Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BorgesBlog Orhan Uluca
Benden duymuş olmayınGökhan istiyor Galatasaray'a gelmeyi. Sorun kulubünün üzerinden para kazanmak istemesi.
BorgesBlog Orhan Uluca
Gökhan Töre, Galatasaray'a gelebilir. Sezon sonu kulubü isterse 6 ay daha uzatabilir sözleşmesini ama devre arası da bu iş bitebilir.
BorgesBlog Orhan Uluca
Dede'ye gelen teklif için net bilgi yok ama Terim istiyor en çok inanılan "dedikodu". Teklif dört büyüklerden gelmiş.GS Favori..
BorgesBlog Orhan Uluca
350 bin dolar alması gerekirken sadece 50 bini ödenmiş, tek kelime etmemiş. "Türkler" UEFA'yı şikayeti düşünürken engelleyen "dede" olmuş.
Orhan Uluca @BorgesBlog
Kaynak şudur: Dede ile olan bilgiler es-es'li futbolcudan. Töre ile olanlar ise Gökhan ve Abi'sinden..
mutlu etti beni ..
Orhan Uluca'nın sallamasına gerek yok. Tanınan biridir. Fatih Demireli ile birlikte Almanyada spor yazarlığı yapıyor.İnşallah sallamiyorlar
Orhan Uluca'nın sallamasına gerek yok. Tanınan biridir. Fatih Demireli ile birlikte Almanyada spor yazarlığı yapıyor.
Törenin kontratı 6 ay uzatmak ne ya? 1 senelikmi kontrat imzalamışlar?
Töre gelirse süper olur.SanırımTöre gelirse süper olur.
Dede olağanüstü saçma sapan bi transfer olur.Haberin doğru olduğunu sanmıyorum.
amrabat yerine töre de olur .. 2 side olsa olur ama mali açıdan kaldırılabilecgini sanmıyorum . o yüzden tercih töreden yana olmalı .. olcan ve töre 2 kanatta hoş olur.
Bilmiyorum Orhan abiden daha iyi bilemeyiz detayları açıklamış.Yok yaa Hamburg malmi genc oyuncuya 1 yıllık sözleşme imzalasın.
Beyler bunu bilen biri varmı?
aynen ujfa gelmeden önceki gibi dimi ?
Bu Dede futbolu bırakıp sonra Skibbe'nin yanında Eskişehire gelen değil mi?Ujfalusiyle Dede'yi karşılaştırmak da komik olmuş![]()