2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Pino dan iyi pg olur.Saçlar falan iverson stayla.Fatih Hoca oraya önermiş.

Bilgilendirme: Galatasaray Erkek Basketbol Takımı - 24.06.2011 11:00 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org

Bilgilendirme: Galatasaray Erkek Basketbol Takımı

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’ndaki yapılanmaya ilişkin resmî sitemize açıklamalarda bulundu.

Sayın Hakan Üstünberk’in açıklamaları şu şekilde oldu:

Daha önce de ifade ettiğim üzere amacımız, Galatasaray Basketbol Şubesi’nde istikrarın kalıcı olmasını sağlamaktır. Bu doğrultuda kalıcı istikrarın saha içi ve dışında sağlıklı bir yapılanmadan geçtiğine yürekten inanıyorum.

Geçtiğimiz sezon bu yeni yapılanmanın temellerini attık. Bu yolda erkek takımı başantrenörlüğüne Oktay Mahmuti’yi getirdik. Sağlıklı bir antrenör – yönetici ilişkisi çerçevesinde başarılı bir sezon geçirdik. Daha kalıcı bir yapı kurabilmek adına kendisiyle uzun bir süredir fikir alışverişi yapmaktayız. Bu alışveriş sonucunda Oktay Mahmuti’nin 2011-2012 basketbol sezonunda da Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevine devam etmesi kararını beraberce aldık. Oktay Mahmuti, yeni yapılanmamızın temel taşlarından biri olup, bu sürecin tamamında etkin olarak sorumluluk almıştır.

Playoff sürecinde kendisine ve kulübümüze çok cazip bir teklifle gelen Avrupa’nın en köklü kulüplerinden birini reddedip, Galatasaray’a ve yeni yapılanmaya olan güvenini ortaya koymuştur. Mahmuti, unvan ve konumunda bağımsız bir şekilde Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi’nin içinde bulunduğu atılımın önemli ve kalıcı bir parçasıdır.

Saygılarımla,

Hakan Üstünberk

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu

nachbar önümüzdek isezon efeste olmayacagını twitterdan yazmıs bize gelse cok iyi olur...

Jaber çok kral adam.Jerry Johson'ın bir gömlek üstü.Delici bi oyuncu.Almamız lazım.

Omar Cook Milano'ya gitti ama nedense burda beğeniliyor bence çok ama çok sıraan bir oyuncu istikrarlı olan tek ozelliği suratının asıklıgı.

Pekoviç demek her maç pota altında 20-25 garanti sayı, 10 rib, ve rakip pota altı oyuncularının foul problemı demek, bu adam boyalı alanda avrupada duruldurulmazı oynadı, oynar.

Jaaber, Drew Nicholas'ın biraz farlı versiyonu, T.çalma oranın sebebi hızı takım savunması çok iyi bir oyuncu değil D-Wash gibi, bazı zamanda kontrolden cıkıp kendine oynuyor.

Henry Domercant tam aradıgımız oyuncu 2-3 numara savunma hucum dengeli, şutu istikrarlı, Shumpet'la birlikte çok iyi uyum saglarlar ustelik tecrubenın kralı var.

Jaka Lakoviç, Jaaber ve Omar Cook'la asla aynı kefeye koymam Lakoviç avrupanın en temiz şut atan guardlarından biri oyun disiplinide yuksek ayakları surekli yere basan bir guard, Barca dısında bır takımda oynasa daha cok goze batardı gercek performansı ortaya cıkardı.

Boniface Ndong benim hayran oldugum avrupadaki iki pota altı oyuncusundan biri Barca ne zman sans verse hep beklentılerı fazlasıyla karsılıyor 1. pıvotu olucagı bır takımda çok etkili olur.

Benjamin Eze bu ısmı daha subat ayından beri yazıyorum, pota altına savasan, yıtıcı, bır oyuncu ıstıyorsak adres EZE olmalı savunmasına laf soylemek mumkun degıl rıbauntlarda da cok etkılı hucumdada 10-15 sayı cıvarında katkı verır.

Favori takımım;

PG: Lakoviç - Tutku - Ender - Goksenin

SG: Shipp - Lakoviç - Domercant - Goksenin

SF: Domercant - Shumpert - Caner - Shipp

PF: K.Gonlum - Furkan - Shumpert

C : Pekoviç - Andric - Furkan - Sertaç

ilk beş olarak yazmadım 4 ybancı oluyor oyle rotasyona gore o ayarlanır Shumpert ilk bes olarak.

Jaaber'den daha üst seviye oyuncular bekliyorum ben

artık futbol transferlerine döndü basketbolda

eskiden 10 15 gunde 1 oyuncu ismi gçeer oda gelirdi.Şimdi her gün 3 tane oyuncuyla adımız geçiyor.Fanatik fotomacın ronaldinho ronaldo rıvaldo galatasarayda gibi basketboldada sayfaları doldurmak icin bazı gazeteciler haber yapıyorlar...

Lokavt işi nolu?

Kirilenko sesleri çoğaldı Galatasaray'da

@volkan3

Pekovic ve Kirilenko gelirse ligde rahat şampiyon oluruz. Euroleague'de Top 8 garanti. :o

Bunları almışken Spanoulis'i de alalım da Final-Four olsun. :o

Kirilenkoya pek sıcak bakmıyorum.NBAde 1-2 yıldır idare ediyor.Tabi bize nasıl geleceği önemli.Oynamak isterse domine eder.Ama CSKA varken bize gelir mi?

Jaaber iyi bir guard alınmasını isterim.Ama 2 oynayan ama top kontrolü olan bir SG olabilir.(Drew Nicholos)

Ya da 3tende oynayan Point Forvet gibi bir oyuncuda alınabilir.(Matt Walsh)

Spormax'teki eleman bir ara, ''Taraftar çıldırdı, Diamantidis'i istiyor''. gibilerinden birşey demişti. Bize laf çarpıtmıştı hatta.

Mümkün mü Diamantidis transferi ?

Spormax'teki eleman bir ara, ''Taraftar çıldırdı, Diamantidis'i istiyor''. gibilerinden birşey demişti. Bize laf çarpıtmıştı hatta.

Mümkün mü Diamantidis transferi ?

Çok zor adamın kontratı var ve çok yüksek para alıyor.3 milyon dolara yakın ücret alıyor.Ücretini versek bile Panaya bonservis vermek zorundayız ve malesef Diamantidis bize gelmez.Gelmesi için Euroleaguede kendimizi kanıtlamamız gerek.

Diamantidis şu anda avrupanın en değerli oyuncusu.İtibar etmeyin böyle haberlere.

Bu lokavt olunca sadece avrupa kökenli oyuncuları mı alabiliyoruz NBAden?

:)

Çok takip etmediğim için sordum sadece. Ortada haber yok :) Teşekkürler cevaplar için ..

Geri
Üst Alt