2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Dusko Savanovic'i takımda görmeyi çok istiyordum fakat Efes'in anlaştığına dair söylentiler var...

Resmi açıklama yapılmadan herşeye itibar etmeyelim.

Hayalimdeki kadro

Arroyo-Tutku-Göksenin

Seibutis-Sinan-Caner

M.Walsh-Shumpert-Caner

Kerem Gönlüm-Furkan Aldemir-Shumpert

Ermal-Andric-Furkan

Eğer Efes'in Savanovic ve Fotsis ile anlaştığı haberleri doğru ise Kerem'i de bırakmazlar bence. Anlaşılan çok iddialı bir kadro kuracaklar. Fenerbahçe ise Bogdanovic ve Pargo ile anlaştı iddiaları var. Tekrar ediyorum; Shumpert, Jerry Johnson, Andric, Shipp, Rancik vs. tamamı gönderilmeli.

Eğer Efes'in Savanovic ve Fotsis ile anlaştığı haberleri doğru ise Kerem'i de bırakmazlar bence. Anlaşılan çok iddialı bir kadro kuracaklar. Fenerbahçe ise Bogdanovic ve Pargo ile anlaştı iddiaları var. Tekrar ediyorum; Shumpert, Jerry Johnson, Andric, Shipp, Rancik vs. tamamı gönderilmeli.

Shumpert Türk olacak niye gönderelim :o Andric de kalacak. Diğer 3ü gidecek gibi.

hadi hepsini anladımda türk olan shumpert i niye gönderiyoruz bir anlatabirlimisin...ayrıca pargo maccabi ile yeni sözleşme imzalıyalı 1 ay oldu

Andric´in,fb´nin yıllardır kadrosunda tuttuğu ve bu sezon en çok aradığı oyuncu olan Vidmar´dan ne eksiği var?Eziklerdeki bütün adamları ilah gibi göstermeyin yahu.

efes thornton u da türk yapıyormuş efeste çok güçlü takım kurcak seneye anlaşılan savanovicte bitmiş bizimde geç kalmamamız lazım transferlerde

Sinan Güler, Kerem Gönlüm, Ender Arslan, Furkan Aldemir, Seibutis ?

Furkan'ın gelişi en müthiş transfer olur Türkiye'de.Net.

hadi hepsini anladımda türk olan shumpert i niye gönderiyoruz bir anlatabirlimisin...ayrıca pargo maccabi ile yeni sözleşme imzalıyalı 1 ay oldu

Yerli statüsüne geçeceğini unutmuşum. Haklısınız. O halde kalması iyi olur. Ama diğer yabancıların çok daha iyileri ile değiştirilmesi gerek bence.

Furkan ligin en sert uzunu.Onun olduğu takım ribauntlarda sorun yaşamaz.Çok net.İnşallah haberler doğrudur

Geri
Üst Alt