2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

PG:Tutku-Ender-Göksenin

SG:Gordon-Shipp-Caner

SF:Jasaitis-Shumpert-Caner

PF:Furkan-Cevher-Shumpert

C:Pekovic-Andric-Sertac

Demeye devam ediyoruz.

Jasaitis olmucak yerine başka bir isim gelicek.Pekovice anlasmaya yakınız....

6.his desem pekovic lokavtın kesinlesmesini bekliyordu ve dun itibariyle oldu.Jasaitis konusunda ise bu kadar savunma agirlikli bir takımda gecen yıl shumpert haric skor uretıcek bir kisi gelcegini dusunuyorum.

Ersan için de lokavt bekleniyor deniliyordu. Ne oldu o iş ?

Ersan için de lokavt bekleniyor deniliyordu. Ne oldu o iş ?

Ersanın menajeri açıkladı biz galatasarayla anlastık ama takımda kontratı var ve fıba izin vermedi dedi.Daha sonra fb,cska ve barçada devreye girmis yani sozlesmeyi fesh etseler bile onumuzde guclu takımlar var...

Ersanın menajeri açıkladı biz galatasarayla anlastık ama takımda kontratı var ve fıba izin vermedi dedi.Daha sonra fb,cska ve barçada devreye girmis yani sozlesmeyi fesh etseler bile onumuzde guclu takımlar var...

Ama anlastıysak, en azından bir adım öndeyiz demektir dimi?

Dimi ? Dimi... Dimi... :D

Lokavt bittikten sonra oyuncular tekrar NBA'e dönmüyorlar mı? Pekovic'in de bildiğim kadarıyla 2013'e kadar sözleşmesi var. Nasıl olacak?

[video=youtube;t14gZd-aIGQ]https://www.youtube.com/watch?v=t14gZd-aIGQ&feature=channel_video_title[/video]

Emre yine müthiş bir video yapmış :tiphat:

türk telekom darius washington ile ilgileniyormus!!!

Ama anlastıysak, en azından bir adım öndeyiz demektir dimi?

Dimi ? Dimi... Dimi... :D

Biz anlaştığımzıda geçen seneydi ve kimse görüşmüyordu Ersan ile şimdi CSKA da, Barcelona da hatta Fener de teklif götürmüş biz gibi. Hatta şu an CSKA bir adım öndeymiş.

Biz anlaştığımzıda geçen seneydi ve kimse görüşmüyordu Ersan ile şimdi CSKA da, Barcelona da hatta Fener de teklif götürmüş biz gibi. Hatta şu an CSKA bir adım öndeymiş.

Onur Yılmaz bu mesajı hiç beğenmedi... :D

Ersan'ın şuanda bir Avrupa takımına gitmesi şuanki şartlarla mümkün değil.Çünkü NBA takımları tüm işlemleri dondurdular.Kontratlı oyuncuların Avrupa'ya gelebilmeleri ilerleyen süreçte belli olacak o yüzden işler netleşene kadar Ersan yada sözleşmesi devam eden başka bir oyuncunun Avrupa'ya dönmesi söz konusu değil.

6.his desem pekovic lokavtın kesinlesmesini bekliyordu ve dun itibariyle oldu.Jasaitis konusunda ise bu kadar savunma agirlikli bir takımda gecen yıl shumpert haric skor uretıcek bir kisi gelcegini dusunuyorum.

Senin fikrin olursa bizden cacık olmaz.İstediğimiz kadar savunalım rakipte iyi şutör varsa işimiz kolay olmaz.Ayrıca bizede skorer lazım.

GS bir aksilik olmazsa çok iyi bir transferi hatta süpriz bir ismi açıklayacak! Benim öğrendiğim isimden vazgeçilmemiş 1 numara geliyor yani

1 numara da alırsak. 3 numara mı almayacağız yoksa 5 numara mı almayacağız ? Ya da sezona 6 yabancıyla başlayacağız -ki buna da Oktay Mahmuti'yi düşününce hiç ihtimal vermiyorum.

Bir aksilik olmazsa dediğim 1 numara bugün açıklancak. Ayrıca Shipp ya gidecek yada 6. yabancı olacak 3 ve 5 numarayada transfer yapılacak.

Shipp gitmemeli :(

lakovic hayırlı olsun diyelimmi...

Lakovic ya da Spanoulis gelirse en büyük pay benim. Dilimde tüy bitti bu adamları istemekten. :asd:

GS TT Arena gibi A.Samiyen gibi A.İpekçi'yi de kiralamış durumda ve çok ciddi yatırım yapacak saha içi değişecek store vs.. inşa edilecek Eyüp Yildiz bu konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı?

Geri
Üst Alt