Serhat Demir
Kırmızı Üye
- 23 Ekim 2009
- 2.421
- 0
- 1.146
Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu
bizde oynamicak merak etmeyin.Beşiktaşta %90 oynucak...
bizde oynamicak merak etmeyin.Beşiktaşta %90 oynucak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır! Karıştırıyorsunuz!
Ben o cümleyi final serisinin 2 maçında herşey süper giderken ardı ardın 5 tane üçlük yedikleri için söylemiştim. Çünkü çok sinirlenmiştim. 5 tane üçlüğü peş peşe bizim mahalle takımı NBA takımından yemez! Adamları sakatlarız ama yine de peş peşe 5 üçlük attırmayız! Biz sene boyunca savunmamız ile övünmedik mi? Türkiye'nin en iyi savunma yapan takımıyız iddiasını her fırsatta dile getirmiyor muyuz? En iyi savunma takımı peş peşe 2 üçlük yer bilemedin 3 yer. 4. ye artık bir önlem alır. En azından 5. ye alır arkadaş! Bırak 5 hücum peş peşe 3 lük yemek. 5 hücüm peş peşe rakip eğer sayı atıyorsa dahi biz o maç iyi savunma yapmıyoruz demektir. Yenildiğimiz hiç bir maçta takıma saydırmadım bu forumdaki çoğu kişinin yatpığı gibi. Hep teşekkür ettim. Ancak o 5 üçlük olayını sinirlerimi zıplattı sadece o kadar.
Beşiktaş'ın bütçesi belli oldu mu ki transfer yapsın?
Bu sezon en önemli özelliklerimizden biri de maç içinde tempoyu artırabilmemizdi. Bunu sezonun ilk yarısında Rochestie ikinci yarısında da Johnson yaptı. (Verim tartışılır ama özellikle Johnson iyi yapıyordu bu işi.) Şimdi bu işi Ender'e bırakmak çok mantıklı değil. Sağlam bir oyun kurucu almalıyız.
O değil de Washington sesleri yükseliyor. Acaba mı?
Twitter'daki D.Washington muhabbeti nedir?
Futbolda Sarp, Potada D.Washington diyorlar.
Listemizdeymiş işte.