı ardın 5 tane üçlük yedikleri için söylemiştim. Çünkü çok sinirlenmiştim. 5 tane üçlüğü peş peşe bizim mahalle takımı NBA takımından yemez! Adamları sakatlarız ama yine de peş peşe 5 üçlük attırmayız! Biz sene boyunca savunmamız ile övünmedik mi? Türkiye'nin en iyi savunma yapan takımıyız iddiasını her fırsatta dile getirmiyor muyuz? En iyi savunma takımı peş peşe 2 üçlük yer bilemedin 3 yer. 4. ye artık bir önlem alır. En azından 5. ye alır arkadaş! Bırak 5 hücum peş peşe 3 lük yemek. 5 hücüm peş peşe rakip eğer sayı atıyorsa dahi biz o maç iyi savunma yapmıyoruz demektir. Yenildiğimiz hiç bir maçta takıma saydırmadım bu forumdaki çoğu kişinin yatpığı gibi. Hep teşekkür ettim. Ancak o 5 üçlük olayını sinirlerimi zıplattı sadece o kadar.

Bu bir savunma değil, cidden bela okumuşsan. Ayrıca savunman da mantıksız olmuş kusura bakma, kalite olarak bariz gerideyiz, ona rağmen başa baş maçlar çıkardık 6 maçın birinde öyle bir durum oldu diye o tip bir laf edilmez.

Bu sezon en önemli özelliklerimizden biri de maç içinde tempoyu artırabilmemizdi. Bunu sezonun ilk yarısında Rochestie ikinci yarısında da Johnson yaptı. (Verim tartışılır ama özellikle Johnson iyi yapıyordu bu işi.) Şimdi bu işi Ender'e bırakmak çok mantıklı değil. Sağlam bir oyun kurucu almalıyız.

Bu sezon en önemli özelliklerimizden biri de maç içinde tempoyu artırabilmemizdi. Bunu sezonun ilk yarısında Rochestie ikinci yarısında da Johnson yaptı. (Verim tartışılır ama özellikle Johnson iyi yapıyordu bu işi.) Şimdi bu işi Ender'e bırakmak çok mantıklı değil. Sağlam bir oyun kurucu almalıyız.

Jerry >>> Ender

PG rotasyonumuz simdi vasat oldu. JJ'le gayet iyidi

volkan3 Volkan Üstüyıldız

De Colo'ya Valencia ile olan kontratının yüzde 50 fazlasını öneren takım kim. Efes, Gs ve Fbu

Volkan Üstünyıldız'dan görmüşer sabah gazetesi yazarıydı galiba.Taurasi ve Prince haberlerini flan ilk veren kişiymiş.

FB Ülker değil. Ya Efes, ya da biz.

İnşallah bizizdir. De Colo tam aradığımız tipte. Hem 1 hem de 2 oynayabilen bir isim.

Ender'in sezon boyunca verimli olacağını kimse garanti edemez ama bence bizim takım olgusuna adapte olursa bence ondan oldukça faydalanabiliriz.Ama yinede 1-2 oynayan bir skorer almak şart.Ama bu isim bence De Colo değil de biraz daha delici-atletik biri olmalı.

O değil de Washington sesleri yükseliyor. Acaba mı?

Tutku ve Ender gibi iki delicinin yanına kesinlikle sağlam şutör alınmalı Lakoviç benim ilk tercihim, plaseler Jaric (fiziksel eksikliği giderme) ve De Colo...

De Colo konusunda çok kararsızım, oyun tarzı olarak istediğimiz oyuncu ama sert savunma karşısında pek bir varlık gösteremiyor.

Twitter'daki D.Washington muhabbeti nedir?

Futbolda Sarp, Potada D.Washington diyorlar.

Listemizdeymiş işte.

İnşallah basketboldaki transfer listesi olayıda futboldakine dönmez.Hala ne kaleci var,ne ortasaha,ne de forvet. :D Gerçi basketbolun başında Hakan Üstünberk'e güveniyorum ben.O halleder bir şekilde. :)

Geri
Üst Alt