2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Fener muhabbetini başka yerde yapalım arkadaşlarü

kendi transferlerimizi tatışalım burada

resmi siteyi takip edelim

açıklama olacakmış

cemal bu sene euroleague de çok önemli süreler aldı tv de yayınlanan maçlarda gördüğüm kadarıyla kendini baya geliştirmiş hücum yönünden ..savunması zaten iyi olan bir oyuncu geri gelirse çok büyük katkı yapacaktır.

Cemal gelsin yahu. Savunması çok iyi olan 5 numaraya ihtiyaç var. Hücumda da Tutku ona her türlü sayı attırır. Tutku Fatih Solak'ı bile sayı kralı yapar :D

Hakan Üstünberk’in GSTV’ye Özel Açıklamaları

Çok yorucu bir sezon oldu ama oyuncuların hepsi çok iyi oyuncular, karakterli insanlar ve en başta muazzam insanlar. Yürekleri olan, takdire şayan çok önemli insanlarla çalıştık. Umarım gelecek sezon da çoğuyla çalışmaya devam ederiz. Bence başarılı bir sezon geçirdik. Tabi Galatasaray için ikinci olmak bir başarı değil ama en azından uzun bir süreç sonrasında final oynamış bir takımımız var ve bu seriyi de çok iyi götürdüler. Ben hepsini candan kutluyorum ve hepsine de teşekkür ediyorum Galatasaray’da oldukları için.

Euroleague

Euroleague’de ön eleme oynamamız çok büyük olasılık. Bununla alakalı bir sıkıntımız olacağını zannetmiyorum. Wild card, yani doğrudan katılım için çeşitli kanallardan girişimlerimiz var. Bunu yapmaya çalışıyoruz ve umarım başarırız. Bu yıl final four’un Türkiye’de olması da çok önemli. Galatasaray’ın orada olması onlar için de çok önemli çünkü bütün Avrupa, hatta bütün dünya gördü ki Galatasaray’ın olduğu yerde seyirci de oluyor, reyting de oluyor, ilgi de oluyor, basın da orada oluyor, her şey oluyor. Herkes için çok olumlu gelişmeler bunlar. Euroleague yöneticileri de bunu bu şekilde kabul ederler ve bizim direkt olarak katılmamızı sağlarlar. Ancak direkt katılamasak bile elemeleri geçerek katılacağımız bir oluşumu sağlamaya çalışacağız. Bu takımın üstüne koyarak devam edeceğiz. Sezon başında söylediğimiz gibi rekabetçi olmaya çalışacağız ama farklı bir Galatasaray ruhunu da ortaya çıkaracağız demiştim. Bunun ilk temellerini koyduk. Bundan sonra yapacağımız olay daha iyi bir takımla ve daha iyi bir basketbolla bu mücadeleyi (ki bence çok üst düzey bir mücadele gösterdi takım ) daha üst seviyeye taşımak. Aynı zamanda yapısal değişikliklere de giderek Galatasaray Basketbol Şubesi’ni ve ona bağlı takımları, yönetimiyle daha modern ve daha kurumsal hale getirmek için hamleler yapacağız.

Sponsorluk

Sponsorluk konusunda isim vermek istemiyorum ama imzaya yakın olduğumuzu söyleyebilirim. Yalnız şu var; final serisinde herkes şunu gördü ki basketbol belli bir zaman sonra futbolun önüne bile geçebilir. Bu apaçık ortaya çıktı. 12 bin kişi salona geldi. Binlerce kişi dışarıda kaldı. Biletler internetten satışa çıktıktan 45 dakika sonra tükendi. Demek ki Türkiye’de basketbol seviliyor. Dolayısıyla sponsorların da bu ilgiye tepkisiz kalacaklarını zannetmiyorum. Kesinlikle görmüşlerdir ve sponsorluklar bundan sonra daha farklı yerlere erişecektir. Aynı şey federasyon için de geçerli; isim hakkı olsun, yayın gelirleri olsun, daha başka haklar… Bunların değişmesi gerektiğini artık herkes görüyor. Değişmesi gerekir derken tabi ki firma adından bahsetmiyorum; maddi imkanlar açısından değişmesi gerektiğini söylüyorum. Ligimiz önemli bir ligdir ve Avrupa’nın en önemli liglerinden biridir. Galatasaray’ın olduğu bir lig her zaman daha önemli bir ligdir. Bunu da herkes gördü artık.

Transfer Çalışmaları

Görüştüğümüz oyuncular var. Bunlardan bir kısmını kısa vadede kamuoyuyla ve taraftarımızla paylaşacağız. Daha iyi bir takım kurmak için mücadele edeceğiz. Bu takım çok iyiydi ama mühim olan bu takımın seviyesini bir üstüne ya da iki üstüne çıkartabilmek.

.

cok onemli aciklamalar gercektende

bir ustadın söylediği gibi 10 sayfa yazsan ne fayda içinde birşeyler yoksa.

aynen bu acıklama yapmasada olurmus bizim bilmediklerimizi söyleyin...

Biz neden Coca Cola ile sponsorlk anlaşması yapmıyoruz...Coca Colanın yönetim kurulu başkanı ve CEOsu Muhtar Kent Galatasaray yönetim kurulu üyesi. Bunu kesinlikle değerlendirmeliyiz.

Basketbolu bırak futbolda bile forma reklamı için onlarla anlaşsak gelirimiz çok fazla artar.

@maliano @eyupyildiz75 Abi Galatasaray'ın Nenad Krstic'i istediği söyleniyor. Doğru mu?

@mixbasket

Yanlış Anons

CSKA ile anlaşmış. 2 yıllık 6 milyon.

Nenad Krstic...kulağa hoş geliyor:D

edit: demeye kalmadı tugay hayallerimi yıktı:D

Bizde Cska'ya misilleme olarak Bourusisi almalıyız

Cemal,Ender, Cevher bu isimler takımı bir seviye üste çıkaracak isimler değil.Yabancı seçimi çok önemli bu durumda. Ama piyasada yerli oyuncu kalmadı, sallayamam bu konuda yönetime.

Fenerin transferleri hakkında bilgisi olan var mı nasıl oyuncular kimlerin yerine alındı.

Cemal bizden uzak dursun.Adamın sayı ortalaması hayatı boyunca 3ü geçmedi.Tam kalas

basketbol 4 sayı atınca kazanılan bir oyun değildir önemli olan sahada en iyisini verebilmektir..unutmayınızki cemal o sizin çok beğendiğiniz oğuz-sinan-ömer e tek başına kafa tutmuş bir adam

Cemal bizden uzak dursun.Adamın sayı ortalaması hayatı boyunca 3ü geçmedi.Tam kalas

Fenerin transferleri hakkında bilgisi olan var mı nasıl oyuncular kimlerin yerine alındı.

Gist: Atletik, hızlı, blok yapabilen ve rebound alabilen, aynı zamanda şutör özelliği olan, savunması ise orta şeker sertliğinde olan bir oyuncu. Maç esnasında artistik smaçlar yaparak seyirciyi gaza getirebilecek dolayısıyla bence çok faydalı olabilicek oyuncu. Conrad Mcrea gibi...

Bogdanovic : Safkan bir şutör. Bildiğin İbrahim Kutluay. Savunması zayıf ama bilekleri çok yumuşak. Isındığı zaman her salladığı giriyor. Fakat bana pek de bir takım oyuncusu imiş gelmedi. Neven Spajhia ise daha çok ekip oyununu seven bir koç. O'nun takımlarında hiç bir zaman bir oyuncunun yıldızlaştığını görmedim. O'nun takımları genelde sayı yükünü paylaşarak oynuyorlar. Çok nadir 20 sayı ve üzerinde sayı atan oyuncu çıkar.

Bence Gist daha faydalı bir transfer.

Gist: Atletik, hızlı, blok yapabilen ve rebound alabilen, aynı zamanda şutör özelliği olan, savunması ise orta şeker sertliğinde olan bir oyuncu. Maç esnasında artistik smaçlar yaparak seyirciyi gaza getirebilecek dolayısıyla bence çok faydalı olabilicek oyuncu. Conrad Mcrea gibi...

Bogdanovic : Safkan bir şutör. Bildiğin İbrahim Kutluay. Savunması zayıf ama bilekleri çok yumuşak. Isındığı zaman her salladığı giriyor. Fakat bana pek de bir takım oyuncusu imiş gelmedi. Neven Spajhia ise daha çok ekip oyununu seven bir koç. O'nun takımlarında hiç bir zaman bir oyuncunun yıldızlaştığını görmedim. O'nun takımları genelde sayı yükünü paylaşarak oynuyorlar. Çok nadir 20 sayı ve üzerinde sayı atan oyuncu çıkar.

Bence Gist daha faydalı bir transfer.

teşekkürler kardeş.

shaq hazır bu yıl basketbolu bırakmışken iyi bir para teklifiyle 1 yıllık Galatasaray'lı olabilir aslında :D

Faydalı olur mu bilemiyorum ama Cemal bizden giden Cemal olmadığını biliyorum. İzlediğim EL maçlarında kendini epey geliştirdiğini gördüm.

Geri
Üst Alt