2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları

5 tweeti var ve sivasla iligli falan bilgi yok hiç . gerçekse sevinirim o ayrı

Kolpaymış, bende timsaha yattım. :)

grosickiyi alsak ya la :o adam 23 yaşında daha anasını satıyım.

Sözlük yüzünden timsaha yattm ya la:D Sanki gercegide gelmek istemiyor:cool:

Biribirinden iki rezil takım olan ve Aydını sadece solbek'te izlemis bir taraftara Aydını sorsam ne olur sormasam ne olur. Bazı oyuncular vardır, Jardel gibidir. Büyük oyuncularla potansiyellerini tam anlamıyla sahaya yansıtırlar. Eger futbol ic güdüm beni yanıltmıyorsa, Aydın Karabulut her anlamda Riera, Kazım ve bizim Aydını üst üste carparak oynar.

kusura bakma ama senin iddia ettiğin gibi olsaydı süperligde tutunabilirdi,evet aydın yukarıda yazdığın oyuncuları hatta süper ligdeki bütün kanat oyuncularını üst üste carparak oynar ama bu oynama ancak kendi kendisine calım atarak olabilir ancak..

# Kamil Grosicki

Kamil Grosicki @KamilGrosicki 3h

I want to play galatasaray next year thanx for support Galatasay fans

Birkac saat once

Kısaca yeni yılda Galatasaray'da oynamak istiyorum demiş. Bence çok faydalı olur.

BorgesBlog Orhan Uluca

Benden duymuş olmayın:) Gökhan istiyor Galatasaray'a gelmeyi. Sorun kulubünün üzerinden para kazanmak istemesi.

BorgesBlog Orhan Uluca

Gökhan Töre, Galatasaray'a gelebilir. Sezon sonu kulubü isterse 6 ay daha uzatabilir sözleşmesini ama devre arası da bu iş bitebilir.

BorgesBlog Orhan Uluca

Dede'ye gelen teklif için net bilgi yok ama Terim istiyor en çok inanılan "dedikodu". Teklif dört büyüklerden gelmiş.GS Favori..

BorgesBlog Orhan Uluca

350 bin dolar alması gerekirken sadece 50 bini ödenmiş, tek kelime etmemiş. "Türkler" UEFA'yı şikayeti düşünürken engelleyen "dede" olmuş.

BorgesBlog Orhan Uluca

Benden duymuş olmayın:) Gökhan istiyor Galatasaray'a gelmeyi. Sorun kulubünün üzerinden para kazanmak istemesi.

BorgesBlog Orhan Uluca

Gökhan Töre, Galatasaray'a gelebilir. Sezon sonu kulubü isterse 6 ay daha uzatabilir sözleşmesini ama devre arası da bu iş bitebilir.

BorgesBlog Orhan Uluca

Dede'ye gelen teklif için net bilgi yok ama Terim istiyor en çok inanılan "dedikodu". Teklif dört büyüklerden gelmiş.GS Favori..

hangi dede bu?

Esesli dede, dedikodu diyor zaten

Gökhan bize gelmek istiyormuş. Orhan Uluca ve Fatih Demireli Almanya ligini çok yakından takip ediyor. Öyle bir ihtimal varsa 10M bile verip alalım derim.. Yerli transferi yabancıdan daha önemli.

Geri
Üst Alt