2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Arkadaş bi rahat bırakın şu adamı.

Oktay Hoca'ya da haksızlık yapılıp gönderilirse kimse Galatasaraylılık vs. diye zırvalamasın bundan sonra.

Lan kötü bi haber gelmese olmuyor zaten:mad:

Sorun ne acaba merak uyandırıyor.Tahminim yapılan transferler eleştiriliyordur.:(

Karışmasak ve iyi giden işleri bozmaya çok meraklıyız.İnşallah bu konuşulan gerçek değildir.

Sorun ne acaba merak uyandırıyor.Tahminim yapılan transferler eleştiriliyordur.:(

Karışmasak ve iyi giden işleri bozmaya çok meraklıyız.İnşallah bu konuşulan gerçek değildir.

Ben de öyle tahmin ediyorum. Şov yapmaya meraklı takımın geleceğini düşünmeyen 1-2 beyinsiz yüzünden çıkıyordur.

İnanmayın abi, bir düşünün biz nasıl inanabiliriz o adamın Oktay hocayla konuştuğuna.

Bende Hakan Üstünberk ve Ali Türsan ile konusuyorum gün aşırı, subede durumlar gayet iyiymiş, sponsorlar ile kesin olarak anlasılmıs, lig de sampiyonluğu, Euroleague'de de gruplara kalmayı hedefliyormusuz.

Öyle ''Oktay abi'',''konustum'' diyor diye kimseyi ciddiye almayın :)

Edit..Bildiğim kadarayıla hocanın Twitter hesabı da yok.

Sebahattin Kart ve liseli ekibi her sene olduğu gibi Erman Hoca'yı istiyor, doğal olarak Oktay Hoca bundan rahatsız ama büyük problem değil.

@gazanfertosun

Vay arkadaş ne liselilermiş.

Sebahattin Kart ve liseli ekibi her sene olduğu gibi Erman Hoca'yı istiyor, doğal olarak Oktay Hoca bundan rahatsız ama büyük problem değil.

@gazanfertosun

Vay arkadaş ne liselilermiş.

O liseliler transferleri beğenmiyorlardır.Erman Hoca iyi ama bir Oktay Mahmudi değil.

Zamanında yaşanan ibretlik olay. Galatasaray Basketbol Şubesi'nin bu adamlardan bir an önce kurtulması gerek. Galatasaray HALKTIR, HALKINDIR !!

@gazanfertosun

Bizim forum çıktı, korktum. :D

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

GS ile Mahmuti arasında bir sorun olacağına inanmıyorum 2 gün önce teknik ekibin ne kadar mutlu oldğunu gördük! Sorun olsa onlarada yansırdı

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Ayrıca Mahmuti giderse GS biter diyenlerede şaşıyorum GS de basketbol sevgisi taraftarın yüreğindedir kişilere bağlı değildir

Nowitzki diyorlar beyler. :confused:

Edit: çok geçmeden yalanlandı. :o

Milenko Tepic'i bu sene az istemedik, ama olmadı. Seneye olur belki :)

@gazanfertosun

:sad007: :sad007: :sad007:

Sadece Tepic olsaydı gecen sene net şampiyon olurduk.

Tepic Shippin yerine çok iyi olurdu.

Tepic'i forum olarak istedik demek istemiş orda Gazanfer.Tepice teklif yaptığımızı falan sanmıyorum

Te*** inş gelir

Gordon'a oynamadan birşey diyemiyorum ama keske onu almadan önce Tepic'e bir el atsaydık.

Valencia ile anlaşmak üzereydi en son.

Geri
Üst Alt