2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Ermal Kuqo giderse bırakalım bu işleri.Yerli kalitemizi arttıralım diyoruz ama takımdaki en kaliteli yerliyi ve harbi harbi Galatasaray´lı bir adamı göderiyoruz.

En harbi Galatasaraylı sence bu kadar çabuk satar mı bizi?

Can İşbakan : Sabah Oktay Mahmuti ile beraberdim, takim uzerinde tekrar oturup dusuneceklerini soyledi, Taurasi heyecaninda bir transfer gelebilir dedi

Bjk´nin yaptığı gibi sırf reklam olsun diye Vince Carter,Tray Mcgrady gibi saçmalıklar yapmayız umarım.Bjk o saçmalığı Iverson´da yaptı,sonucunu gördü.Vizyon bu olmamalı.

Cevher Özer doğru mudur?

Ermal Kuqo giderse bırakalım bu işleri.Yerli kalitemizi arttıralım diyoruz ama takımdaki en kaliteli yerliyi ve harbi harbi Galatasaray´lı bir adamı göderiyoruz.

Biz göndermiyoruz kendi gitmek istemiş.

"Ermal EPilsen'e an itibari ile imzayı atmış, Efes te oynamak istiyorum izin verin demiş, GS de izni vermiş. Ermal'e yeni takımında başarılar."

"Merak edenlere: Ermal Kuqo'nun G.Saray ile olan sözleşmesi 2 yıllık değil, 1+1 yıllıktı. Opsiyonu kullanmayacak ve Efes'e gidecek."

Twitter

Twitter

Ahahah, alın size büyük Galatasaraylı. :asd:

Çağlar Torun : C. Özer ve Furkan Aldemir transferleriyle birlikte okumak lazım Kuqo'nun ayrılışını. Takımdan gitme sebeplerinden biri de Furkan'ın gelişi.

Furkan'dan korkmuş Ermal :o

Gitmek isteyeni zorla tutacak değiliz Oktay hoca en doğrusunu yapmış gitmesine izin vererek.

Ermal'ın ayrılmasına ne kadar üzüldüysem Cevher ve Furkan transferlerine de o kadar sevinirim.

Ermal'i verip, Cevher, Furkan ve olursa Kerem Gönlüm'ü almakta ayrı bir transfer başarısı tabi.

hesaplıyorum hesaplıyorum tutturamıyorum 12 kişilik rotasyonu hep 15 oluyor ....ilkan ı gerçekten vermeyiz inşallah furkan için ...furkan a vereceğimiz paraya kerem gönlüm +yabancı 5 numara daha mantıklı duruyor

hesaplıyorum hesaplıyorum tutturamıyorum 12 kişilik rotasyonu hep 15 oluyor ....ilkan ı gerçekten vermeyiz inşallah furkan için ...furkan a vereceğimiz paraya kerem gönlüm +yabancı 5 numara daha mantıklı duruyor

Oktay hoca bakar bir çaresine.

Korkma İlkanı kiralık vereceğiz.:)

furkan transferi kesinmi ya ntvsporda çıktı haber

Geri
Üst Alt