Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu
Omar Cook Milano'ya gitti ama nedense burda beğeniliyor bence çok ama çok sıraan bir oyuncu istikrarlı olan tek ozelliği suratının asıklıgı.
Pekoviç demek her maç pota altında 20-25 garanti sayı, 10 rib, ve rakip pota altı oyuncularının foul problemı demek, bu adam boyalı alanda avrupada duruldurulmazı oynadı, oynar.
Jaaber, Drew Nicholas'ın biraz farlı versiyonu, T.çalma oranın sebebi hızı takım savunması çok iyi bir oyuncu değil D-Wash gibi, bazı zamanda kontrolden cıkıp kendine oynuyor.
Henry Domercant tam aradıgımız oyuncu 2-3 numara savunma hucum dengeli, şutu istikrarlı, Shumpet'la birlikte çok iyi uyum saglarlar ustelik tecrubenın kralı var.
Jaka Lakoviç, Jaaber ve Omar Cook'la asla aynı kefeye koymam Lakoviç avrupanın en temiz şut atan guardlarından biri oyun disiplinide yuksek ayakları surekli yere basan bir guard, Barca dısında bır takımda oynasa daha cok goze batardı gercek performansı ortaya cıkardı.
Boniface Ndong benim hayran oldugum avrupadaki iki pota altı oyuncusundan biri Barca ne zman sans verse hep beklentılerı fazlasıyla karsılıyor 1. pıvotu olucagı bır takımda çok etkili olur.
Benjamin Eze bu ısmı daha subat ayından beri yazıyorum, pota altına savasan, yıtıcı, bır oyuncu ıstıyorsak adres EZE olmalı savunmasına laf soylemek mumkun degıl rıbauntlarda da cok etkılı hucumdada 10-15 sayı cıvarında katkı verır.
Favori takımım;
PG: Lakoviç - Tutku - Ender - Goksenin
SG: Shipp - Lakoviç - Domercant - Goksenin
SF: Domercant - Shumpert - Caner - Shipp
PF: K.Gonlum - Furkan - Shumpert
C : Pekoviç - Andric - Furkan - Sertaç
ilk beş olarak yazmadım 4 ybancı oluyor oyle rotasyona gore o ayarlanır Shumpert ilk bes olarak.