2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Iste Shumpert'a destek geldi diyorum sadece. Lakovic 13-15 sayi ortalamisyla oynar bu ligde kanimca ve Cevher'de geçen sene 11 sayi atiyordu maç basi. Ender'de maç basi bir kaç uçluk yollar yani skor isini halletik bence. Shipp'i yollayip baska skorer alirsak bu kez savunma aksar. Ve Shipp 25 yasinda daha, dis sutunu daha gelistirebilir bu yaz. Tek üzüntüm Ermal'i kaybetmemiz.

Anladım. O kadar seviliyordu, gitmek istedi yapacak bir şey yok üzülmeye değmez o yüzden bence. İnşallah dediğin gibi olur, Shipp dış atışlarını biraz geliştirse çok güzel olur aslında.

Iste Shumpert'a destek geldi diyorum sadece. Lakovic 13-15 sayi ortalamisyla oynar bu ligde kanimca ve Cevher'de geçen sene 11 sayi atiyordu maç basi. Ender'de maç basi bir kaç uçluk yollar yani skor isini halletik bence. Shipp'i yollayip baska skorer alirsak bu kez savunma aksar. Ve Shipp 25 yasinda daha, dis sutunu daha gelistirebilir bu yaz. Tek üzüntüm Ermal'i kaybetmemiz.

Ermal bazen iyiydi ama cok istikrarsızdı. Üstüste 4-5 top kacırdığı cook mac oldu. Sağlam biri lazım o bölgeye

ben 4 numaraya andric yerine daha skorer olan Quentin Hosley yada marcus haislip i tercih ederdim bilmem siz ne düşünüyorsunuz.Haislip gelse zaten benim için yılın transferi olurdu.Birde Antonio Graves i takip eden varsa neden banvitte tutmadı bizde çok iyi oynuyordu

lakovic 33 diye penetre yapamayacakmıymış cok güldüm ya:) lakovic penetrenin aga babasını yapar.

kardeşim andric 4 numaramı oynuyor allah aşkına..hadi oynasın yerine gelecek adam hosley mi olur yani şöyle bir takımda

ben 4 numaraya andric yerine daha skorer olan Quentin Hosley yada marcus haislip i tercih ederdim bilmem siz ne düşünüyorsunuz.Haislip gelse zaten benim için yılın transferi olurdu.Birde Antonio Graves i takip eden varsa neden banvitte tutmadı bizde çok iyi oynuyordu

3 ve 5 yabancı alacaz nasıl tek. ship 6. yabancı olacak. dışarda kalır.:)

Oktay Mahmuti açıklama yaptı :
Lakovic bizim combo guard olarak nitelendirdiğimiz bir isim. Bir ve iki numarada süre alabilecek bir oyuncu. Diğer transfer ettiğimiz Jamon Gordon da aynı bu şekilde oynayabilen bir oyuncu. Kadromuzdaki bir diğer oyuncu da Shipp… Onu 3 numara pozisyonunda değerlendiriyoruz. Şu anda Shumpert’ın da Türk olmasıyla 4 yabancı oyuncumuz var. Biz maksimum 5 yabancı düşünüyoruz. Belki uzun rotasyonunda 4-5 oynayabilen bize faydalı olabilecek bir oyuncu düşünebiliriz. Ancak şuan için kesin bir karar vermiş değiliz bu bölgeye yapacağımız transfer hakkında

Ama Oktay Hoca İlkan Karaman'la ilgilenmiyoruz demişti zamanında :D

Şu an için kadroda Lakovic-Andric-Shipp ve Gordon var yabancı olarak.Rakocevic ismi geçiyormuş internette.Şu an için bize en lazım pozisyon 4-5 oynayabilen,post oyununu iyi bilen ve iyi savunma yapan sağlam bir uzun.Yaptığımız takviyelerle zaten kadroda derinlik oluşmaya başladı.Shumpert'ın Türk statüsünde oynayacak olması ise bizim için çok önemli bir kazanç olacak.Eğer ki Shipp takımdan ayrılırsa Rakocevic+Uzun oyuncu ikilisi yapabilirsek çok iyi olur.

Oktay Mahmuti açıklama yaptı :

Ama Oktay Hoca İlkan Karaman'la ilgilenmiyoruz demişti zamanında :D
niye oktay hocanın 6 oyuncuya gıcıklıgımı varmış:) tamam shumperit bende begeniyorum ama güvenmem shumperte. 3 numara şart. ozaman boşuna kurmayalım kadroyu

Şu an için kadroda Lakovic-Andric-Shipp ve Gordon var yabancı olarak.Rakocevic ismi geçiyormuş internette.Şu an için bize en lazım pozisyon 4-5 oynayabilen,post oyununu iyi bilen ve iyi savunma yapan sağlam bir uzun.Yaptığımız takviyelerle zaten kadroda derinlik oluşmaya başladı.Shumpert'ın Türk statüsünde oynayacak olması ise bizim için çok önemli bir kazanç olacak.Eğer ki Shipp takımdan ayrılırsa Rakocevic+Uzun oyuncu ikilisi yapabilirsek çok iyi olur.
efes rakoyu kovmaya calışıyor bizmi alacaz. aman gitsin ülkesine tatil yapsın az.

Rakocevic'i almayız yalandır o haber.

Rekocevic i alırsak kapatalım gidelim dükkanı

Rakocevic nerden cikti ki?

Oyuncu kalitesi olarak Feneri yakalama ihtimalimiz varmi?

Rakocevic'i ben bir arkadaşımdan duydum internette haberlerinin dolaştığını söylemişti sadece.Oluru olacağını sanmıyorum zaten.

Geri
Üst Alt