2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

J.Johnson yerine daha dengeli bir adam alalım, Ersan İlyasova, Kerem Gönlüm ve bir tane kaliteli yabancı uzun ve 2 numaraya iyi bir şutör alalım. Şimdilik istediklerim bunlar.

Mesela J.J Barea'nın kontratı bitiyor bu sene iyi bir paraya getirilebilir. :D Barcelona da istiyor onu.

Pg Omar Cook dışında Amerikalı istemiyorum :D Dwash ististna olabilir.

yabancı ve tutkuyla evam etcekler anlaşılan iyi bi guard şart

Delonte West'in kontratı bitiyor $1,069,509'ye oynadı bu sene. :D Sallamak ve hayal kurmak bedava nasılsa. :D

Kerem gelmediyse Lakovici alırız bizde

Ricky Rubio gelsin , Teodosic gelsin vs böyle adamlar gelsin mümkünse. :asd:

bizde tutku varken keremi napacaz. adam zaten real madrid maclarında ve fener maclarının sonlarında yaptıgı sacmalıklarla takımının kaybetmesine neden oldu. bu bizim icin iyi oldu. kerem gönlümü almalıyız. sinan gülerde gelirse sevinirim

David Logan olabilir kontratına bakmak lazım ama.

tunçeri gelmediyse yolu açık olsun ama gönlüm takıma mutlaka kazandırılmalı.

DONTAYE DRAPER benim bu yıl gelmesini en çok istediğim oyunculardan biraz savunma sorunu yaşayabilir o var

Roofer Morris gelsin cok iyi adam

Kerem Tunçeri'nin gelmediği çok iyi oldu, hiç istemiyordum zaten. Ondan daha iyisi Tutku var bizde, çok kaliteli bir yabancı lazım bize. Kerem Tunçeri'nin son 2 Fenerbahçe serisindeki performansı malum, rakipte Ukic gibi bir guard var biz de en az onun kadar iyi bir guard almamız lazım.

Kerem Tunçeri'nin gelmediği çok iyi oldu, hiç istemiyordum zaten. Ondan daha iyisi Tutku var bizde, çok kaliteli bir yabancı lazım bize. Kerem Tunçeri'nin son 2 Fenerbahçe serisindeki performansı malum, rakipte Ukic gibi bir guard var biz de en az onun kadar iyi bir guard almamız lazım.

Aynısını yazdım gsbaskette bir sürü tepki aldım

Aynısını yazdım gsbaskette bir sürü tepki aldım

Ben en baştan bu yana Tutku-yabancı guarddan yana olduğumu söylemiştim burada. O zaman Kerem büyük Galatasaraylı falan diyenler vardı. Kerem 50.000 $ fazla verdiği için Beşiktaş'a gitmişti.

Kerem öyle çok üst düzey bir guard değil.Avrupada en az 30 guard var Keremden iyi.Büyük kayıp değil

Hüseyin Beşok ve Kerem Gönlüm dışındaki sözde Galatasaraylı´lar hikaye.Hüseyin reise giydirdik parçalıyı,sıra geldi Gönlüm´e.

Geri
Üst Alt