2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Orhan Uluca @BorgesBlog

Kaynak şudur: Dede ile olan bilgiler es-es'li futbolcudan. Töre ile olanlar ise Gökhan ve Abi'sinden..

mutlu etti beni ..

BorgesBlog Orhan Uluca

Benden duymuş olmayın:) Gökhan istiyor Galatasaray'a gelmeyi. Sorun kulubünün üzerinden para kazanmak istemesi.

BorgesBlog Orhan Uluca

Gökhan Töre, Galatasaray'a gelebilir. Sezon sonu kulubü isterse 6 ay daha uzatabilir sözleşmesini ama devre arası da bu iş bitebilir.

BorgesBlog Orhan Uluca

Dede'ye gelen teklif için net bilgi yok ama Terim istiyor en çok inanılan "dedikodu". Teklif dört büyüklerden gelmiş.GS Favori..

BorgesBlog Orhan Uluca

350 bin dolar alması gerekirken sadece 50 bini ödenmiş, tek kelime etmemiş. "Türkler" UEFA'yı şikayeti düşünürken engelleyen "dede" olmuş.

Gökhan istiyormu?

İstiyorsa neyse verip alalım aga!

BorgesBlog Orhan Uluca

Gökhan Töre'nin sözleşmesi belirtildiğine göre kulup isterse sezon sonu altı ay daha uzatabilir. Ufak pürüz de budur zaten..

BorgesBlog Orhan Uluca

Kaynak şudur: Dede ile olan bilgiler es-es'li futbolcudan. Töre ile olanlar ise Gökhan ve Abi'sinden..

Sezonun 2.yarısı Gökhan Töre,Olcan ile kanat transferini tamamlayabiliriz.Yabancı transferini araştırıp gelecek yıl yapmalıyız.Sezonun 2.yarısı gelen yabancıdan pek hayır gelmez. Terimde zaten yerli oyuncu istiyor.

Törenin kontratı 6 ay uzatmak ne ya? 1 senelikmi kontrat imzalamışlar?

amrabat yerine töre de olur .. 2 side olsa olur ama mali açıdan kaldırılabilecgini sanmıyorum . o yüzden tercih töreden yana olmalı .. olcan ve töre 2 kanatta hoş olur.

Dede olağanüstü saçma sapan bi transfer olur.Haberin doğru olduğunu sanmıyorum.

Transfermarkt'a göre 2014'te bitiyor sözleşmesi.

Töre müthiş olur.Gelsin de alem kanat oyuncusu görsün..

Bu Dede futbolu bırakıp sonra Skibbe'nin yanında Eskişehire gelen değil mi?Ujfalusiyle Dede'yi karşılaştırmak da komik olmuş :)

onun mental olayı beni ilgilendirmez. oynuyor mu ? oynuyor . fizigi yerinde mi ? yerinde . [fazlasıyla] ayrıca fazlaca klübün kendisiyle ilgisi var. böyle karakterli oyuncuları alsak her türlü kardır

Dede gayet iyi sol bek.Bilmiyorsanız yorum yapmayın

Geri
Üst Alt