Forvette Semih Şentürk var. Şu an bilindiği gibi boşta. 20 gol 15 asisti garanti bir oyuncu. Drogba'dan istediğimizi fazlasıyla bize verir. Yanına Antep'ten 19 yaşındaki Cenk'e de parayı bayılırsak mükemmel bir forvet hattımız olur.
Orta sahada Emre Çolak'ı özellikle yazdım. Çok güveniyorum bu oyuncuya. Tabi ki Yekta da bu isme alternatiftir. Şimdi dudak büküleceğini biliyorum. Ama oynarsa önümüzdeki sezonun yıldızı olur. Bu isim yerine Cenk'i yazıp 4-4-2 de oynanabilir.
Onun dışında transfer edilmesini istediğim isimler kadroda var. Dembele'yi zaten 2 sezon önce Serhat önermişti. Hakikaten şiir gibi topçu. Kollektif, golcü, teknik, süratli, güçlü....
Zhirkov yazdım sol beke. Guardado da olabilir. İki hücumcu bek ve iki mükemmel açık ile Semih'in performansı çok artacaktır. Adam'ın topsuz oyunu çünkü FM tabiriyle 20. Yapılan her orta ile buluşacaktır.
Kale için Julio Cesar ismi geçmeye başladı Twitter'da. Ben bu oyuncunun takımından ayrılmasını ihtimal dahilinde görmüyorum. Ama Buffon, Frey, Boruc, Cesar. Hepsi olağanüstü isimler. En olası Frey'i gördüğümden onu yazdım yoksa tercih derseniz tabi ki Buffon ayrı bir şey... Sinan Bolat da yedek için doğru isim olur. Kaleyi ilerleyen yıllarda kapabieceğini umuyorum.
Vidal alınabilirse çok önemli olur. Mükemmel top kullanabilen bir adam. Orta sahada da çok çok iyi oynar. Sol bek de oynar. Ama yazdığım defans ikilisi hem Popescu'dan sonra bir türlü beceremediğimiz oyunu kurma sorununu çözecektir hem de defansif manada kuvvetli olacaktır.
Cambiasso ile ilgili adı dışında başka bir şey yazmaya gerek yok

Ama olmazsa o bölgede alternatif çok. Lassana Diarra da Türkiye Lig'lerine çok değişik bir ambians katar sanırım
Taner Yalçın ve Serdar Aziz de transferini çok arzu ettiğim diğer 2 Türk isim.
Ayrıca takımda özellikle görmek istemediğim 2 adam var. Biri Pino diğeri de Bursaspor'dan Volkan.
Eksik mevki olarak sağ beke de bir çözüm bulmak lazım. Bu bölgede oynayabilecek alınması olası Türk oyuncu kim var şu an hatırlayamıyorum.
11'i 18'e tamamlarsak
Cenk, Yekta, Serdar Aziz, Taner Yalçın, Çağlar, Sinan, Kazım