Cevap: 2011 - 2012 Sezonu Transfer Dedikoduları
aydından daha iyidir ama ben olsam almam,türkiyeden il alınacak oyuncu alper potuk..
Katılıyorum.
Yiğit,muhammet,Olcan,Hurşit,Özgür Çek,Necati,Ozan İpek,cenk(çok şişiriyorlardı ne oldu..kötü oyuncu değil fakat böyle abartılacak kadarda değil ki ben istemem.) gibi isimleri artık yazmaktan vazgeçin.Bu takıma devre arasında ofansif bölgeye 11 de oynayacak adamlar alınmalı...Yukarıdaki isimlerden sadece olcan devre arasında alınabilir..İlk 11 olmasada sonradan gireceği maçlarda çok etkili olabilir..Çünkü çok ciddi hız ,çabukluk sorunu yaşıyoruz..Heleki öne geçtiğimiz maçlarda bu avantajı kullanamıyoruz...
Türkiyeden Alperi alabiliyorsan alırsın.Heleki yerli olarak bu takıma ilk alınması gereken adam alınabilirliğine baktığımız zaman Mevlüt Erdinçtir..Bu yöneticiler artık paraya kıyıp bu hamleleri yapmalı..Onun haricinde bu takımın ofansif bölgesine yabancı olarak direk oynayacak oyuncular gerekiyor..
Sezın sonu detaylı bir araştırmayla alternatifli bir kadro kurulur..
Türkiyeden alınacak oyuncular Alper ve Serdar Azizdir..Diğerleri kadroyu şişirmekten başka birşey değildir...
Yurt dışındaki yerlilerden Hamit,Gökhan Töre,Ömer Toprak,Eren Derdiyok gibi isimleri zor olsada almak için çaba göstermeliyiz..Şampiyonlar ligi kozuda olursa artık bu tür oyunculara parayı basmalıyız..
Devre arasında bir kanat mümkünse hızlı olsun,tempolu olsun,4-4-2 oynanacağı için defansıf zaafiyeti olmasın Ör.KRASİÇ
Bir tanede sağlam bir golcü Ör.GİGNAC..
Ama şöyle bir şey var,eğer çift forvet yabancı olursa kontejyan sorunu yaşarız..O yüzden Mevlüt çok önemli...
Forvete Mevlüt alınıp birisi alternatif olmak üzere İki tane kanat oyuncusuda alınabilir...
Sonuçta orta saha ve forvete Selçuk hariç İki yerli oyuncu koymak zorundayız..