2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Yabancı guard da alınacak, Tutku, Ender, yabancı oyun kurucu olursa bence sorun olmaz.

@eyupyildiz75

oha bogdanoviçi almışlar ya..müthiş hamle..bizde bir an önce birşeyler yapmamız şart

Sabah Seibutis Galatasaray'da demişti fakat Rytas'a gitti.

Gayet kötüydü, May ile beraber takımın en zayıf halkasıydı. Onun yerine ortalama bir guard olsa rahatlıkla son 8'e kalacaklardı.

Kötü oynadı ama Saras Avrupa Basketbolu'nun Bodiroga'dan sonraki en büyük yıldızı idi. Hatta bana göre Bodiroga'dan bile daha iyi bir oyuncudur Sarunas Jasikevicius. O'nun takımda olması bile karşı takıma endişe verir. Play-Off serisinde yaşına göre gayet iyiydi bence.

Gerçi ben bir Saras hayranıyım. Duygusal da davranıyor olabilirim.

Kötü oynadı ama Saras Avrupa Basketbolu'nun Bodiroga'dan sonraki en büyük yıldızı idi. Hatta bana göre Bodiroga'dan bile daha iyi bir oyuncudur Sarunas Jasikevicius. O'nun takımda olması bile karşı takıma endişe verir. Play-Off serisinde yaşına göre gayet iyiydi bence.

Gerçi ben bir Saras hayranıyım. Duygusal da davranıyor olabilirim.

Saras'ın kariyeri ile bir sorun yok zaten. Saras'ın bu sezon ki oyunu çok kötüydü.

Bogdanovic olayı zaten 2-3 aydır var, çok iyi transfer.

4 numaraya Fotsis,Velickovic,Pops gibi bir yabancı almassak Cevher´li rotasyonu düşünürsek işimiz yaş.1 ve 4 numara,çok kritik buralar.

veliyigit Veli Yigit

Hakan Üstünberk'in birçok konuda yaptığı çok önemli açıklamaların tam metni az sonra resmi sitede olacak. Euroleague,sponsorluk,transferler

az önce twettlemiş

Cevher'e sevinmek için 2 neden var:

1. En iyi 2 maçını hep Fenerbahçe'ye karşı oynardı

2. En iyi 3. ve 4. maçlarına hep bize karşı oynardı

Geri
Üst Alt