2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

1, 3, 5 numaraya transfer yapılacak 5 numara için ilgilenilen isim Pekovic inşallah aksilik çıkmaz imzayı atar, ayrıca diğer oyuncularda iyi

inşallah çok güzel transfer gelecek

Shipp kaliyor :yoji::yoji::yoji::yoji:

Pekovic,Spanoulis,Tepic üçlüsü süper olur be.:)

Not:Bu mesajda yazılan isimler basit bir temennidir.İzinsiz kullanılamaz.:asd:

Haberler güzel. De Colo'dan daha iyi bir isim kim acaba

Haberler güzel. De Colo'dan daha iyi bir isim kim acaba

Neyse bu kadar espri yeter bence bu isim Spanoulis olabilir.Çünkü Spanoulis 2 oynayabiliyor.

Yada D-Wash reis.Ama 5 numaraya Pekovic transferi çok önemli.

Neyse bu kadar espri yeter bence bu isim Spanoulis olabilir.Çünkü Spanoulis 2 oynayabiliyor.

Yada D-Wash reis.Ama 5 numaraya Pekovic transferi çok önemli.

5 numara Pekovic gibi görünüyor da 2 aylık değildir inşallah. Eyüp abi 5 numara beyaz 1 ve 3 numaraya siyahi oyuncu dedi. Spanoulis devre dışı kalıyor ona göre :o

Yalnız 2de Shipp ve Evren olursa işimiz var.3.ncü bir guarda gerek yok.Ama 1 numara gibi oynayan bir 2 numara gelirse

iyi olur.:)

2 kısa 1 uzun alıcaz :D sezona 5 yabancı ile baslicaz euroleague devam ettikce 6 7 olabilir.... kaynak twitter bir dost :D

Yalnız 2de Shipp ve Evren olursa işimiz var.3.ncü bir guarda gerek yok.Ama 1 numara gibi oynayan bir 2 numara gelirse

iyi olur.:)

Shipp-Evren-Göksenin çok da kötü değil. Ama dediğin gibi 1-2 oynayan bir oyuncu almak daha mantıklı.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

3 tane çok iyi isim ile ilgileniyor GS imza atarlrsa herkes bu isimleri konuşur.Ayrıca Pekovic dışındakilerin adı hiç bir yerde geçmedi(miş)

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

3 tane iyi ismi GS taraftarları ve basketbolseverler heyecanla beklesin diyorum. Ayrıca bu isimlerin alternatifleride yine kaliteli.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

3 tane çok iyi isim ile ilgileniyor GS imza atarlrsa herkes bu isimleri konuşur.Ayrıca Pekovic dışındakilerin adı hiç bir yerde geçmedi(miş)

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

3 tane iyi ismi GS taraftarları ve basketbolseverler heyecanla beklesin diyorum. Ayrıca bu isimlerin alternatifleride yine kaliteli.

Her sene kadroyu değiştirmekle olmaz bu işler istikrar da lazım. Hem Shipp'in yapmadığı şey yok. Bornova'daykey sayı kralıydı buraya geldi savunma yapacaksın dendi onu da çok iyi yaptı. Ribaundlarda zaten çok iyi.
gökseninle ilgilenirsek shipten daha iyi olur bence. ligde oynamasın avrupada oynayabilir.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Bu 3 isimden biri Pekovic, diğer 2 tanesinden birinin adını duydum ama 2. yi bende bilmiyorum. Sadece kariyerli isimler bunu söyleyebilirim.

eyupyildiz75 3 tane çok iyi isim ile ilgileniyor GS imza atarlrsa herkes bu isimleri konuşur.Ayrıca Pekovic dışındakilerin adı hiç bir yerde geçmedi(miş)

eyupyildiz75 3 tane iyi ismi GS taraftarları ve basketbolseverler heyecanla beklesin diyorum. Ayrıca bu isimlerin alternatifleride yine kaliteli.

eyupyildiz75 Bu 3 isimden biri Pekovic, diğer 2 tanesinden birinin adını duydum ama 2. yi bende bilmiyorum. Sadece kariyerli isimler bunu söyleyebilirim.

4 tane yabancı lazım. ship dısarda kalsın avrupada oynatırız. göksenin zaten oynamak zorunda. zatende oynasın. 1 2 3 ve 5 numaraya adam lazım.

Eyup Yildiz salliyor yine bence. Ona göre guya zaten bir tane çok kaliteli oyuncuyla anlasmistik :90:

Geri
Üst Alt