2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

ulan duyan da deron williams 5 sene bjkde kalacak, artık nj ve nba defterini tamamen kapattı , bütün kariyerini bjkye göre planladı , hatta

küçükken de beşiktaşlıymış ondan bjkyi tercih etmiş zannedecek yahu :D aynı şey kobe için de geçerli .

kobe zaten 1 ay için bile gelmez (en azından futbol takımının 1 senelik bütçesini ayırmaları lazım bunun için) ama deron da en fazla 2-3 ay 8-10 maça çıkacak hepsi bu .

tamam heyecan güzel , basketbol seyircisi açısından inanılmaz , takdire şayan bir transfer ama ,

başarı ve yapılanma için , akıl alacak şey değil .

Lokavt tahminimce Ocak ayına kadar surer, kim ne derse desin bu adamların bjk forması gıymesı buyuk olaydır, ısterse 10-15 mac oynasın ama marka degerını yukseltırler takıma bır ıgme kazandırırlar gıttıklerındede yerlerıne sonucta adam alırlar, suda bır gercekkı lokavtın 3-4 aya kadar uzama hatta bu sene oynanmama ıhtımalıde var, Deron Williams, Zaza, Kobe(anlasırsalar) bu adamların oynadıgı basketbolu ızlemek ıcın benım gıbı bır cok kısı NBATV'ye hatırı sayılır ucret verıyor gece yarıları uyumuyor, ben olaya sadece basarı acısından bakmıyorum, Kobe takımımda 10 mac oynasın dıyede ben her turlu gırısımı yaparım, Ne kadar GALATASARAY'lı olsamda bjk macına gıder ızlerım, ben acık konusuyorum kıskanıyorumda keske bızdede oynasınlar dıye EL de butun grup maclarında elemelerınde oynayacaklar takıma ıvme kazandırıcaklar, kimse kendini kandırmasınlar, tamam gıttıklerınde bosluk olusabılır ama 6 yabancının 6. olarak en az bır tanesı takımımızda olsa Ocak, Şubata fark yaratırlar EL'de adımız olur avrupanın dunyanın gozu bıze doner ustelık, SENEYE A LISANSININ YENILECEGI VE EFESLE BU KONUDA CEKISME HALINDEYKEN. Bu nedenle bzım Efes'ten daha basarılı olmamız sart, EL'ye girip gruptan cıkmamız sart Efes'ten basarılı olmanın yoluda Ocak şubattan gecıyor ligi dusunerek degıl ama avrupayı ve A lısansını dusunerek bizde boyle bır hamle yapmalıydık dıye dusunuyorum, bu benım kendı gorusumdur ama gelseler ne olur nasılsa donerler dıyenlerıde hayretle okuyorum, sunuda son olarak soyleyım Lokavt Nisan'a kadar surer yada sezon oynanmama ıhtımallerı gerceklesırse o zaman neler soyleyeceksınız acaba ?

Guy Pnini nasıl olur sizce ?

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Darius Songaila denildi bana...

Fazla takip etmediğim için bilmiyorum.Adını çok duydum ama nasıl bir oyuncudur kendisi?

Yeni transferi açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm basket takımı için Litvanyalııııı geliyorrrr

Nasıl oyuncudur?

Songaila Litvanyalı, 4 numara galiba. Nba'de kendisi lokavt ile alakası yokmuş gelirse , free agent durumda.

[video=youtube;EK1BqwHn80I]https://www.youtube.com/watch?v=EK1BqwHn80I[/video] bilgi edinmek için

Songaila Litvanyalı, 4 numara galiba. Nba'de kendisi lokavt ile alakası yokmuş gelirse , free agent durumda.

Bu iyi işte.Öyle yarım sezon sonra falan gitme durumu yok.Biraz araştırdımda normalde 4 numara pozisyonunda oynuyormuş.Ama 5 numarada oynayabilir diyorlar.

Yeni transferi açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm basket takımı için Litvanyalııııı geliyorrrr

Nasıl oyuncudur?

33 yaşında ama halen gideri var bana göre :D İlk zamanlarında 5 numaraydı ama yaşı ilerledikçe 4 numaraya kaydı. Son dönemlerinde NBA'de çok etkisiz. Ama NBA ve Avrupa arasında fark olduğu açık. Bir de free agent olduğu için lokavt'tan bağımsız gelir eğer gelirse.

Bizim milli takıma karşı hep iyi performans vermiştir kendisi. :D

33 yaşında ama halen gideri var bana göre :D İlk zamanlarında 5 numaraydı ama yaşı ilerledikçe 4 numaraya kaydı. Son dönemlerinde NBA'de çok etkisiz. Ama NBA ve Avrupa arasında fark olduğu açık. Bir de free agent olduğu için lokavt'tan bağımsız gelir eğer gelirse.

pekoviç diyorlardı onla karşılaştırırmısn herhalde biz 5 numara olarak oynatırız çoğunlukla

Sercan 5 numara alırmıyız. Sağlam pota altı lazım.

pekoviç diyorlardı onla karşılaştırırmısn herhalde biz 5 numara olarak oynatırız çoğunlukla

Pekovic daha iyi olurdu tabii bence ama bu transferle birlikte Furkan 5 numara olarak tercih edilecek diye düşünüyorum.

Songolia bileği müthiş bir 4 numara.Yüzde 85-90 civarı serbest atış atan uzun kolay bulunmaz.Michael Wright stilinde onun gelişmiş versiyonu

Pekovic daha iyi olurdu tabii bence ama bu transferle birlikte Furkan 5 numara olarak tercih edilecek diye düşünüyorum.

pekoviçi herhalde sözleşmesi bitmediği için almıyoruz ama ngog daha iyi olmazmıydı

basket kombineleri ne zaman cıkıyor veya cıktımı cıktıysa fiyatları nedir

Geri
Üst Alt